Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Ben nette görmüştüm kadın söylememiş adam evlenince anlamış boşanmak istiyordu

Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
A) Dürüst olmak
B) Nişan atmak
C) Dikim falan yapılıyorsa yaptırmak
D) Sen niye sürekli aynı konuyu açıyorsun ya

Nasıl anlayacakki herkesten kan gelmek zorunda değil bakire birinden bile gelmiyo bazen kan
Eee o zaman problem nedir? Müstakbel kocana da seks sonrası bu açıklamayı yapıştır geç işte. Sonrası Allah kerim. Ya inanır ya inanmaz artık

Öyle olması gerekiyordu nisanlım bana hiç sormadı bakiremisin diye bende durduk yere söyleyemedim konusu açılmadığı için ayrıca geçmişte yaşanan bi olay için neden dava açsa yeridir gibi cümleler kullandınız ben söyleyemediğim için çok kötü hissediyorum kendimi zaten ama bana sorulmadı bakiremisin diye durduk yere bunu aciklamam aptallık olmazmıydı şimdide ev tutuldu eşya alındı düğüne 10 ay kaldı söyleyemiyorum
Çok yanlış yapmışsın, umarım bu konuyu dert eden bir adam değildir, bak görücü usulü evliliklerin yapısı ve beklentileri bellidir , genel olarak görücü usulü evlilik yapan bir adam zaten böyle şeylere önem veriyordur yoksa önüne gelen ilk kişi ile evlenirdi zaten , baştan açıkça bak böyle hassasiyetlerin varsa hiç başlamadan bitsin diyebilirdin ama işine gelmemiş, bi de hiv mevzusu var ki en kötüsü o , düşünsene görücü usulü biriyle evleniyorsun, kendine ve zihniyetine uygun olduğunu sandığın kadın bir de sana hiv bulaştırıyor, kendine göre seninle aynı fikirleri taşıyan ve bekarete önem vermeyen biri ile olmalıydın, kandırdığını sansan bile bu gerçek yakanı bırakmaz, yol yakınken anlat derim , otur güzelce konuş, buna önem veriyorsan bileyim de , evet önem veriyorum derse de bitir , bence bu en mantıklısı...

X