Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Canım ben seni anlıyorum benimde ailem çevrem bu şekilde. Benim böyle bir durumum olmadı eşimle severek evlendik görücü usulü değil ama nişanlandığımızda yine de sormuştu bana bakire değilsen ben kesinlikle yapamam demişti. Söyleyememeni anlıyorum. nişanlının bunu sorup sormamasına takılma ve bu durumu açıkla. Sana şunu söylüyüm çok sorun olabilir evlenınce ayrılmaya kadar gidebilir. Boşanmaktansa nişan atmak daha iyi. Bunun böyle olup olmayacağını da şimdi anlayabilirsin nişanlına durumu anlatıp yepkisini görerek kim bilir belkide sıkıntı yok der ama görücü usulü demişsin önemsemeyeceğini zannetmiyorum. Ben olsam durumu anlatırım eğer ayrılmak isterse konuşursun başka sebepten ayrıldığını söyler. Ve için de ancak böyle rahatlar.
Anlatamıyorum çok korkuyorum ailemin duymasindan nisanlımıda kaybetmek istemiyorum

Canım ben seni anlıyorum benimde ailem çevrem bu şekilde. Benim böyle bir durumum olmadı eşimle severek evlendik görücü usulü değil ama nişanlandığımızda yine de sormuştu bana bakire değilsen ben kesinlikle yapamam demişti. Söyleyememeni anlıyorum. nişanlının bunu sorup sormamasına takılma ve bu durumu açıkla. Sana şunu söylüyüm çok sorun olabilir evlenınce ayrılmaya kadar gidebilir. Boşanmaktansa nişan atmak daha iyi. Bunun böyle olup olmayacağını da şimdi anlayabilirsin nişanlına durumu anlatıp yepkisini görerek kim bilir belkide sıkıntı yok der ama görücü usulü demişsin önemsemeyeceğini zannetmiyorum. Ben olsam durumu anlatırım eğer ayrılmak isterse konuşursun başka sebepten ayrıldığını söyler. Ve için de ancak böyle rahatlar.
Gidip onun baskalarina bu kiz bakire degilmis demiyecegi ne malum
Bence cok buyuk risk

(genel bi yorum)Ayrica o erkek olarak baskasinla iliskiye girmiste olabilir ama bu kiz bunu sormuyo

Direkt diyemiyorsan konu aç daha önce biriyle yakınlık oldu mu falan gibi sonrasında belki onunda olmuştur ailesinin haberi yoktur soyleyemiyordur onunda olduysa şanslısın o zaman açıklarsin durumu

Operasyon düşünmüyorum ilk gece kan gelmiyomus bazı kişilerde anlarmı kan gelmeyince
Anlamaz ya nerden anlicak
Allah askina kac kere iliski yasadiniz toplamda? Ben koskoca cocuk dogurdum 2,5 yil iliski olmadi. Sonrasinda iliski yasadigimda agri vardi kan bile vardi cok hafif. Cocugum olmasa belkide o sevgilim bakire sanacakti beni
Eeeee sen de ne emmeye ne gömmeye gelmiyorsun ha? Ne olsun istiyorsun :KK70: operasyon da olmayacaksa bırak akışına inceldiği yerden kopsun artık
Bencede akisina birakmak gerek ya

Böyle yaşayan da cinsel geçmişin olduğunu anlayacak kadar uyanıktır ama. 😶‍🌫
orası doğru zaten o yüzden söylemeden ayrıl demiştim ilk mesajımda.
Madem çevresinde bunu takacak insanlar var niye sonu düşünülmeden yaşanıyor anlayamıyorum. Sonra burası diktirme, sürtünme sorularıyla dolup taşıyor

