Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Bu konunun sonu diktirmeyle bitecek gibi geliyor. Herkese anlatabilcek kadar gevsek agizli biriyle neden evlenmeyi dusunuyorsun ki
Giriş anı verilen tepkiler utanma seviyesi hisler herşeyden anlaşılır bence ben ilk evlendiğim zamanı hatırlıyorum şuandan çok farklı
Erkekler cok saf bence, onu anlayabilseler bu kadar diktiren olmazdi, onlara gore kan geliyor mu geliyor. Oysa bakire olup kan gelmeyen, kolundan tutulup bakire raporu almaya goturulen cok kadin var.

Bende hıv falan yok anlatma imkanımda yok çevrem yüzünden nisanlıma anlatırsam aileme söyleme ihtimalide var o zaman hersey benim için daha kötü olur
Ah ah ne diyeyim, keşke baştan düşünseydin tüm bunları, çevreniz bu zihniyette ise ve de bu konuya aileniz ve siz çok önem veriyorsanız en baştan ona göre davranmanız lazım, tüm genç kızlara örnek olsun bu konu ...

Hiç sanmıyorum gene gelir biri sürtündüm sevmiştim seviştim hamileyim hamile miyim ailem öldürür keser napcam diye. Tecrübe sevmiyor bizim kız milleti, bam bam pata küte dalar dinlemez kimseyi

Keşke hiç yaşanmasaydı böyle bisey ama güvendim bende istemezdim böyle olmasını ama geçmişi değiştiremiyoruz çok caresizim gerçekten

Operasyon düşünmüyorum ilk gece kan gelmiyomus bazı kişilerde anlarmı kan gelmeyince
Eeeee sen de ne emmeye ne gömmeye gelmiyorsun ha? Ne olsun istiyorsun operasyon da olmayacaksa bırak akışına inceldiği yerden kopsun artık

Bende bunu anlamıyorum. Madem bu durumu açıklamaktan çekiniyorsun, başkalarına anlatmasından korkuyorsun, baştan neden görücü usulüne evet dedin?! Görücü usulünde bakirelik durumu önemlidir tabiki. Çoğu adam kendince el değmemiş eş aradığı için bu yolla evleniyor.
Bu adam senin özelini herkese anlatacak kadar şerefsizse zaten bi zahmet böyle biriyle evlenme..
Ne akılı verebiliriz ki? Şuan sadece ağzını arayıp bu duruma takılıp takılmayacağını sorgulayabilirsiniz. Takılıyorsa da ya açık açık söyleyeceksiniz ya da bi bahane bulup ayrılacaksınız.

Yahu sen de her konuya şuna örnek olsun buna ibret olsun yazıyorsun çok merak ettim hiç mi hata yapmadın veya empati yeteneğin çok mu az. Herkes içinde bulunduğu yere göre yaşasın sorun kalmasın ne güzel mantık kızcağız akıl istiyor belli ki zor durumda kınamak ya da yargılamak yerine destek olmak lazım diye düşünüyorum

Yani konu sahibesi görücü usulüyse adam sormaya gerek bilr duymamıştır. Bu noktada 2 seçeneğin var ya istemiyorum diyip ayrılacaksın ya da operasyona yöneleceksin. Neden dersen sebebi söylersen adam ailesine söyler senin ailen de duyar sanırım muhafazakara bir çevredesin ortalık patlar yani. Yani istiyor musun bu adamla olmayı,seviyor musun, sana bu şekilde et parçası olarak yaklaşan biriyle gerçekten mutlu olabilecek misin?

Ya adamın dünyadan haberi yok bence, kendi halindedir. Kızı da öyle sanıyordur.

Bir konun var sevgilim bakire olmadigim için terk etti diyorsun 3 aylık iliskiymis

Burda 3 yıllık ilişki sonrası 2 ay içinde nişanlandım diyorsunuz

Aradaki sevgiliye ne oldu

Teşekkür ederim yasamayana böyle rahat konuşmak kolay bide benim annem vefat etti bunlari o dönemde yasadim bosluktaydım kimse ne yasadığımı bilmiyo

Neyine destek olayım, herseyi yaşayıp sonrasında muhafazakar , görücü usulü evlenen kadına da erkeğe de kızıyorum, empati yapıyorum tabiki , mesela ben bu konularda çok dikkatliydim, ileride taşıyamayacağım şeyi hayatıma sokmadım hiç , kendi zihniyetime eş değer bir insanla evlendim, bence burdaki birçok konu birçok kişilere ders olmalı, ben okuyup okuyup ders çıkarıyorum genelde , ömrümüz herseyi tecrübe edecek kadar uzun değil , burdan çıkardığım o kadar çok ders var ki, konu sahibi haksız bu gerçeği hiçbişey değiştirmez, yalandan teselli edecek değilim bu en büyük kötülük olur zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…