Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Herkesten kan gelmiyomus zaten kan gelmeyince sorgularmı sizce?

O gün gelmezse öbür gün gelecek. İlla gelecek. Birde bu mevzulardan anlayan biriyse yani ilişkisi olmuşsa anlar. Siz adamla bir konuşsanıza eski sevgili mevzularını ne tepki verecek. Ona göre söyleyin, yoksa bir bahaneyle ayrılın.

Bence gerçeği söyleme erkekler çok mu dürüst sanki . Seni heryerde anlatmayacağı ne malım Bende sizin gibi düşünüyorum . Bizim coğrafyada erkeğe birşey olmaz . Cografyanin gerçeklerine göre davranmak lazım . Bide Türk erkekleri çok mu dürüst .

Sevgilisi olmuş daha önce sadece bunu biliyorum

Gerçeği söylemezsem açığa çıkma ihtimali varmı ilerde ondan korkuyorum

Görücü usulü evlenen erkeklerin hepsi bakirmis gibi algı yapıyosunuz nisanlım gezmeyi seven clublarda takılan biriymiş geçmişte belki oda yaşadı cinsellik bilmiyorum yaşasa bile yaşadım demiyo hiç bi erkek o yüzden sorma gereği duymadım

Ben bir çok hoca dinledim hepsi aynı şeyi söylüyor ben tövbe ettim 3 yıl önce bidahada zinaya yaklasmadim 3 yıldır namazımı kılıyorum Allaha dua ediyorum gerçekten çok pismanım
Ya erkekler hiç gelip anlatmıyor su kadar kisi oldu şunlar yasandi diye. Bilmiyorum cidden günah herkese günah o erkekte kimseyle olmamis gerekiyor. Yalnz aralarda hpv olduğunuzu gördüm bu konuda bilmezse adamada geçer. Negatif çıktı demişsiniz ama hic tedavi oldunuz mu?
Ben evlenince cinsel hayatim başladı z fakat ilk ilişkide ve sonrakilerde de kanama olmadi. Ama mevzusu bile geçmedi. Normalde hiç ilişki yaşamasaydiniz bu durum olsaydi işte o zaman bu adam nasıl davranırdı bunun hakkında düşünün. Burda cok kişi gördüm kanama olmadığı için esleri tarafından suçlanan ,ilk ilişkisi olduğu halde inanmayip ima ve aşağılayan kişiler , evleneceğiniz adam böyle biriyse evlenmeyin.

Hpv konusunda benden siğil benzeri bisey çıktı bi doktor siğil olduğunu söyledi onun üzerine 2 doktora daha gittim hpv testi verdim 2 testtede negatif çıktı o doktorda siğil değil dedi hpv negatif yani kan konusundada niye akmadı diye sorgulayacak birisi olduğunu düşünmüyorum ama yinede belli olmaz

Gerçeği söylemezsem açığa çıkma ihtimali varmı ilerde ondan korkuyorum
Özel hastanelerde düğünden önce dikilme işlemi yapılıyor . Bir hemşire arkadaşım demişti gelen sayısı çok insanlar kimseye demiyorlar diye . Maalesef bizim coğrafya kadinin adı var . Keşke hiç gerek kalmaza ama . İnsanın babası ailesi nasıl dayansın duyulsa

Dürüst olmadığınız bir ilişki sonu hüsran olur.

Tabii gidip durumu hemen anlatın demiyorum ama az çok tavırlarından önem verip vermediğini anlarsınız. Her durumu göz önünde bulundur ona göre.

Bu arada bende ilk ilişkide kan gelmedi, hiçbir şey sormadı, ikinci gündü sanırım o zaman kanama olmuştu çok kastığım içindi diye tahmin ediyorum.

Her siğil hpv değil diye biliyorum yoksa sorun değil.

Bu konunun dürüst olmamla alakası varmı peki geçmişte yasadığım bi ilişkiyi nisanlıma anlatmak zorundamıyım sonuçta ilişkiyi yaşarken hayatımda nisanlım yoktu ayrıca nisanlım bu konuyu hiç açmadı durduk yere ben bakire degilim haberin olsun demem aptallık olmazmı ?

Gecmiste yaşanan biseyi neden açıklamak zorunda kalıyoruz gerçekten çok can sıkıcı bi durum erkeklerde hiç bisey açıklama zorunluluğu yok üstelik çoğu yalan soyluyo cinsellik yasamadim diye

bi postundada pozitif çıktı demişsin hangi birine inanalım kendini düşünmeyi geçtim karşı tarafın sağlığı ve duygularıylada oynuyorsunuz umarım bi şekilde çözüme kavuşturursunuz
Pozitif olsa pozitif derdim hanımefendi bende siğil benzeri bisey çıktı doktorlar siğil olmadığını söyledi 2 defa hpv testi verdim negatif geldi

Sevgilim olduğunu biliyor ama bu konu hakkında bisey sormadı sormadan durduk yere ben bakire degilim haberin olsun demek aptallık olmazmı
Peki sevgiliniz bakire mı?o değilse zaten sorun yok. Ve fikir olarak nasıl öğrense nasıl tepki verir mesela.

Peki sevgiliniz bakire mı?o değilse zaten sorun yok. Ve fikir olarak nasıl öğrense nasıl tepki verir mesela.
Nişanlım bakirmi bilmiyorum konusu açılmadı hiç erkekler bu konuda gerçeği soylemiyo zaten o yüzden sorma gereği duymadım geçmişi beni ilgilendirmiyo öğrense ayrılacağını düşünmüyorum ama bu durumu zor kaldırır ve ilerde tartısmalarımızda surekli yüzüme vuracagını dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…