Biliyorum ama ben işlediğim günah için tövbe ettim Allahla benim aramda artık nerden öğrenebilir sizce çok kötü bi durum kafayı yemek üzereyim gerçekten ya
Neden ayrilmiyorsun? Bir sey soylemeden ayril.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ama ben işlediğim günah için tövbe ettim Allahla benim aramda artık nerden öğrenebilir sizce çok kötü bi durum kafayı yemek üzereyim gerçekten ya
Korkuyorum tabiki ama durum buralara kadar gelmişken söyleyemem artık ilerde ogrenirsede ne olur bilmiyorumDiyelim hamilelik zor geçti, senin müdahale etme durumun yok, hastanede yatıyorsun falan, işlemlerini eşin yapacak. Korkmuyor musun sağlık geçmişini öğrenir bir şekilde diye?
Seviyorum nisanlımı alıstık birbirimize çok iyi anlaşıyoruz sadece bekaret yüzünden iliskimi bitirmek istemiyorum hersey çok güzel gidiyoNeden ayrilmiyorsun? Bir sey soylemeden ayril.
Eskı sevgilinın söyleme ihtimalı var mı?Korkuyorum tabiki ama durum buralara kadar gelmişken söyleyemem artık ilerde ogrenirsede ne olur bilmiyorum
Canına okurlar ailecek altı üstü, korkma o kadar. Sınav mısın kızım akşam akşam.Korkuyorum tabiki ama durum buralara kadar gelmişken söyleyemem artık ilerde ogrenirsede ne olur bilmiyorum
Gıcır kısmet gelmiş kırk yılda bir, ondan.Neden ayrilmiyorsun? Bir sey soylemeden ayril.
Zannetmiyorum aradan 3 sene geçti hiç karsılasmadık farklı sehirlerdeyiz şu an zatenEskı sevgilinın söyleme ihtimalı var mı?
Ne alakası var gıcır kısmetle ben evlilik bile dusunmuyodum aniden oldu hersey gercekten seviyorum nisanlımıGıcır kısmet gelmiş kırk yılda bir, ondan.
He.Ne alakası var gıcır kısmetle ben evlilik bile dusunmuyodum aniden oldu hersey gercekten seviyorum nisanlımı
Kızınız olsa bu durumda ne yapardınız siz pekiCanına okurlar ailecek altı üstü, korkma o kadar. Sınav mısın kızım akşam akşam.
Görücü usulü evlendirmezdim. Çünkü ne gerek var.Kızınız olsa bu durumda ne yapardınız siz peki
Kızım olsa görücü usulü muhafazakar aileye gelin vermezdim.Kızınız olsa bu durumda ne yapardınız siz peki
O kısım çok işine gelmiyor, yalnız bu kadar da safa yatan birini görmedim, bi ara gerçekten saf sandım kahretmesin.Kızım olsa görücü usulü muhafazakar aileye gelin vermezdim.
Yavrum evladım muhafazakar aileli adam neden sence görücü usulü evleniyor?
Geçmişimi açıklama mecburiyetim varmı peki sormadığı haldeKızım olsa görücü usulü muhafazakar aileye gelin vermezdim.
Yavrum evladım muhafazakar aileli adam neden sence görücü usulü evleniyor
Yaa siz ne kadar boş yorum yapıyosunuz niye safa yatcam zaten kafam allak bullak dalga geçer gibi konusmayın ben zaten napacağımı şaşırmış durumdayımO kısım çok işine gelmiyor, yalnız bu kadar da safa yatan birini görmedim, bi ara gerçekten saf sandım kahretmesin.
Canım sen çok fazla şansını zorluyorsun. Sağlık geçmişini bu adam bi şekilde öğrenir. O zaman o sakla diye akıl veren ablanın faydası olmaz sana.Geçmişimi açıklama mecburiyetim varmı peki sormadığı halde
Yalan yok , soran da yok madem hersey “normal “ size gore neden 2 kez ayni konuyu actiniz , neden takilisiniz bu konuyaHerkes yalan üzerine ilişki kurulmaz demiş ama bana böyle bi soru sorulmadı ortada yalan yokki bana bakiremisin diye sordu bende değilim diye cevap vermedim ki konusu bile açılmadı
Tek korkum ilerde açığa çıkarsa diye herkes sağlık gecmisin açığa çıkar bi gün diyolar hpv testinden bahsediyolar açığa cıkmayacagını bilsem hiç dert etmem zaten çünkü kendiside barlarda clublarda gezen birisiymis sadece kadınları gecmisiyle yargılamak çok saçmaYalan yok , soran da yok madem hersey “normal “ size gore neden 2 kez ayni konuyu actiniz , neden takilisiniz bu konuya
Sağlık gecmisimi görme ihtimali çok düşük bi ihtimal amaCanım sen çok fazla şansını zorluyorsun. Sağlık geçmişini bu adam bi şekilde öğrenir. O zaman o sakla diye akıl veren ablanın faydası olmaz sana.