Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Diyelim hamilelik zor geçti, senin müdahale etme durumun yok, hastanede yatıyorsun falan, işlemlerini eşin yapacak. Korkmuyor musun sağlık geçmişini öğrenir bir şekilde diye?
Korkuyorum tabiki ama durum buralara kadar gelmişken söyleyemem artık ilerde ogrenirsede ne olur bilmiyorum

Kızım olsa görücü usulü muhafazakar aileye gelin vermezdim.
Yavrum evladım muhafazakar aileli adam neden sence görücü usulü evleniyor?
O kısım çok işine gelmiyor, yalnız bu kadar da safa yatan birini görmedim, bi ara gerçekten saf sandım kahretmesin.

Herkes yalan üzerine ilişki kurulmaz demiş ama bana böyle bi soru sorulmadı ortada yalan yokki bana bakiremisin diye sordu bende değilim diye cevap vermedim ki konusu bile açılmadı
Yalan yok , soran da yok madem hersey “normal “ size gore neden 2 kez ayni konuyu actiniz , neden takilisiniz bu konuya

Yalan yok , soran da yok madem hersey “normal “ size gore neden 2 kez ayni konuyu actiniz , neden takilisiniz bu konuya
Tek korkum ilerde açığa çıkarsa diye herkes sağlık gecmisin açığa çıkar bi gün diyolar hpv testinden bahsediyolar açığa cıkmayacagını bilsem hiç dert etmem zaten çünkü kendiside barlarda clublarda gezen birisiymis sadece kadınları gecmisiyle yargılamak çok saçma

Bak burda bi konu vardı hatırlamıyorum bahsedildi mi burda, kadın eşiyle evlenmeden önce bir müddet başkasını da aynı anda idare etmiş, bu da evlendikten bir iki yıl sonra kadına eşi yeni telefon alırken ortaya çıkıyor, adam hat takip whatsapp yükleyince şakırrrr şakır önüne düşüvermiş mesajlar. Evlilik uzun yol, ayrı gayrı yok, bir gün mutlaka onun da önüne düşer geçmişin, o zaman nanayto olursun işte. Herkese rezil etmeden de boşamaz seni.

X