Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

Hayır algı yapmakla alakası yok,ona bakarsanız ben görücü usulü evliliği doğru ve sağlıklı bile bulmuyorum. Evlilik dışı cinsellik yaşamak benim için görücü usulü evlilikten daha normal. Ama maalesef bizim toplumumuzda erkekler el değmemiş kız isterken kendileri bakir olmaz ve görücü usulü de evlenirler

Evlenmek isteyen erkeğin, kadının bekaret durumunu bilmeye hakkı niye olsun? Kendisi kanıtlayabiliyor mu bakir olduğunu? Bu şartı koyma hakkı bile olmamalı. Erkeğe hak verenler olduğu sürece bu saçmalık bitmez. Böyle şöylere önem verebilir, bakire biriyle evlenmek isteyebilir vs yazılıyor hala. Kimse bu erkeklerle evlenmezse soyları azalır biter, doğal seçilim olur. Dürüst olmamak kandırmak falan yazılmış, ne kandırması? Kadın banka mı soymuş, insan mı öldürmüş mahkumiyet kararı mı almış da gizleme deniyor? Sanki suç kaydı var. Erkek nasıl kanıtlayacak hiç ilişki yaşamadığını? Toplum yapısı deniyor ama toplumu oluşturan bizleriz. İki genç kız annesi olarak yazıyorum bunu. Bekaret lafını bırak kullanmayı, düşüneni sokmam eve. Benim kızımın değerini elin adamı mı belirleyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…