- 19 Mayıs 2020
- 46.308
- 207.127
Kendini bilemez halde hastanelik olursan işlemlerini eşin yapacak. Hiç de düşük değil.Sağlık gecmisimi görme ihtimali çok düşük bi ihtimal ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini bilemez halde hastanelik olursan işlemlerini eşin yapacak. Hiç de düşük değil.Sağlık gecmisimi görme ihtimali çok düşük bi ihtimal ama
Hastanelik olduğumda işlem yaparken hpv testi yaptirdigimin bilgisi neden verilsin pekiKendini bilemez halde hastanelik olursan işlemlerini eşin yapacak. Hiç de düşük değil.
Neden verilmesin? Belki onunla alakalı bir durum olacak? Şu an hpv uykuda, zayıf anını kolluyor. Seni kanser ederse ne olacak?Hastanelik olduğumda işlem yaparken hpv testi yaptirdigimin bilgisi neden verilsin peki
Hpv uykuda falan değil ben 2 tane profosore gittim bende öyle bisey yokNeden verilmesin? Belki onunla alakalı bir durum olacak? Şu an hpv uykuda, zayıf anını kolluyor. Seni kanser ederse ne olacak?
Siğil çıkarmışsın.Hpv uykuda falan değil ben 2 tane profosore gittim bende öyle bisey yok
Evet ama bi doktor siğil bu dedi diğerleri değil dedi bu olayın üstünden 1 sene geçti zaten en son 1 ay önce gittim doktora test vermek için doktor varsa bile sende sen atmıssın vücuttan dedi uykuda kalma diye bisey yokmuski hpvde 30 yaş altinin çoğu 1 2 yılda vücuttan tamamen atıyomus şuanda hpv konusunda bi sorunum yok negatifimSiğil çıkarmışsın.
Tatlım sana çok bile laf anlattım sen belli ki acı tecrübe ile öğreneceksin. Boşver. Git evlen.Evet ama bi doktor siğil bu dedi diğerleri değil dedi bu olayın üstünden 1 sene geçti zaten en son 1 ay önce gittim doktora test vermek için doktor varsa bile sende sen atmıssın vücuttan dedi uykuda kalma diye bisey yokmuski hpvde 30 yaş altinin çoğu 1 2 yılda vücuttan tamamen atıyomus şuanda hpv konusunda bi sorunum yok negatifim
zaman da sende barlarda , clublarda gezdigin icin soylemedim diceksiniz gececeksiniz yani cikmasi da dusuk ihtimal de hani sakinan goze cop batar durumu olur mu , olur.Tek korkum ilerde açığa çıkarsa diye herkes sağlık gecmisin açığa çıkar bi gün diyolar hpv testinden bahsediyolar açığa cıkmayacagını bilsem hiç dert etmem zaten çünkü kendiside barlarda clublarda gezen birisiymis sadece kadınları gecmisiyle yargılamak çok saçma
Dua edip Allaha sığınıyorum sadece umarım ilerde önüme cıkmaz bu durum büyük ihtimalle anlatmıycam biseyO
zaman da sende barlarda , clublarda gezdigin icin soylemedim diceksiniz gececeksiniz yani cikmasi da dusuk ihtimal de hani sakinan goze cop batar durumu olur mu , olur.