Öyle olması gerekiyordu nisanlım bana hiç sormadı bakiremisin diye bende durduk yere söyleyemedim konusu açılmadığı için ayrıca geçmişte yaşanan bi olay için neden dava açsa yeridir gibi cümleler kullandınız ben söyleyemediğim için çok kötü hissediyorum kendimi zaten ama bana sorulmadı bakiremisin diye durduk yere bunu aciklamam aptallık olmazmıydı şimdide ev tutuldu eşya alındı düğüne 10 ay kaldı söyleyemiyorum
Görücü usulü tanışmada bakire misin diye sorulmaz Siz bu ülkede yaşamıyor gibisiniz.Analar oğullarına" helal süt emmiş ,bakire kız ararlar ( tabir böyle kimse takılmasın)tavsiyeler doğrultusunda giderler ,begenirlerse tanışma görüşme , anlaşma evlilik"
Güvenip birine ilişki yasamişsiniz yargilayacak değiliz,Ama karşıdakinin kriterlerini bile bile yalan üstüne bir evlilik kurulmaz sonu acı ve hüsran olur önünüzde iki tercih var ya oturup gerçeği anlatın ya da nişanı atın.Bunu sorun etmeyecek bir eş tercih edin.....

Aşırı saçma işlerle uğraşıyorsunuz görücü usulü olsun olmasın geçmiş geçmişte kalmıştır yıl olmuş 2024 hala böyle şeylerle ilgilenmek son derece eski kafalı olduğunuzu gösterir böyle düşünen herkese diyorum ..
Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı,sana uymuyorsa geri kafalı.İnsanlar inançlarından dolayı da uzak duruyor bu işlerden.Siz de yaptınız diye aya çıkmadınız zaten

Anlamaz ya nerden anlicak
Allah askina kac kere iliski yasadiniz toplamda? Ben koskoca cocuk dogurdum 2,5 yil iliski olmadi. Sonrasinda iliski yasadigimda agri vardi kan bile vardi cok hafif. Cocugum olmasa belkide o sevgilim bakire sanacakti beni

Bencede akisina birakmak gerek ya
Toplamda 3 4 defa ilişki yasadım

Görücü usulü tanışmada bakire misin diye sorulmaz Siz bu ülkede yaşamıyor gibisiniz.Analar oğullarına" helal süt emmiş ,bakire kız ararlar ( tabir böyle kimse takılmasın)tavsiyeler doğrultusunda giderler ,begenirlerse tanışma görüşme , anlaşma evlilik"
Güvenip birine ilişki yasamişsiniz yargilayacak değiliz,Ama karşıdakinin kriterlerini bile bile yalan üstüne bir evlilik kurulmaz sonu acı ve hüsran olur önünüzde iki tercih var ya oturup gerçeği anlatın ya da nişanı atın.Bunu sorun etmeyecek bir eş tercih edin.....
Dogru soyluyosunuzda adam bakirmi degilmi kimse sormuyo, buna nisanlisida dahil...

Bende herkese anlatmasından korktuğum için dürüst olamıyorum zaten ama şuanda hersey hazır ev alındı eşya alındı düğüne 10 ay var nasıl ayrılırım
Adama cinsel yolla bulaşan hastalıkta bulaştırın tam olsun. Adam düğün gecesinin sabahı soluğu mahkemede alıp, bir de üstüne tazminat ve tüm düğün masraflarını talep edince ödersiniz ailecek artık.

Anlatamıyorum çok korkuyorum ailemin duymasindan nisanlımıda kaybetmek istemiyorum
Ne yap biliyo musun normal sohbet ederken sanki bi arkadaşının başına gelmiş gibi anlat ne tepki verecek bakalım. Mesela arkadaşım Hande eskiden bi nişan atmıştı şimdi evleneceği kişiyle ayrıldılar nişanlıyken yaşadığı olaydan dolayı falan filan diye ağzını ara

Adam durduk yere sana gelip ben şu kadar bu kadar kadınla birlikte oldum diye anlatıyor mu? Evet bir hastalığınız varsa mecburen demek zorundasınız çünkü sonradan ortaya çıkınca hiç açıklayamayacaksınız, daha çok rezil olacaksınız. Ayrıca siz bunu nişanlınıza söyledikten sonra nişanlınız duracak mı sağa sola söyleyecek çünkü görücü usulü nişanlandınız aşkınızdan ölmüyor. Burada milletin gazına gelip de adamla konuşmayın. Çok sevenler bile başına kakıyor sonradan.ayrıca neden bir suç işlemiş gibi davranıyorsunuz.önünüze gelenle yatıp kalkmamışsınız,parayla bunu yapmamışsınız.nedir yani? Bekareti bozmadan her haltı yiyenler var🤷‍♀️ neden sevdiğiniz adamla birlikte olduğunuz için suçlu oluyormuşsunuz?

X