Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Bakir olduğunu falan bilmiyorum bu konuyu hiç konuşmadık ne o sordu ne ben ama önceden çok gezen biriymiş clublara falan gitmiş antalyada yurt dışında öyle bisey yaşamışta olabilir bilmiyorum
Agzini arayin eger bi haltlar karistiran biriyse bence hic birsey soylemeyin ama gercekten hic kimse olmadiysa ya ayrilin yada anlatin iyi niyettini kullanmayin derim Cok inancli biri degilim ama ilahi adalete inanirim.

Gecmis anlatılmaz diyo dinde araştırın bakın ben söylemiyorum hocalar söylüyo

Aşırı saçma işlerle uğraşıyorsunuz görücü usulü olsun olmasın geçmiş geçmişte kalmıştır yıl olmuş 2024 hala böyle şeylerle ilgilenmek son derece eski kafalı olduğunuzu gösterir böyle düşünen herkese diyorum ..

Ben de size katılıyorum fakat kadın olunca dayanamıyorum açıkçası çünkü erkekler bir şekilde tabiri caizse yırtıyor. Kadın tüm bedeli ödüyor dışlanıyor hatta ailesi dövüyor öldürüyor vs kısacası konu kadınlara gelince yanlış olduğunu bilsem de kurtulsun o kötü durumdan istiyorum

Hıv falan yok negatif hersey bende söylemek istiyorum ama cevremin duymasından korkuyorum etraftakilerede anlatırsa bu durumu o zaman ne yaparım ben
Siz nişanlınıza bir anlatın da sonrasını da o zaman düşünürsünüz. Bu kadar dar bir çevrede yaşarken bir şey yaşamışsınız ki o zaman etrafınızdakiler aklınıza gelmediğine göre şimdi de etrafı düşünmeden nişanlınıza anlatmaya bakın önce.

Insan böyle bir durumda görücü usulü nişana nasıl sürükler kendini hayret!

Kendiniz buna önem vermeyen birini bulup yol almaliydiniz.

Bu saatten sonra ya sessizce başka bahane ile nişan atacaksın, ya anlatıp olanları göreceksin, ya da anlatmayip olacakları izleyeceksin. Seçenekler belli yani.

Geçmişimi anlatmayarak gercekten kandırmısmı oluyorum
Bence de kandırmış oluyorsunuz. Geçmişiniz sizi ilgilendirir tabi ki ama adam belki bu durumu bilse evlenmek istemeyecek. Yorumlarda kimseyi ilgilendirmez diyenler var ama Türkiye de yaşıyoruz. Toplumun yarısı bu duruma önem veriyodur. Ha ben kadın ve erkek için eşit bakarım. Adam her haltı yiyip eline erkek eli değmemiş kız arayamaz. Kızlar da adamı kandıramaz. Siz bence bu durumu söylemeden ayrılın. Sonra da kendiniz bu durumu önemsemeyen birini bulun. Görücü usulü evlilikte zaten adam bunu düşünmez bile. Kaldı ki size bakire misin diye soramaz. Zaten öyle olduğunu düşünüyor.

Zaten hesap hep kadına kalıyor bu durumlarda, bu zihniyetten nefret ediyorum...

Sizin yoktur belki ama insanların bu konuda dini hassasiyetleri var evlenilecek kişiye bunu söylemek gerekli diğer türlü aldatma olur
Ne aldatması hanım efendi ne saçmalıyosunuz siz ? İnsanlar hep bi insana bağlı yaşamıyor sonuçta dünyada ayrılıkta oluyor yani bi şeyler yaşanmış bitmiş herkesin ağzında dolaşmasına ne gerek var bu kızcağızın yaşadığını onun özeli onu bağlar namus sadece bacak arasında değildir.

Ne alaka ! Adam muhafazakar ise suçu ne , ne demek eski kafa , dindar , bu konuya önem veren ve öyle yaşayan kişiler var, benim burda karşı çıktığım konu sahibinin bu durumda görücü usulü evliliği tercih etmesi , sapla samanı karıştırmayın...

Sız de sanki bu adamla mantık evliliği yapmaya çalışıyor gıbı geldiniz bana.
Sevgılım ıle olmadı önüme bu çıktı kabul ettım der gibi..
Nişanlı olmuşsunuz insan görusunu bılmez mı?
Laf arasında sorulur yani.
Sankı bir kere görüşüp ikinci de nişanlanmış gibisiniz.
Aılelerın bulduğu bırı ile cart diye nısanlanmak bu durumda risk.

Ne kadar kendimiz modern olduğumuzu belirtsek bile,ataerkil bir toplumun parçası olduğumuz için sonunda yanan hep biz kadınlar oluyor malesef. Eğer burayı okuyan genç kızlar varsa evlenmeden ilişki yaşamayın. Çünkü sonu “zar nerede dikilir?” gibi konular gibi oluyor. Konu sahibi umarım çözüm bulur ve rahatlarsın

Turkiye ne dogu ne bati ulkesi o konuda arada kalmis bi ulkeyiz biz cografi olarak oyle oldugumuz icin dusunce , yasam sekli olarak da oyleyiz zaten en buyuk sorunlar bizim ulkemizde bundan cikarsiz haklisiniz ama siz turkiyenin bati yuzusunuz eger konuyu acan uyenin nisanlisi turkiyenin dogu yuzundense ( bunu sehir olarak demiyorum yasam tarzi olarak diyorum) o zaman bu hanimefendi evet nisanlisini kandirmis olur .. bunu da bi tek konu sahibi bilir ama gorucu usulu evlilige yanastigina gore nisanlisi benim tahminim bunu onemsedigidir

Önceden öpüşmeli sevişmeli ilişki,üstüne görücü usulü olmamış yani. Yine kendi seçiminizle birini bulup karşılıklı severek başlasaydınız bakire olmamanız sorun olmazdı. Ama görücü usulünde bakire olmayınca sıkıntı olur. Ayrılın.

Görücü usulunde bulduğu kıza nasıl sorsun adam bakire misin diye? Sormadı diye önem vermiyor sanmayın,rezil olursunuz sonunda

Yani bu adam seymi saniyo ilk iliskide kan akacagini falanmi?
Nerden anlicak bakire olmadiginizi ?

Yaşadığı sadece kendisini bağlasa bu konuyu açma gereği duymazdı. Demek ki çevresi bu konulara önem veriyo. Tabi ki namus iki bacak arasında değil ama daha evlenmeden yalanlar üzerine bi ilişki kuruyor. Madem öyle tanıştıklarında söyleseydi senin geçmişte yaşadıkların beni ilgilendirmez sen de böyle düşünüyorsan devam edelim diye.

Hersey hazır suan düğüne 10 ay var nasıl ayrılcam

En baştada söyleyemedim tanıdık çevreden biri olduğu için etraftakilere soylemesinden korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…