Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Katip, evet bunlar olabilir.
Ama benim bahsettiğim daha başka bir şeydi. 32 yaşındayım ben, öğrendiğim bir şey varsa insan özünde çok güçlü bir varlık. Temmuz ayından bu yana lanet olası bir zar yüzünden kendini yiyip bitirmeyecek kadar güçlü bir varlık.
Kimseden korkup eksikmiş gibi davranmayacak kadar güçlü bir varlığız kadınlar olarak.
Birini sevmiş, birlikte olmuş eeee? Ne yapsın harakiri mi yapsın kız? Bu korkuyu yaşamak adil mi? Hiç bir tane erkek hayatının bir saniyesinde bile bunu düşünüp dertlenmiş midir?
Yav bakire kızlar bile kanamazsam diye düşünüp strese giriyorlardır eminim.
Ayşenur, mesela çok kötü bir hastalık veya kaza geçirmiş olsan ve hayatta şans eseri kalmış olsan bundan sonraki hayatına nasıl devam ederdin? Bunu düşün ve beni alıntıla cevabını yaz lütfen olur mu?
Bunu niye soruyorum biliyor musun? Şu anda kahrettiğin biricik kendi hayatın, değiyor mu diye merak ettim, ondan yukarıdaki soruyu sordum.
Tam olarak buna kızıyorum ben.
Muhafazakar ailenin görücü usulünden medet uman adamıyla evlenip “acaba” diye bir ömür içinde kuşkuyla yaşamayı kendine layık görmesi sorun.
Neyse ne. Olmuş bitmiş de, hayat akışında daha kafayı takmayacağından emin olduğun biriyle beraber ol evlen. En güzel zamanlarında aklında ay anlar mı ortaya çıkar mı diye zehir etme.
Yani böyle şeylere önem verdiği için görücü usulünde kız seçen bir adam için neden kendini yıpratıyorsun! Sanki dünyada kalan son adam bu.

İnanın bende hasta olmaktan çok korkuyorum bu konuyu düşünmemek için gün boyu uyuyorum sürekli ağlıyorum Allahım ben ne yaptım diye namaz kılarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama sonra yine aklıma geliyo sevdiğim güvendiğim adamla yasadim ilişkiyi evlenecektik ileriyi düşünemedim ayrılma durumu aklıma bile gelmemisti ilişki yasadigim dönemlerdede zaten cahildim 19 20 yaşındaydım annem vefat etmişti sevdiğim adama daha çok bağlandım evde huzur yoktu sevgiyi ilgiyi onda aradım bu yüzden bu duruma düştüm çevremden dolayıda görücü usulü tanışmak zorunda kaldım çünkü aileden çoğu kişi görücü usulü evleniyo ben evlilik falan dusunmuyodum annem vefat ettikten sonra babam evlenmedi bizim için fedakarlık yaptı onun istediği birisiydi kırmak istemedim en başta sonra nisanlımı tanıdıkça bende sevdim babam evlenmedigi için senelerdir evin sorumluluğu benim üzerimde yemek ev işleri falan hepsiyle ben ilgilenirim küçük yaşta sorumluluk sahibi oldum anlayacağınız bi gün böyle bisey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi sevdiğim bi adam olmasaydı bu duruma düşmezdim zaten evlilik öncesi iliskiyede karşıydım insanlar çok kolay yargılıyo ne yasadığımı kimse bilmiyo simdi düğüne 10 ay kaldı sadece nisanlımlada çok mutluyum mutlu olduğum dönemlerde bu konu daha çok aklıma geliyo ne yapacağımı bilmiyorum sanırım hiç bisey söylemeden evlencem ama bu konuyu kafamdan atamıyorum bir türlü
Tamam canım, sakin ol.
Bak kendin diyorsun hastalanmaktan korkuyorum diye. O zaman lütfen önce ağlamayı ve aşırı düşünmeyi kes.
Ne olursa olsun iyi veya kötü bu senin hayatın. Asla bir gününü bile heba etmemelisin, sadece uyuyup ağlayarak hayat yaşanmaz kızım. Lütfen kendine gel, sağlıklısın, çok gençsin şükür, seni seven bir baban var. Bunlar için bile iyi yaşaman lazım.
Lütfen en güzel çağlarını heba etme. Sevilecek sevgili de çok hayatta, nişanlı da çok. Ama senin tek bir hayatın var kızım.

