- 24 Ocak 2021
- 10.531
- 23.465
Sormaz bence , yani etrafımda en muhafazakar evlenenler bile birbirine sormuyor çünkü beklentisi belli o yüzden görücü usulü evliliği tercih ediyorlar...Önem veren biri olsaydı sormazmıydı sizce ?
Önem verdiği hâlde sormayan bir çok kişi var.Önem veren biri olsaydı sormazmıydı sizce ?
Öyle olması gerekiyordu nisanlım bana hiç sormadı bakiremisin diye bende durduk yere söyleyemedim konusu açılmadığı için ayrıca geçmişte yaşanan bi olay için neden dava açsa yeridir gibi cümleler kullandınız ben söyleyemediğim için çok kötü hissediyorum kendimi zaten ama bana sorulmadı bakiremisin diye durduk yere bunu aciklamam aptallık olmazmıydı şimdide ev tutuldu eşya alındı düğüne 10 ay kaldı söyleyemiyorumNişanlınız size dava açsa yeridir , utanmıyor musun adamı dolandırmaya, kandırmaya, görücü usulü demek ne demek onu biliyor musun ? Açıkça söylemeyecek isen neden nişanlandın, kendine göre biriyle olmak varken neden görücü usulü...
Hpv pozitif değilim negatif çıktı sonucO zaman kesinlikle söylemeli. Sonuçta karşı tarafın sağlığı da söz konusu.
Hpv kan tahlilinde cikmaz zaten hpv yok bende negatif cıktıHpv nikah oncesi kan tahlili de çıkıyor mu acaba ?
Anladim yani bence operasyon düşünebilirsin çünkü baskıcı bir çevrede olduğundan bu seni ömür boyu huzursuz edecekHpv kan tahlilinde cikmaz zaten hpv yok bende negatif cıktı
Birlikte olduğum kişiyle çok ciddiydik inandım güvendim evlenecektik beni aldatacağını nerden bilebilirdim çok pişman oldum sonrasında asla öyle bisey yapmadımGidip açık açık bize anlatığınız gibi ona da anlatacaksınız. Kabul ederse devam edersiniz etmese de biliyorsunuz zaten. Ama benim anlamadığım asıl şey bu kadar muhafazakar bir çevrede olduğunuz halde başkaları ile birlikte olmanız. Yanlış anlamayın cinsellik yaşadığınız için söylemiyorum bunu. Bütün hayatınızı etkileyecek bir çevrede yaşadığınız için söylüyorum.
Yine de bakirelik olayın ona açıklamanız lazım bence.Hpv pozitif değilim negatif çıktı sonuc
Anladim yani bence operasyon düşünebilirsin çünkü baskıcı bir çevrede olduğundan bu seni ömür boyu huzursuz edecek
Söylemeyi çok istiyorum ama çevreminde duyma ihtimali var bu yüzden soyleyemiyorumYine de bakirelik olayın ona açıklamanız lazım bence.
Operasyon düşünmüyorum ilk gece kan gelmiyomus bazı kişilerde anlarmı kan gelmeyinceAnladim yani bence operasyon düşünebilirsin çünkü baskıcı bir çevrede olduğundan bu seni ömür boyu huzursuz edecek
Yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum zaten, fakat anlattıklarınıza bakılırsa çevrenizin kafa yapısı çok farklı. Buda sizi zor durumda bırakıyor maalesef. Yine kadın olarak sen sorun yaşamış oluyorsun.Birlikte olduğum kişiyle çok ciddiydik inandım güvendim evlenecektik beni aldatacağını nerden bilebilirdim çok pişman oldum sonrasında asla öyle bisey yapmadım
Anladim yani bence operasyon düşünebilirsin çünkü baskıcı bir çevrede olduğundan bu seni ömür boyu huzursuz edecek
Çevremin baskısı yüzünden gerçeği söyleyemiyorum zaten ablam o senin geçmişin kapat bu konuyu acma bir daha eğer söylersen ömür boyu yüzüne vurur bu durumu sağlıklı evliliğiniz olmaz diyo çok korkuyorum nisanlima soylersem aileme gelip anlatabilir belki o yüzden söyleyemiyorumYanlış bir şey düşünmüyorum zaten, fakat anlattıklarınıza bakılırsa çevrenizin kafa yapısı çok farklı. Buda sizi zor durumda bırakıyor maalesef. Yine kadın olarak sen sorun yaşamış oluyorsun.
Söylemeyi çok istiyorum ama çevreminde duyma ihtimali var bu yüzden soyleyemiyorum
Senin bakire olman o insana ne katacak hayatında ? Ona ne kazandıracak ? Veya nişanlın kaç kez birileriyle beraber olduğu için hiç şuan sence pişmanlık yaşıyormudur sence ? Nekadar saçma sapan düşüncelerin var senin böyle.. kimsenin geçmisi kimseyi de ilgilendirmez bu arada neden hesap verme gibi bir hissin var senin ? Vah vah nişanlına falan kişiyle yattım diyemedin diye yemeden içmeden kesilmiş :)Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Siz olsanız ne yapardınız fikir almak için yazdım psikolojik olarak iyi değilim sağlıklı dusunemiyorumSenin bakire olman o insana ne katacak hayatında ? Ona ne kazandıracak ? Veya nişanlın kaç kez birileriyle beraber olduğu için hiç şuan sence pişmanlık yaşıyormudur sence ? Nekadar saçma sapan düşüncelerin var senin böyle.. kimsenin geçmisi kimseyi de ilgilendirmez bu arada neden hesap verme gibi bir hissin var senin ? Vah vah nişanlına falan kişiyle yattım diyemedin diye yemeden içmeden kesilmiş :)
Siz kendi çevrenizi daha iyi bilirsiniz tâbi.Çevremin baskısı yüzünden gerçeği söyleyemiyorum zaten ablam o senin geçmişin kapat bu konuyu acma bir daha eğer söylersen ömür boyu yüzüne vurur bu durumu sağlıklı evliliğiniz olmaz diyo çok korkuyorum nisanlima soylersem aileme gelip anlatabilir belki o yüzden söyleyemiyorum
Sizin yoktur belki ama insanların bu konuda dini hassasiyetleri var evlenilecek kişiye bunu söylemek gerekli diğer türlü aldatma olurSenin bakire olman o insana ne katacak hayatında ? Ona ne kazandıracak ? Veya nişanlın kaç kez birileriyle beraber olduğu için hiç şuan sence pişmanlık yaşıyormudur sence ? Nekadar saçma sapan düşüncelerin var senin böyle.. kimsenin geçmisi kimseyi de ilgilendirmez bu arada neden hesap verme gibi bir hissin var senin ? Vah vah nişanlına falan kişiyle yattım diyemedin diye yemeden içmeden kesilmiş :)