Şimdiden söyleki sonrasında hem kendini hemde evliliğini yakma :)Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Benim anladigim kadariyla konu sahibi nolursa olsun soylemeyecek 26 sf olmus soylememek icin surekli bir “ama” si var evet soylememek de bir tercih ama o zaman bu konuyu niye acip gunlerdir bu konunun konusulmasina mahal verdi onu da anlamadim konu sahibinin bence en bastan beri soylemek gibi ne bir fikri vardi ne de cesareti vardiŞimdiden söyleki sonrasında hem kendini hemde evliliğini yakma :)
Dikkat etsin de girdiği tarayıcı şifreyi kaydetmesin, adam eline telefonu bi alsa kabak çiçeği gibi açılır konu önüne.Benim anladigim kadariyla konu sahibi nolursa olsun soylemeyecek 26 sf olmus soylememek icin surekli bir “ama” si var evet soylememek de bir tercih ama o zaman bu konuyu niye acip gunlerdir bu konunun konusulmasina mahal verdi onu da anlamadim konu sahibinin bence en bastan beri soylemek gibi ne bir fikri vardi ne de cesareti vardi
KatılıyorumBenim anladigim kadariyla konu sahibi nolursa olsun soylemeyecek 26 sf olmus soylememek icin surekli bir “ama” si var evet soylememek de bir tercih ama o zaman bu konuyu niye acip gunlerdir bu konunun konusulmasina mahal verdi onu da anlamadim konu sahibinin bence en bastan beri soylemek gibi ne bir fikri vardi ne de cesareti vardi
Benim anladigim kadariyla konu sahibi nolursa olsun soylemeyecek 26 sf olmus soylememek icin surekli bir “ama” si var evet soylememek de bir tercih ama o zaman bu konuyu niye acip gunlerdir bu konunun konusulmasina mahal verdi onu da anlamadim konu sahibinin bence en bastan beri soylemek gibi ne bir fikri vardi ne de cesareti v
Benim anladigim kadariyla konu sahibi nolursa olsun soylemeyecek 26 sf olmus soylememek icin surekli bir “ama” si var evet soylememek de bir tercih ama o zaman bu konuyu niye acip gunlerdir bu konunun konusulmasina mahal verdi onu da anlamadim konu sahibinin bence en bastan beri soylemek gibi ne bir fikri vardi ne de cesareti vardi
Rosa bir gün mutlaka bu mevzu önüne gelecek, geçmişten bir hortlak gelecek bir gün bütün düzenini hayatını alt üst edecek. Böyle şeyler gizli kalmıyor, bir ömür saklanmıyor, bişey oluyor, önüne geliveriyor. O gün onun kocası burdaki bazı ablalar gibi türlü bahanelerle aklamayacak karısını. Şak diye kapının önüne koymaz belki ama öyle bi getirir ki ağzından burnundan. O gün kimse, hiçbir şey kurtaramaz, yuvasındaki çatlağa ne sürse eskisi gibi olmaz. Erkekler kadınlar gibi değil, susup yutup, kabullenip, affedip, bahane bulup, aklayıp karıcım da karıcım diye sarılmıyor. Bu gidiş iyi bir sona gidiş değil. Bunu şu an anlamıyor ama hayat öyle bir anlatacak ki. Çok kötü.Ayşenur, bana bak. Kaç gündür hatta aylardır kendi kendini yiyorsun. Bak böyle yapa yapa dert sahibi olur hastalanırsın. Sağlığın gidince kendin diyeceksin hay s*çaydım bekaretine diye. Kafaya takmaya zerre değmeyecek konulardan tatlı canını üzüyorsun kızım.
Sen bir erkekten de vajinandaki zarımsı şeyden de daha değerlisin. Bir silkelen kendine gel ya, diklen bir güçlü dur.
Herkesin ağzına bakıyorsun burada da, kim ne dese o yöne eğiliyorsun.
Artık bir karar ver, 25 yaşında yetişkin bir kadın gibi davran. Diktirecek misin, yoksa ayrılacak mısın ya da hiçbir şey söylemeden mi devam edeceksin karar ver.
Katip, evet bunlar olabilir.Rosa bir gün mutlaka bu mevzu önüne gelecek, geçmişten bir hortlak gelecek bir gün bütün düzenini hayatını alt üst edecek. Böyle şeyler gizli kalmıyor, bir ömür saklanmıyor, bişey oluyor, önüne geliveriyor. O gün onun kocası burdaki bazı ablalar gibi türlü bahanelerle aklamayacak karısını. Şak diye kapının önüne koymaz belki ama öyle bi getirir ki ağzından burnundan. O gün kimse, hiçbir şey kurtaramaz, yuvasındaki çatlağa ne sürse eskisi gibi olmaz. Erkekler kadınlar gibi değil, susup yutup, kabullenip, affedip, bahane bulup, aklayıp karıcım da karıcım diye sarılmıyor. Bu gidiş iyi bir sona gidiş değil. Bunu şu an anlamıyor ama hayat öyle bir anlatacak ki. Çok kötü.
Yani ama bu adamın da onca renkli hayattan sonra neden görücü usulüne kaydığı da belli ki. Bir şekilde öğrenirse napar ben tasavvur edemiyorum. Değer mi gerçekten? Kendini bu çukurun içine atmaya cidden değer mi? Bi tane insan evladı çıkamaz mı ilerde, hiçbir şeyini sorun etmeyecek? Saf, temiz, güzel sevecek bir adam hiç mi olmayacak? İki yüzlü bir herifle evlenebilmek için bu kadar fırıldağı kafam almıyor.Katip, evet bunlar olabilir.
Ama benim bahsettiğim daha başka bir şeydi. 32 yaşındayım ben, öğrendiğim bir şey varsa insan özünde çok güçlü bir varlık. Temmuz ayından bu yana lanet olası bir zar yüzünden kendini yiyip bitirmeyecek kadar güçlü bir varlık.