Şu an bence doğru düşünemiyor. Çünkü korkuyor, her gün korkuyor ve bu aylardır sürüyor. Korku insanı çok değiştirir Katip. Tek seçeneğinin bu kişi olduğunu düşünüyor bile olabilir, mantıksız bile olsa böyle olduğuna inanıyor olabilir.
O yüzden diyorum ya, direksiyonu acilen eline almalı diye. Bir insan kendini içten içe küçümserse, benim kusurum var derse insanlar onu ezer. O yüzden dik durmalı ve önce kendisi kendini olduğu gibi kabul etmeli.
Bunu kusur kabul edip saklaması bile kendini ezdirmenin ilk adımı. Barlardan clublardan çıkmayıp sonra anasına kız bulduran adamın önünde bu kadar ezilip büzülmesin, evlenmek için kırk takla atmasın, kalanı öyle böyle olur gider.

Tam olarak buna kızıyorum ben.
Muhafazakar ailenin görücü usulünden medet uman adamıyla evlenip “acaba” diye bir ömür içinde kuşkuyla yaşamayı kendine layık görmesi sorun.
Neyse ne. Olmuş bitmiş de, hayat akışında daha kafayı takmayacağından emin olduğun biriyle beraber ol evlen. En güzel zamanlarında aklında ay anlar mı ortaya çıkar mı diye zehir etme.
Yani böyle şeylere önem verdiği için görücü usulünde kız seçen bir adam için neden kendini yıpratıyorsun! Sanki dünyada kalan son adam bu.
Evet zaten çok genç daha. 25 yaş ne ki? Neler yaşayacaksın daha Ayşenur, hiçbir şey bitmedi ki daha.
Her zaman için ikinci şans vardır Ayşenur, lütfen hiç değmeyecek konular için hayatının renklerini karartma.

Tamam canım, sakin ol.
Bak kendin diyorsun hastalanmaktan korkuyorum diye. O zaman lütfen önce ağlamayı ve aşırı düşünmeyi kes.
Ne olursa olsun iyi veya kötü bu senin hayatın. Asla bir gününü bile heba etmemelisin, sadece uyuyup ağlayarak hayat yaşanmaz kızım. Lütfen kendine gel, sağlıklısın, çok gençsin şükür, seni seven bir baban var. Bunlar için bile iyi yaşaman lazım.
Lütfen en güzel çağlarını heba etme. Sevilecek sevgili de çok hayatta, nişanlı da çok. Ama senin tek bir hayatın var kızım.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için haklısınız bunların bende farkındayım ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü bi sonuca varamıyorum😔

Evet zaten çok genç daha. 25 yaş ne ki? Neler yaşayacaksın daha Ayşenur, hiçbir şey bitmedi ki daha.
Her zaman için ikinci şans vardır Ayşenur, lütfen hiç değmeyecek konular için hayatının renklerini karartma.
Nisanlımı seviyorum ayrılmak istemiyorum bana karşı çok iyi ilgili biri düğüne 10 ay kalmışken onu yarı yolda bırakmak istemiyorum

Bunu kusur kabul edip saklaması bile kendini ezdirmenin ilk adımı. Barlardan clublardan çıkmayıp sonra anasına kız bulduran adamın önünde bu kadar ezilip büzülmesin, evlenmek için kırk takla atmasın, kalanı öyle böyle olur gider.
Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değil. Bak ben bakire değilim diye demeç vermesini ben şahsi olarak asla uygun bulmuyorum.
5 yıl önceki ben olsa farklı cevap verirdi belki. Ama artık teoriye değil, gerçek hayata göre yorumluyorum. Adama söylerse her şey olabilir. Neler duydum ben, sabah kuşaklarında izledim. Öyle pis adamlar var ki Katip, madem onunla oldun benimle de olacaksın diyenler falan...
O yüzden şimdi bir kıza git söyle diyemem.

