Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Öyle olması gerekiyordu nisanlım bana hiç sormadı bakiremisin diye bende durduk yere söyleyemedim konusu açılmadığı için ayrıca geçmişte yaşanan bi olay için neden dava açsa yeridir gibi cümleler kullandınız ben söyleyemediğim için çok kötü hissediyorum kendimi zaten ama bana sorulmadı bakiremisin diye durduk yere bunu aciklamam aptallık olmazmıydı şimdide ev tutuldu eşya alındı düğüne 10 ay kaldı söyleyemiyorum

Birlikte olduğum kişiyle çok ciddiydik inandım güvendim evlenecektik beni aldatacağını nerden bilebilirdim çok pişman oldum sonrasında asla öyle bisey yapmadım

Birlikte olduğum kişiyle çok ciddiydik inandım güvendim evlenecektik beni aldatacağını nerden bilebilirdim çok pişman oldum sonrasında asla öyle bisey yapmadım
Yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum zaten, fakat anlattıklarınıza bakılırsa çevrenizin kafa yapısı çok farklı. Buda sizi zor durumda bırakıyor maalesef. Yine kadın olarak sen sorun yaşamış oluyorsun.

Anladim yani bence operasyon düşünebilirsin çünkü baskıcı bir çevrede olduğundan bu seni ömür boyu huzursuz edecek

Çevremin baskısı yüzünden gerçeği söyleyemiyorum zaten ablam o senin geçmişin kapat bu konuyu acma bir daha eğer söylersen ömür boyu yüzüne vurur bu durumu sağlıklı evliliğiniz olmaz diyo çok korkuyorum nisanlima soylersem aileme gelip anlatabilir belki o yüzden söyleyemiyorum

İlerde insanlardan duymak istiyorsan söyle tabi. Hele görücü usulü tanışmışsın illaki söyler bunu ailesindeki kadınlara onlarda çevrelerine. Eğer uyumlu değilseniz görüş olarak söylemeden ayrılın. Ayrıca kimseye böyle birşeyi söylemek zorunda değilsin.

Senin bakire olman o insana ne katacak hayatında ? Ona ne kazandıracak ? Veya nişanlın kaç kez birileriyle beraber olduğu için hiç şuan sence pişmanlık yaşıyormudur sence ? Nekadar saçma sapan düşüncelerin var senin böyle.. kimsenin geçmisi kimseyi de ilgilendirmez bu arada neden hesap verme gibi bir hissin var senin ? Vah vah nişanlına falan kişiyle yattım diyemedin diye yemeden içmeden kesilmiş :)

Söylemeden evlenirsen o da bu durumu anlamazsa en iyi ihtimal diyelim hayatın boyunca vicdan azabı çekersin. Hassasiyeti olan biriyse anlatmadan ayrıl, anlayışlı biriyse hata yaptım dersin belki sineye çeker ama bu durum kabullenilmesi çok zor bir durum. Senin geçmişini bilmek istemiyorum derse anlatmazsin devam edersin

Siz olsanız ne yapardınız fikir almak için yazdım psikolojik olarak iyi değilim sağlıklı dusunemiyorum

Siz kendi çevrenizi daha iyi bilirsiniz tâbi.

Sizin yoktur belki ama insanların bu konuda dini hassasiyetleri var evlenilecek kişiye bunu söylemek gerekli diğer türlü aldatma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…