Anlatamıyorum çok korkuyorum ailemin duymasindan nisanlımıda kaybetmek istemiyorumCanım ben seni anlıyorum benimde ailem çevrem bu şekilde. Benim böyle bir durumum olmadı eşimle severek evlendik görücü usulü değil ama nişanlandığımızda yine de sormuştu bana bakire değilsen ben kesinlikle yapamam demişti. Söyleyememeni anlıyorum. nişanlının bunu sorup sormamasına takılma ve bu durumu açıkla. Sana şunu söylüyüm çok sorun olabilir evlenınce ayrılmaya kadar gidebilir. Boşanmaktansa nişan atmak daha iyi. Bunun böyle olup olmayacağını da şimdi anlayabilirsin nişanlına durumu anlatıp yepkisini görerek kim bilir belkide sıkıntı yok der ama görücü usulü demişsin önemsemeyeceğini zannetmiyorum. Ben olsam durumu anlatırım eğer ayrılmak isterse konuşursun başka sebepten ayrıldığını söyler. Ve için de ancak böyle rahatlar.
Gidip onun baskalarina bu kiz bakire degilmis demiyecegi ne malumCanım ben seni anlıyorum benimde ailem çevrem bu şekilde. Benim böyle bir durumum olmadı eşimle severek evlendik görücü usulü değil ama nişanlandığımızda yine de sormuştu bana bakire değilsen ben kesinlikle yapamam demişti. Söyleyememeni anlıyorum. nişanlının bunu sorup sormamasına takılma ve bu durumu açıkla. Sana şunu söylüyüm çok sorun olabilir evlenınce ayrılmaya kadar gidebilir. Boşanmaktansa nişan atmak daha iyi. Bunun böyle olup olmayacağını da şimdi anlayabilirsin nişanlına durumu anlatıp yepkisini görerek kim bilir belkide sıkıntı yok der ama görücü usulü demişsin önemsemeyeceğini zannetmiyorum. Ben olsam durumu anlatırım eğer ayrılmak isterse konuşursun başka sebepten ayrıldığını söyler. Ve için de ancak böyle rahatlar.
Böyle yaşayan da cinsel geçmişin olduğunu anlayacak kadar uyanıktır ama.böyle yaşayan bakir falan değildir sende söyleme anında yayar.
iyi de aynı din zina eden zina edenle evlensin de diyor...Gecmis anlatılmaz diyo dinde araştırın bakın ben söylemiyorum hocalar söylüyo
Anlamaz ya nerden anlicakOperasyon düşünmüyorum ilk gece kan gelmiyomus bazı kişilerde anlarmı kan gelmeyince
Bencede akisina birakmak gerek yaEeeee sen de ne emmeye ne gömmeye gelmiyorsun ha? Ne olsun istiyorsunoperasyon da olmayacaksa bırak akışına inceldiği yerden kopsun artık
orası doğru zaten o yüzden söylemeden ayrıl demiştim ilk mesajımda.Böyle yaşayan da cinsel geçmişin olduğunu anlayacak kadar uyanıktır ama.🌫
Görücü usulü tanışmada bakire misin diye sorulmaz Siz bu ülkede yaşamıyor gibisiniz.Analar oğullarına" helal süt emmiş ,bakire kız ararlar ( tabir böyle kimse takılmasın)tavsiyeler doğrultusunda giderler ,begenirlerse tanışma görüşme , anlaşma evlilik"Öyle olması gerekiyordu nisanlım bana hiç sormadı bakiremisin diye bende durduk yere söyleyemedim konusu açılmadığı için ayrıca geçmişte yaşanan bi olay için neden dava açsa yeridir gibi cümleler kullandınız ben söyleyemediğim için çok kötü hissediyorum kendimi zaten ama bana sorulmadı bakiremisin diye durduk yere bunu aciklamam aptallık olmazmıydı şimdide ev tutuldu eşya alındı düğüne 10 ay kaldı söyleyemiyorum
Ailesi muhafazakar kendisi seküler gibiHayat gorusu nedir
Muhafazakar mı
Daha seküler mı
Muhtemelen nisanlisida birliktelik yasamistir tamam ozaman zina eden zina edenle evlenmis oluriyi de aynı din zina eden zina edenle evlensin de diyor...
Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı,sana uymuyorsa geri kafalı.İnsanlar inançlarından dolayı da uzak duruyor bu işlerden.Siz de yaptınız diye aya çıkmadınız zatenAşırı saçma işlerle uğraşıyorsunuz görücü usulü olsun olmasın geçmiş geçmişte kalmıştır yıl olmuş 2024 hala böyle şeylerle ilgilenmek son derece eski kafalı olduğunuzu gösterir böyle düşünen herkese diyorum ..
adamda geçmişte bar kulüp gezen insanmış denkler yani.iyi de aynı din zina eden zina edenle evlensin de diyor...
Toplamda 3 4 defa ilişki yasadımAnlamaz ya nerden anlicak
Allah askina kac kere iliski yasadiniz toplamda? Ben koskoca cocuk dogurdum 2,5 yil iliski olmadi. Sonrasinda iliski yasadigimda agri vardi kan bile vardi cok hafif. Cocugum olmasa belkide o sevgilim bakire sanacakti beni
Bencede akisina birakmak gerek ya
Dogru soyluyosunuzda adam bakirmi degilmi kimse sormuyo, buna nisanlisida dahil...Görücü usulü tanışmada bakire misin diye sorulmaz Siz bu ülkede yaşamıyor gibisiniz.Analar oğullarına" helal süt emmiş ,bakire kız ararlar ( tabir böyle kimse takılmasın)tavsiyeler doğrultusunda giderler ,begenirlerse tanışma görüşme , anlaşma evlilik"
Güvenip birine ilişki yasamişsiniz yargilayacak değiliz,Ama karşıdakinin kriterlerini bile bile yalan üstüne bir evlilik kurulmaz sonu acı ve hüsran olur önünüzde iki tercih var ya oturup gerçeği anlatın ya da nişanı atın.Bunu sorun etmeyecek bir eş tercih edin.....
Adama cinsel yolla bulaşan hastalıkta bulaştırın tam olsun. Adam düğün gecesinin sabahı soluğu mahkemede alıp, bir de üstüne tazminat ve tüm düğün masraflarını talep edince ödersiniz ailecek artık.Bende herkese anlatmasından korktuğum için dürüst olamıyorum zaten ama şuanda hersey hazır ev alındı eşya alındı düğüne 10 ay var nasıl ayrılırım
Barda gezdi diye kesin bakir degilmidir yaniadamda geçmişte bar kulüp gezen insanmış denkler yani.
Ne yap biliyo musun normal sohbet ederken sanki bi arkadaşının başına gelmiş gibi anlat ne tepki verecek bakalım. Mesela arkadaşım Hande eskiden bi nişan atmıştı şimdi evleneceği kişiyle ayrıldılar nişanlıyken yaşadığı olaydan dolayı falan filan diye ağzını araAnlatamıyorum çok korkuyorum ailemin duymasindan nisanlımıda kaybetmek istemiyorum
Son iliskiyle evlenecegin kisiyle iliski arasi kac zaman oluyo?Toplamda 3 4 defa ilişki yasadım