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için haklısınız bunların bende farkındayım ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü bi sonuca varamıyorum😔
Karara varabilmen için sağlıklı bir şekilde düşünebilmen lazım.
Sence düşünebiliyor musun?
Bence bu akşam bir bitki çayı iç, papatya rezene vs. olabilir. İyice bir uyu, beynin bir dinlensin. Sonra etraflıca bir düşünürsün sakin sakin.

Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değil. Bak ben bakire değilim diye demeç vermesini ben şahsi olarak asla uygun bulmuyorum.
5 yıl önceki ben olsa farklı cevap verirdi belki. Ama artık teoriye değil, gerçek hayata göre yorumluyorum. Adama söylerse her şey olabilir. Neler duydum ben, sabah kuşaklarında izledim. Öyle pis adamlar var ki Katip, madem onunla oldun benimle de olacaksın diyenler falan...
O yüzden şimdi bir kıza git söyle diyemem.
Söylemesin zaten ya. Ne gerek var? Cinsel geçmişi olmamasına rağmen böyle adamları zevkine eze eze şutlayan kadınlar biliyorum. Ama Ayşenur epey meraklı. Evlensin de görsün ne diyim.

Tek korkum ilerde açığa çıkarsa diye herkes sağlık gecmisin açığa çıkar bi gün diyolar hpv testinden bahsediyolar açığa cıkmayacagını bilsem hiç dert etmem zaten çünkü kendiside barlarda clublarda gezen birisiymis sadece kadınları gecmisiyle yargılamak çok saçma
Açığa çıkmaz diyemem, eşim yeni evliyken bir raporumu incelerken tüm e nabızımı ve hareketleri gördü ve bana dedi ki bekarken hiç hastahaneye gitmedin mi sen( doktor muayene kayıtlarım azdı evlendikten sonra çok gitmiştim sadece ) bu detaya bile dikkat etmişti, bekarken maşallah kolay hasta olmazdım ama evlenince mecbur doğum vs çok gittim , eşin mutlaka birgün görür bi şekilde...

Açığa çıkmaz diyemem, eşim yeni evliyken bir raporumu incelerken tüm e nabızımı ve hareketleri gördü ve bana dedi ki bekarken hiç hastahaneye gitmedin mi sen( doktor muayene kayıtlarım azdı evlendikten sonra çok gitmiştim sadece ) bu detaya bile dikkat etmişti, bekarken maşallah kolay hasta olmazdım ama evlenince mecbur doğum vs çok gittim , eşin mutlaka birgün görür bi şekilde...
Ben hastaneden çıkmadım bekarken, şimdi gına geldi gitmiyom hep depresyonları evde atlatıyorum ahahah.

Söylemesin zaten ya. Ne gerek var? Cinsel geçmişi olmamasına rağmen böyle adamları zevkine eze eze şutlayan kadınlar biliyorum. Ama Ayşenur epey meraklı. Evlensin de görsün ne diyim.
Adamı tanımıyoruz, karakterini bilmediğimiz için bu konudaki görüşü ne bilmiyoruz.
Fakat riske girmeye gerek görmüyorum ben. Çünkü kötü şeyler olabilme ihtimali çok fazla.

Ben hastaneden çıkmadım bekarken, şimdi gına geldi gitmiyom hep depresyonları evde atlatıyorum ahahah.
Ben de evlendikten sonra bir depresyondan çıkıp diğer depresyona koşuyorum 🤣 ah kaygısız başım ah bekârlığım 🤧 Hele şimdi bir diş çıkarma faslımız var ki ana kız depresyon yıldızı olduk 😆🐣

Evlenmeden boyle seylerin olmasi bana gore hos gelmiyor cunku bu duruma onem veren erkekler olabiliyor ama sorsak erkekler bakir degil olan hep kadina oluyor
Bence soylemeniz gerek yorumlarda hpv ile ilgili bir durumda var negatif bile olsa karsi tarafin bilmesi gerek
Siz erkek olsaniz bu duruma onem verir miydiniz? Karsi tarafin size soylemesini soylememesini mi isterdiniz bunu da sorun kendinize

X