- 6 Şubat 2010
- 1.447
- 2.098
Erkekler cok saf bence, onu anlayabilseler bu kadar diktiren olmazdi, onlara gore kan geliyor mu geliyor. Oysa bakire olup kan gelmeyen, kolundan tutulup bakire raporu almaya goturulen cok kadin var.Giriş anı verilen tepkiler utanma seviyesi hisler herşeyden anlaşılır bence ben ilk evlendiğim zamanı hatırlıyorum şuandan çok farklı
Ah ah ne diyeyim, keşke baştan düşünseydin tüm bunları, çevreniz bu zihniyette ise ve de bu konuya aileniz ve siz çok önem veriyorsanız en baştan ona göre davranmanız lazım, tüm genç kızlara örnek olsun bu konu ...Bende hıv falan yok anlatma imkanımda yok çevrem yüzünden nisanlıma anlatırsam aileme söyleme ihtimalide var o zaman hersey benim için daha kötü olur
Yani kan gelmeyenler varmış evet ama tabi nasıl bir oran bilmiyorumOperasyon düşünmüyorum ilk gece kan gelmiyomus bazı kişilerde anlarmı kan gelmeyince
Hiç sanmıyorum gene gelir biri sürtündüm sevmiştim seviştim hamileyim hamile miyim ailem öldürür keser napcam diye. Tecrübe sevmiyor bizim kız milleti, bam bam pata küte dalar dinlemez kimseyiAh ah ne diyeyim, keşke baştan düşünseydin tüm bunları, çevreniz bu zihniyette ise ve de bu konuya aileniz ve siz çok önem veriyorsanız en baştan ona göre davranmanız lazım, tüm genç kızlara örnek olsun bu konu ...
Keşke hiç yaşanmasaydı böyle bisey ama güvendim bende istemezdim böyle olmasını ama geçmişi değiştiremiyoruz çok caresizim gerçektenAh ah ne diyeyim, keşke baştan düşünseydin tüm bunları, çevreniz bu zihniyette ise ve de bu konuya aileniz ve siz çok önem veriyorsanız en baştan ona göre davranmanız lazım, tüm genç kızlara örnek olsun bu konu ...
Eeeee sen de ne emmeye ne gömmeye gelmiyorsun ha? Ne olsun istiyorsunOperasyon düşünmüyorum ilk gece kan gelmiyomus bazı kişilerde anlarmı kan gelmeyince
Yahu sen de her konuya şuna örnek olsun buna ibret olsun yazıyorsun çok merak ettim hiç mi hata yapmadın veya empati yeteneğin çok mu az. Herkes içinde bulunduğu yere göre yaşasın sorun kalmasın ne güzel mantık kızcağız akıl istiyor belli ki zor durumda kınamak ya da yargılamak yerine destek olmak lazım diye düşünüyorumAh ah ne diyeyim, keşke baştan düşünseydin tüm bunları, çevreniz bu zihniyette ise ve de bu konuya aileniz ve siz çok önem veriyorsanız en baştan ona göre davranmanız lazım, tüm genç kızlara örnek olsun bu konu ...
Ya adamın dünyadan haberi yok bence, kendi halindedir. Kızı da öyle sanıyordur.Yani konu sahibesi görücü usulüyse adam sormaya gerek bilr duymamıştır. Bu noktada 2 seçeneğin var ya istemiyorum diyip ayrılacaksın ya da operasyona yöneleceksin. Neden dersen sebebi söylersen adam ailesine söyler senin ailen de duyar sanırım muhafazakara bir çevredesin ortalık patlar yani. Yani istiyor musun bu adamla olmayı,seviyor musun, sana bu şekilde et parçası olarak yaklaşan biriyle gerçekten mutlu olabilecek misin?
Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Teşekkür ederim yasamayana böyle rahat konuşmak kolay bide benim annem vefat etti bunlari o dönemde yasadim bosluktaydım kimse ne yasadığımı bilmiyoYahu sen de her konuya şuna örnek olsun buna ibret olsun yazıyorsun çok merak ettim hiç mi hata yapmadın veya empati yeteneğin çok mu az. Herkes içinde bulunduğu yere göre yaşasın sorun kalmasın ne güzel mantık kızcağız akıl istiyor belli ki zor durumda kınamak ya da yargılamak yerine destek olmak lazım diye düşünüyorum
Kiz sen de ne eğlendin ha bu konudaEeeee sen de ne emmeye ne gömmeye gelmiyorsun ha? Ne olsun istiyorsunoperasyon da olmayacaksa bırak akışına inceldiği yerden kopsun artık
Iyi olmuş yapmasaydın.Çok kötü durumdayım kimseye anlatamıyorum yazmayanların fikrini almak istedim napacağımı gerçekten bilmiyorum
Masallah anneniz ölmüş ama şeyden de geri kalmamissiniz.Teşekkür ederim yasamayana böyle rahat konuşmak kolay bide benim annem vefat etti bunlari o dönemde yasadim bosluktaydım kimse ne yasadığımı bilmiyo
Umarım kınadığınızla sınanmazsınızIyi olmuş yapmasaydın.
Size gerçekten diyecek bisey bulamıyorumMasallah anneniz ölmüş ama şeyden de geri kalmamissiniz.
YOo kınamıyorum. Pisman olcaginiz seyleri yapmayın.Umarım kınadığınızla sınanmazsınız
Neyine destek olayım, herseyi yaşayıp sonrasında muhafazakar , görücü usulü evlenen kadına da erkeğe de kızıyorum, empati yapıyorum tabiki , mesela ben bu konularda çok dikkatliydim, ileride taşıyamayacağım şeyi hayatıma sokmadım hiç , kendi zihniyetime eş değer bir insanla evlendim, bence burdaki birçok konu birçok kişilere ders olmalı, ben okuyup okuyup ders çıkarıyorum genelde , ömrümüz herseyi tecrübe edecek kadar uzun değil , burdan çıkardığım o kadar çok ders var ki, konu sahibi haksız bu gerçeği hiçbişey değiştirmez, yalandan teselli edecek değilim bu en büyük kötülük olur zaten ...Yahu sen de her konuya şuna örnek olsun buna ibret olsun yazıyorsun çok merak ettim hiç mi hata yapmadın veya empati yeteneğin çok mu az. Herkes içinde bulunduğu yere göre yaşasın sorun kalmasın ne güzel mantık kızcağız akıl istiyor belli ki zor durumda kınamak ya da yargılamak yerine destek olmak lazım diye düşünüyorum