annenizin ölümü adı altına sığdırmayın bu durumu bari. Bu nasil bir.mantikSize gerçekten diyecek bisey bulamıyorum
İnsanız herkes hata yapabiliyo ben çok pişman oldum tövbe ettim insanın başına ne geleceğini kimse bilemezYOo kınamıyorum. Pisman olcaginiz seyleri yapmayın.
Ya bakirse, ya çok muhafazakar ise ...Onceden kizardim soylemeyenlere ama benim icin artik adam kendi bakir degilse bosver soyleme onlar her halti anlatiyorlami? Pismanlik duyuyorlar mi? Yoooo senin neyin eksik…
Boşluktaydım hep dısarda aradım sevgiyi sevgilimin verdiği ilgiye sığındım cahillikle yaşandı biseyler bende istemezdim böyle olmasını ne yasadığımı bilmiyosunuz iyi olmuş falan diye acımasız yorumlarda bulunmayın bari lütfen çaresiz olduğum için burda ablalarımdan kardeslerimden fikir almaya geldim sadeceannenizin ölümü adı altına sığdırmayın bu durumu bari. Bu nasil bir.mantik
Söylemeyin ozaman. Bu saatten somra söylerseniz ortalik karisirİnsanız herkes hata yapabiliyo ben çok pişman oldum tövbe ettim insanın başına ne geleceğini kimse bilemez
Kac yasindasinizBoşluktaydım hep dısarda aradım sevgiyi sevgilimin verdiği ilgiye sığındım cahillikle yaşandı biseyler bende istemezdim böyle olmasını ne yasadığımı bilmiyosunuz iyi olmuş falan diye acımasız yorumlarda bulunmayın bari lütfen çaresiz olduğum için burda ablalarımdan kardeslerimden fikir almaya geldim sadece
25 yasındayımKac yasindasiniz
Zaten bakirse soylesin ama her halti karistirip sadece namusu kadinlara yuklemesinler.Ya bakirse, ya çok muhafazakar ise ...
Bu konuda sizinle hemfikirim...Zaten bakirse soylesin ama her halti karistirip sadece namusu kadinlara yuklemesinler.
Bakir olduğunu falan bilmiyorum bu konuyu hiç konuşmadık ne o sordu ne ben ama önceden çok gezen biriymiş clublara falan gitmiş antalyada yurt dışında öyle bisey yaşamışta olabilir bilmiyorumZaten bakirse soylesin ama her halti karistirip sadece namusu kadinlara yuklemesinler.
Geçmişimi anlatmayarak gercekten kandırmısmı oluyorumHanimefendi neyi duymak istiyorsunuz bilmiyorum ama bu konuya onem verdigi halde karsi taraf incinir diye bunu sormayan bir suru insan var ve siz su an onu kandiriyorsunuz… soyleyin zaten dediginiz gibi onem vermedigi icin sormadiysa ustunde durmayacaktir … ama bence siz de icten ice nisanlinizin onem verdigini biliyorsunuz yoksa bunu bu kadar mesele yapmazdiniz kendi icinizde
Ben boyle dusunmemekle beraber maalesef bu konu bizim toplum icin tabu ve evet “siz gecmisinizden bahsetmemek “ olarak adlandirirsiniz ama o kendinden kasitli olarak “saklamak “ olarak adlandirir bence soyleyin yasadiginiz seye saygi duyun kendiniz bu durumu felaketlestirirseniz o daha da felaketlestirir … soylemezseniz evleneceginiz zamana kadar kendinizi yersiniz. Eski konunuzu okumadim hiv mevzunuzu bilmiyorum ama pozitifseniz zaten soylememe seceneginiz yok.Geçmişimi anlatmayarak gercekten kandırmısmı oluyorum
Hıv falan yok negatif hersey bende söylemek istiyorum ama cevremin duymasından korkuyorum etraftakilerede anlatırsa bu durumu o zaman ne yaparım benBen boyle dusunmemekle beraber maalesef bu konu bizim toplum icin tabu ve evet “siz gecmisinizden bahsetmemek “ olarak adlandirirsiniz ama o kendinden kasitli olarak “saklamak “ olarak adlandirir bence soyleyin yasadiginiz seye saygi duyun kendiniz bu durumu felaketlestirirseniz o daha da felaketlestirir … soylemezseniz evleneceginiz zamana kadar kendinizi yersiniz. Eski konunuzu okumadim hiv mevzunuzu bilmiyorum ama pozitifseniz zaten soylememe seceneginiz yok.
Sizin gibiler yüzünden millet dinden imandan uzaklaştı ya. Her haltı yedikten sonra islamı kendinize göre yorumlayıp, milleti aldatmayı da din ile temellendiriyorsunuz. O zaman millet her haltı yiyip yiyip kocaya söylemeyince sorun yok mu yani? Allah aşkına saçma sapan yaşantınıza din diyip insanların daha da dinden soğumasına sebep olmayın.Dinimizdede geçmişi eşinize anlatmayın diyo hocalar ama günahı paylaşmak daha günah diyolar
Soyleyemediniz de soyleyemedikce strese giriyorsunuz. Sizi seven adam buna onem vermez emin olun. Bu anlamda da ne hissettigini esas olarak anlamis olursunuz. Yani bizim memlekette dert kalmadi kizlarin uckuru dert oldu.. size de kizdim acikcasi, bi ablaniz gb gorun beni. Arkasinda duramiycaginiz seyi ne diye yaptinizki zamaninda. Duyulmasindan korktum diyorsunuz demekki aileniz de bunu kaldiramiycak yapida. Anladigim kadariyla siz nisanlinizi kaybetmekten degil konu aileye kadar gider mi diye tedirginsiniz fakat ne olursa olsun paylasmak zorundasiniz. Oncesinde paylamadiniz diyelim evlendikten sonra zaten ortaya cikicak ve karsinizdaki insan bir de kandirilmis hissedicek. Olay cikmicagi varsa bile cikar o durumda.. madem bunu yaptiniz ( yanlis anlamayin ben nasil yaparsiniz falan demiyorum keske kizlarimizin boyle bir ozgurlugu olsa ve biz de evlenicegimiz adami bu anlamda da kriterlerimze uygn olark secebilsek..) yaptiginiz seyin arkasinda durucaksiniz bukadar basit.. herkes onune gelenle beraber olsun demiyorum fakat burda okadar cok konu varki esim soyle esim boyle su sorunu yasiyorum yok evliligm bitme noktasina geldi.. gelir tabi ne oldugunu blmiosunki adamin evlenmeden once.. tamamen sans yani.. size kolayliklar diliyorm umarim bir yolunu bulur bu durumun icinden cikarsiniz..Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Gorucu usulunde bi de oyle bir risk var yani yukarida birisi baska birinin basina gelmis gibi anlat demis ama cok tavsiye etmem insanlar baskasina basina geleni degerlendirme konusunda her zaman cok durust olmuyor ama size tavsiyem bi sekilde agzini arayin ve bu konu onun icin onemliyse ondan once biseyi bahane edip siz ayrilin yasiniz da genc daha onunuze ne firsatlar bu evlendikten sonra anlasilirsa isler cok daha berbat olur gibi geliyor bana ama belki de boyle bi duruma hic onem vermeyen biridir … az cok tahmininiz vardir yani sizce ne olur bu konuda tutumuHıv falan yok negatif hersey bende söylemek istiyorum ama cevremin duymasından korkuyorum etraftakilerede anlatırsa bu durumu o zaman ne yaparım ben