Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Bence direkt soylemeyin, ilerde anlasmaz ayrilirsiniz, ozel hayatinizi herkese anlatabilir. Mesela baska sebepten ayrilirsiniz, bakire degildi ondan ayrildim der millete. Hic kimseye guvenmiyorum bu konularda. Agzini arayin, baskasinin basina gelmis gibi anlatin niyetini anlarsiniz. Bu tarz seylere onem veriyorsa birsey anlatmadan ayrilin.

Bende hıv falan yok anlatma imkanımda yok çevrem yüzünden nisanlıma anlatırsam aileme söyleme ihtimalide var o zaman hersey benim için daha kötü olur

Bu konudaki fikrini sorun. ama kendi durumunuzdan bahsetmeyin. eğer bu onun için bir tabuysa ayrılın. ama görücü usulü evlenen birinin bunu sorun etmeyeceğini de sanmıyorum.

Ya hu görücü usulü evlilik yapıyor sorun da bu , adamın beklentisi belli az çok, yoksa ister bakire olsun ister olmasın o kimseyi ilgilendirmez, ama adamı kandırmaya çalışıyor, halbuki açıkça söylese ona göre yol alsa sorun olmaz , bekarete önem vermeyen birsürü erkek var , onlardan biri ile olmalıydı, görücü usulü evlenen erkek bekarete önem verir...

Bende herkese anlatmasından korktuğum için dürüst olamıyorum zaten ama şuanda hersey hazır ev alındı eşya alındı düğüne 10 ay var nasıl ayrılırım

Bende hıv falan yok anlatma imkanımda yok çevrem yüzünden nisanlıma anlatırsam aileme söyleme ihtimalide var o zaman hersey benim için daha kötü olur
Peki sana güzel bir soru cici kız, madem böyle ne demeye nişan taktın görücü usulü?
Git bu durumu bilen biri ile görüş anlaş normalce evlilik yoluna girsene fantazin ne senin?

nisanlima soylersem aileme gelip anlatabilir belki o yüzden söyleyemiyorum

O zaman direkt söylemeyin önce onun bu konudaki fikirlerini öğrenmeye çalışın. Bu konuda katı sınırları olan biri ise hiç bir şey söylemeden ayrılırsınız. Hatta böyle birinden ayrılmanız daha iyi olur.

Bende herkese anlatmasından korktuğum için dürüst olamıyorum zaten ama şuanda hersey hazır ev alındı eşya alındı düğüne 10 ay var nasıl ayrılırım
Diktir şekerim çaren yoksa. Kaç bir kaç gün evden bahane ile diktir gel yapacak bişi yok anlatmayacaksan akıl vermenin manası yok. Çeneni sıkı tutup gizlice gidip geleceksin

Diktir şekerim çaren yoksa. Kaç bir kaç gün evden bahane ile diktir gel yapacak bişi yok anlatmayacaksan akıl vermenin manası yok. Çeneni sıkı tutup gizlice gidip geleceksin
Yerimde olsanız siz ne yapardınız peki ?

Peki sana güzel bir soru cici kız, madem böyle ne demeye nişan taktın görücü usulü?
Git bu durumu bilen biri ile görüş anlaş normalce evlilik yoluna girsene fantazin ne senin?
Hersey aniden oldu hiç evlilik düşüncesi falan yoktu aklımda ailem görüşmem için çok çabaladı görüştükten sonra bende istedim

Yerimde olsanız siz ne yapardınız peki ?
Tatlım bu kadar sıkı ailen varsa sevişmeyecektin , hadi yaptın görücü usulü olmayacaktı.
Ben nişan falan takmazdım bu şekilde, bana sorma. Senin gidiş yolun yanlış. Diktir kurtul

Hersey hazır şuan ev eşyalar düğüne 10 ay kaldı ne diyip ayrılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…