Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Adam düğün günü beraber olacak düğünü regl e mi denk getirsin niye yalana yönlendirme yapıyorsunuz ki genç bir kız bu yanlışa yollamayın böyle

Kız bunu söylerse olabilme ihtimali olanların farkındamısınız? Nişanlısı geçmiş seni ilgilendirir mi diyecek yoksa kızı yerin dibine mi sokacak? Nişanlısı bunu ailesine söylerse olabileceklere? Ailesi kızımın arkasındayım mı diyecek? İyi de olabilir tabiki ama bu coğrafyada zor. Öldürülen kadınların bile orda ne işi vardı diyen bir zihniyette yalan söylesin.

Kız bunu söylerse olabilme ihtimali olanların farkındamısınız? Nişanlısı geçmiş seni ilgilendirir mi diyecek yoksa kızı yerin dibine mi sokacak? Nişanlısı bunu ailesine söylerse olabileceklere? Ailesi kızımın arkasındayım mı diyecek? İyi de olabilir tabiki ama bu coğrafyada zor. Öldürülen kadınların bile orda ne işi vardı diyen bir zihniyette yalan söylesin.
Yalan söylediğinde daha mı iyi olacak size göre bu coğrafyada yaşıyorsanız kötü olacağını bilirsiniz. Yinede yanlışa sevk etmeyin derim kızda şimdiden soylesin evlenmeyi düşündüğü adama bunu söyleyecek kadar rahat olmalı

iyi de adam bakire kadinla,evlenmek istiyorsa belki .soylebilecegi aylarca gun varken ev tutulup esya alinmis simdi mi aklina geldi .ben olsam bakireligi sallamam da aylarca bunu dusunup son dakikaya kadar saklamasina gicik olurum

Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Bu kadar yemeden içmeden kesilecekseniz dert etmeyecek biri ile ileriye dönük görüşseydiniz keşke.Sonucta geçmiş sizin geçmişiniz ama dert edecek biri ise de sizin başınız ağrır

Arkadaşlar görücü usulü nisanlandım daha önce ciddi düşündüğüm sevgilim vardı 3 yıl sonra beni aldattı ve ilişkimi bitirmek zorunda kaldım bulunduğumuz toplumdan dolayı bu durumu nisanlıma acıklayamadım 2 aylık görüşme sürecimiz oldu etraftakilerin duymasindan korktuğum için söylemedim şimdide söyleyemiyorum düğünümüze 10 ay kaldı napacağım bilmiyorum stresten hiç bisey yiyip içemiyorum çok zor durumdayım
Hangi devirde yaşıyoruz ya siz nişanlınızın bakiremi değilmi olduğunu biliyormusunuz mesele olacağını düşünmüyorum o anda duygu yoğunluğuyla kan geldimi gelmedimi aklına gelmezde doğu bölgesindeki gibi kapıda bekleyen olmaz umarım . Ben nikahtan sonra kimse kapımda beklemesin benle eşim arasında diye açık açık söylemiştim kimse karışmadıda ilişkimize

Olay sadece önem verip vermeme olayı da değil.
Eski konularına bakarsanız göreceğiniz üzere konu sahibesi HPV pozitif.
Yani her durumda söylemek zorunda.
Ya da bir bahane bulup ayrılacaksınız konu sahibesi, başka yolu yok.
Bunu ayrıca neden yazmamış tek sıkıntı bakirelikmiş gibi adamın sağlığıyla oyniyacak

Bence sizin bu durumu nisanlanmadan önce söylemeniz gerekirdi gün geçtikçe size daha çok bağlanır sever sonrada bırakamaz diye düşünmeyin önem veren kişi evlendikten sonra bile sen beni kandırdın der bırakır insanların sağı solu belli olmaz bir an önce söyleyin kurtulun

iyi de adam bakire kadinla,evlenmek istiyorsa belki .soylebilecegi aylarca gun varken ev tutulup esya alinmis simdi mi aklina geldi .ben olsam bakireligi sallamam da aylarca bunu dusunup son dakikaya kadar saklamasina gicik olurum

Yalan söyleme ve adamı kandırma konusunda haklısınız. Terk edilecek bir konu. Benim demek istediğim ailenin haberi olursa olacak olanlar. Annesi olsa belki korur ama yokmuş. Bana kalsa hiç görücü usulu görüşmemesi gerekirdi böyle bir mevzusu varsa. Çok hatası var ama bir yandan da yazık kıza.

Yalan söylediğinde daha mı iyi olacak size göre bu coğrafyada yaşıyorsanız kötü olacağını bilirsiniz. Yinede yanlışa sevk etmeyin derim kızda şimdiden soylesin evlenmeyi düşündüğü adama bunu söyleyecek kadar rahat olmalı

Ben biliyorum, eminim oda biliyor. Ama hata olduğunu bildiğinizi yapmadınız mı hiç. Yalan söylediğinde ve bunu adam farketmezse ki erkeklerin bekaret kanamasıyla normal kanamayı ayrıt edeceğini düşünmüyorum. Konu kapanacak, bitti.

Siz uzun zamandır ne kadar oldu ayrılalı sevgilinden bılmıyorum, muhtemelen daralma olmuştur ama ilk yaptıgında sankı bir zorlama hissi oluyor çok dikkat ederse herif uyanıksa anlar hemen abazansa onu da anlamaz ben ilk defa eşimle olmuştum kan gelmedi 1 hafta uğraştık 😁😁😁😁😁
3 yıldır yasamadım iliski

Siz uzun zamandır ne kadar oldu ayrılalı sevgilinden bılmıyorum, muhtemelen daralma olmuştur ama ilk yaptıgında sankı bir zorlama hissi oluyor çok dikkat ederse herif uyanıksa anlar hemen abazansa onu da anlamaz ben ilk defa eşimle olmuştum kan gelmedi 1 hafta uğraştık 😁😁😁😁😁
3 yıldır
yaptırdığınız tahliller e devlette görünüyor, ilerde eşiniz gördüğünde ne diyeceksiniz?
E devlete niye baksınki

Önem veriyor ise bilmeye hakkı var. Eskiden sevgilin oldu mu gibi muhabbetler dönmüştür. Şahsen eşim bu durumu benden saklasa geriye dönük herşeyi kafamda değerlendirirdim bkşanmaya kadar gidebilirdi o mutsuzluk ruh hali.
Sevgilim olduğunu biliyor ama bu konu hakkında bisey sormadı sormadan durduk yere ben bakire degilim haberin olsun demek aptallık olmazmı

Bu ne kadar doğru bilmem geçen gün karşıma cikti x de .
Ben bir çok hoca dinledim hepsi aynı şeyi söylüyor ben tövbe ettim 3 yıl önce bidahada zinaya yaklasmadim 3 yıldır namazımı kılıyorum Allaha dua ediyorum gerçekten çok pismanım😔

X