- 6 Şubat 2010
- 1.447
- 2.098
Adam ne bilsin geçmişinde seks olduğunuKurcalarsa mevzuyu söylerdim, geçmişin beni ilgilendirmez dese söylemezdim. Bu konuda hassas biriyse sindiremeyecek biriyle söylemeden ayrilirdim
O bakir mi?Siz olsanız ne yapardınız fikir almak için yazdım psikolojik olarak iyi değilim sağlıklı dusunemiyorum
Kesinlikle anlaşılıyor, buna hem fikirim , adam saf bisey değilse anlar hemen ...Nasıl anlasılıyo peki ?
Giriş anı verilen tepkiler utanma seviyesi hisler herşeyden anlaşılır bence ben ilk evlendiğim zamanı hatırlıyorum şuandan çok farklıNasıl anlasılıyo peki ?
Bende hıv falan yok anlatma imkanımda yok çevrem yüzünden nisanlıma anlatırsam aileme söyleme ihtimalide var o zaman hersey benim için daha kötü olurÇok yanlış yapmışsın, umarım bu konuyu dert eden bir adam değildir, bak görücü usulü evliliklerin yapısı ve beklentileri bellidir , genel olarak görücü usulü evlilik yapan bir adam zaten böyle şeylere önem veriyordur yoksa önüne gelen ilk kişi ile evlenirdi zaten , baştan açıkça bak böyle hassasiyetlerin varsa hiç başlamadan bitsin diyebilirdin ama işine gelmemiş, bi de hiv mevzusu var ki en kötüsü o , düşünsene görücü usulü biriyle evleniyorsun, kendine ve zihniyetine uygun olduğunu sandığın kadın bir de sana hiv bulaştırıyor, kendine göre seninle aynı fikirleri taşıyan ve bekarete önem vermeyen biri ile olmalıydın, kandırdığını sansan bile bu gerçek yakanı bırakmaz, yol yakınken anlat derim , otur güzelce konuş, buna önem veriyorsan bileyim de , evet önem veriyorum derse de bitir , bence bu en mantıklısı...
Bilmiyorum bu konu hiç açılmadı o sormadı bende sormadımO bakir mi?
İlk gece uyanır bence yaAdam ne bilsin geçmişinde seks olduğunusevgili gibi düşünür
Sevişen birine de tarif vermek çok tuhaf değil mi? Acep sürtüştü de seviştim mi sanıyor nedirGirişte bi zorlanma olmayınca.
Ya hu görücü usulü evlilik yapıyor sorun da bu , adamın beklentisi belli az çok, yoksa ister bakire olsun ister olmasın o kimseyi ilgilendirmez, ama adamı kandırmaya çalışıyor, halbuki açıkça söylese ona göre yol alsa sorun olmaz , bekarete önem vermeyen birsürü erkek var , onlardan biri ile olmalıydı, görücü usulü evlenen erkek bekarete önem verir...Senin bakire olman o insana ne katacak hayatında ? Ona ne kazandıracak ? Veya nişanlın kaç kez birileriyle beraber olduğu için hiç şuan sence pişmanlık yaşıyormudur sence ? Nekadar saçma sapan düşüncelerin var senin böyle.. kimsenin geçmisi kimseyi de ilgilendirmez bu arada neden hesap verme gibi bir hissin var senin ? Vah vah nişanlına falan kişiyle yattım diyemedin diye yemeden içmeden kesilmiş :)
Bende herkese anlatmasından korktuğum için dürüst olamıyorum zaten ama şuanda hersey hazır ev alındı eşya alındı düğüne 10 ay var nasıl ayrılırımBence direkt soylemeyin, ilerde anlasmaz ayrilirsiniz, ozel hayatinizi herkese anlatabilir. Mesela baska sebepten ayrilirsiniz, bakire degildi ondan ayrildim der millete. Hic kimseye guvenmiyorum bu konularda. Agzini arayin, baskasinin basina gelmis gibi anlatin niyetini anlarsiniz. Bu tarz seylere onem veriyorsa birsey anlatmadan ayrilin.
Valla diktirmekten başka çaresi yok gibi, kan gelince çok da sorgulamıyolar.Sevişen birine de tarif vermek çok tuhaf değil mi? Acep sürtüştü de seviştim mi sanıyor nedir
Peki sana güzel bir soru cici kız, madem böyle ne demeye nişan taktın görücü usulü?Bende hıv falan yok anlatma imkanımda yok çevrem yüzünden nisanlıma anlatırsam aileme söyleme ihtimalide var o zaman hersey benim için daha kötü olur
nisanlima soylersem aileme gelip anlatabilir belki o yüzden söyleyemiyorum
Diktir şekerim çaren yoksa. Kaç bir kaç gün evden bahane ile diktir gel yapacak bişi yok anlatmayacaksan akıl vermenin manası yok. Çeneni sıkı tutup gizlice gidip geleceksinBende herkese anlatmasından korktuğum için dürüst olamıyorum zaten ama şuanda hersey hazır ev alındı eşya alındı düğüne 10 ay var nasıl ayrılırım
Yerimde olsanız siz ne yapardınız peki ?Diktir şekerim çaren yoksa. Kaç bir kaç gün evden bahane ile diktir gel yapacak bişi yok anlatmayacaksan akıl vermenin manası yok. Çeneni sıkı tutup gizlice gidip geleceksin
Hersey aniden oldu hiç evlilik düşüncesi falan yoktu aklımda ailem görüşmem için çok çabaladı görüştükten sonra bende istedimPeki sana güzel bir soru cici kız, madem böyle ne demeye nişan taktın görücü usulü?
Git bu durumu bilen biri ile görüş anlaş normalce evlilik yoluna girsene fantazin ne senin?
Tatlım bu kadar sıkı ailen varsa sevişmeyecektin , hadi yaptın görücü usulü olmayacaktı.Yerimde olsanız siz ne yapardınız peki ?
Hersey hazır şuan ev eşyalar düğüne 10 ay kaldı ne diyip ayrılcamO zaman direkt söylemeyin önce onun bu konudaki fikirlerini öğrenmeye çalışın. Bu konuda katı sınırları olan biri ise hiç bir şey söylemeden ayrılırsınız. Hatta böyle birinden ayrılmanız daha iyi olur.