Kimseden korkup eksikmiş gibi davranmayacak kadar güçlü bir varlığız kadınlar olarak.
Birini sevmiş, birlikte olmuş eeee? Ne yapsın harakiri mi yapsın kız? Bu korkuyu yaşamak adil mi? Hiç bir tane erkek hayatının bir saniyesinde bile bunu düşünüp dertlenmiş midir?
Yav bakire kızlar bile kanamazsam diye düşünüp strese giriyorlardır eminim.
Ayşenur, mesela çok kötü bir hastalık veya kaza geçirmiş olsan ve hayatta şans eseri kalmış olsan bundan sonraki hayatına nasıl devam ederdin? Bunu düşün ve beni alıntıla cevabını yaz lütfen olur mu?
Bunu niye soruyorum biliyor musun? Şu anda kahrettiğin biricik kendi hayatın, değiyor mu diye merak ettim, ondan yukarıdaki soruyu sordum.
Direk adamı çağırıp bilgi vermiyor zaten sizde öyle bı durum varsa adama iğne vurulması gerektiği söyleniyor bağışıklık içinHastanelik olduğumda işlem yaparken hpv testi yaptirdigimin bilgisi neden verilsin peki
Şu an bence doğru düşünemiyor. Çünkü korkuyor, her gün korkuyor ve bu aylardır sürüyor. Korku insanı çok değiştirir Katip. Tek seçeneğinin bu kişi olduğunu düşünüyor bile olabilir, mantıksız bile olsa böyle olduğuna inanıyor olabilir.Yani ama bu adamın da onca renkli hayattan sonra neden görücü usulüne kaydığı da belli ki. Bir şekilde öğrenirse napar ben tasavvur edemiyorum. Değer mi gerçekten? Kendini bu çukurun içine atmaya cidden değer mi? Bi tane insan evladı çıkamaz mı ilerde, hiçbir şeyini sorun etmeyecek? Saf, temiz, güzel sevecek bir adam hiç mi olmayacak? İki yüzlü bir herifle evlenebilmek için bu kadar fırıldağı kafam almıyor.
İnanın bende hasta olmaktan çok korkuyorum bu konuyu düşünmemek için gün boyu uyuyorum sürekli ağlıyorum Allahım ben ne yaptım diye namaz kılarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama sonra yine aklıma geliyo sevdiğim güvendiğim adamla yasadim ilişkiyi evlenecektik ileriyi düşünemedim ayrılma durumu aklıma bile gelmemisti ilişki yasadigim dönemlerdede zaten cahildim 19 20 yaşındaydım annem vefat etmişti sevdiğim adama daha çok bağlandım evde huzur yoktu sevgiyi ilgiyi onda aradım bu yüzden bu duruma düştüm çevremden dolayıda görücü usulü tanışmak zorunda kaldım çünkü aileden çoğu kişi görücü usulü evleniyo ben evlilik falan dusunmuyodum annem vefat ettikten sonra babam evlenmedi bizim için fedakarlık yaptı onun istediği birisiydi kırmak istemedim en başta sonra nisanlımı tanıdıkça bende sevdim babam evlenmedigi için senelerdir evin sorumluluğu benim üzerimde yemek ev işleri falan hepsiyle ben ilgilenirim küçük yaşta sorumluluk sahibi oldum anlayacağınız bi gün böyle bisey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi sevdiğim bi adam olmasaydı bu duruma düşmezdim zaten evlilik öncesi iliskiyede karşıydım insanlar çok kolay yargılıyo ne yasadığımı kimse bilmiyo simdi düğüne 10 ay kaldı sadece nisanlımlada çok mutluyum mutlu olduğum dönemlerde bu konu daha çok aklıma geliyo ne yapacağımı bilmiyorum sanırım hiç bisey söylemeden evlencem ama bu konuyu kafamdan atamıyorum bir türlüAyşenur, bana bak. Kaç gündür hatta aylardır kendi kendini yiyorsun. Bak böyle yapa yapa dert sahibi olur hastalanırsın. Sağlığın gidince kendin diyeceksin hay s*çaydım bekaretine diye. Kafaya takmaya zerre değmeyecek konulardan tatlı canını üzüyorsun kızım.
Sen bir erkekten de vajinandaki zarımsı şeyden de daha değerlisin. Bir silkelen kendine gel ya, diklen bir güçlü dur.
Herkesin ağzına bakıyorsun burada da, kim ne dese o yöne eğiliyorsun.
Artık bir karar ver, 25 yaşında yetişkin bir kadın gibi davran. Diktirecek misin, yoksa ayrılacak mısın ya da hiçbir şey söylemeden mi devam edeceksin karar ver.