- 13 Haziran 2022
- 1.282
- 2.340
- 29
Cahilliğiniz beni benden aldı10 ay boş eve kira mi vereceksiniz ? Siz söyleyip dürüst olma tarftari misiniz yoksa anlamasın ben de belki diktiririm diyen taraf misiniz ? Dürüst olayım yüzüne bakabileyim derseniz yüzyüze boyleken boyle diyin , zaten ilişkiye girdiğinizi anlar illa kanama olmasına gerek yok.
Genişliğinden.
neden öyle dediniz ?Cahilliğiniz beni benden aldı
Görücü usulü olmasıyla bekaretin ilgisi ne görücü usulü evlenen her erkek bakirmi yaniSorun bekaret değil ki görücü usulü, kendi zihniyetiyle eşit birisi ile beraber olmaması...
Ayrılmak istemiyorum seviyorum nisanlımıO zaman başka bahane bulup evlenmeyin. Bbiryerden duyar ögrenirse ve bu şekilde tepki verirse siz üzilen olursunuz. Kendinizi olduğunuz gibi gören sizi değistirmeye çalısmayan farklı beklentileri olmayan. Herşeyinizle yanında rahat ettiğiniz biri ile evlenin.
Herkes yalan üzerine ilişki kurulmaz demiş ama bana böyle bi soru sorulmadı ortada yalan yokki bana bakiremisin diye sordu bende değilim diye cevap vermedim ki konusu bile açılmadıZaten ben baştan yalan üzerine ilişki kurmam.
Benım çevremde yaşayanlar hep dedi ama kimse görücü ısıne girmedi.
Herkes kendı buldu.
Şuan burada sıkıntı şu bu kadın söylerse ya adam bunu tehdıt ederse kullanırsa aileye söylerse?
Söylemeden bu tarz ise girilmez.
En iyisi kızın bunu bırakması başka şekilde bırı ile tanışması.
Bende öyle yapmak istiyorum ama ilerde karşına çıkar diyenler korkutuyo benibu konu neden uzuyor ya, bunun açık açık sormadıysa kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin konu sahibi arkadaş, önüne bak bırak geçmişi gitsin.
E o zaman saklama? Sen onun gittiği clublardan haberdarsın ama? Sen söyle bakalım ben de cluba gittim ama bişey olmadı diye, anlarsın aradaki farkı. Görücü usulü seçmesindeki sebep o zaten, gezdiği yerlerde nerde bulcak bakire kız?Görücü usulü olmasıyla bekaretin ilgisi ne görücü usulü evlenen her erkek bakirmi yani
Kendisi bakir değilse asla söylemem zaten ama bakirse diye düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum sadeceE o zaman saklama? Sen onun gittiği clublardan haberdarsın ama? Sen söyle bakalım ben de cluba gittim ama bişey olmadı diye, anlarsın aradaki farkı. Görücü usulü seçmesindeki sebep o zaten, gezdiği yerlerde nerde bulcak bakire kız?
Adam o kadar yerde gezecek ama bişey yapmayacak, sen saf mısın evladım?Kendisi bakir değilse asla söylemem zaten ama bakirse diye düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum sadece
Adamla oturup konuşma emareleri göremiyoruz konuda. Hakkında çok az bilgin var o da sağdan soldan. Şuna gıcır gıcır kısmeti kaçırmak istemiyorum desene.Ayrılmak istemiyorum seviyorum nisanlımı
Saf olduğum için bu haldeyim zaten kendime çok kızıyorumAdam o kadar yerde gezecek ama bişey yapmayacak, sen saf mısın evladım?
Ben hala adamın fikri hakkında bilgi sahibi olmamasına şaşırıyorum.Adamla oturup konuşma emareleri göremiyoruz konuda. Hakkında çok az bilgin var o da sağdan soldan. Şuna gıcır gıcır kısmeti kaçırmak istemiyorum desene.
5 ay oldu nisanlanalı alıştık birbirimize iyide anlaşıyoruz bekaret konusu yüzünden mutluluğumu bozmaya degermiAdamla oturup konuşma emareleri göremiyoruz konuda. Hakkında çok az bilgin var o da sağdan soldan. Şuna gıcır gıcır kısmeti kaçırmak istemiyorum desene.
O sormadan ben nasıl soruyum o açmadı konuyu hiçBen hala adamın fikri hakkında bilgi sahibi olmamasına şaşırıyorum.
Ona soramadığına göre, onun açısından değer. Yarın bunu bi şekilde öğrenirse senin için hiçbir şey eskisi gibi olmaz biliyorsun değil mi?5 ay oldu nisanlanalı alıştık birbirimize iyide anlaşıyoruz bekaret konusu yüzünden mutluluğumu bozmaya değer mi
Dırekt sor demedık dolaylı yoldan fıkır edınebılırsın.O sormadan ben nasıl soruyum o açmadı konuyu hiç
Biliyorum ama ben işlediğim günah için tövbe ettim Allahla benim aramda artık nerden öğrenebilir sizce çok kötü bi durum kafayı yemek üzereyim gerçekten yaOna soramadığına göre, onun açısından değer. Yarın bunu bi şekilde öğrenirse senin için hiçbir şey eskisi gibi olmaz biliyorsun değil mi?
Daha önce tatillerde alkol aldığını biliyorum tatile gittiğimde alkol kullandım diye anlatmıştı hayat görüşü hakkındada var bilgim ama bekaret konusu hiç konusulmadı biseyler sorup suphelendirmek istemiyorum sormadım o yuzdenDırekt sor demedık dolaylı yoldan fıkır edınebılırsın.
Evlenmeden önce ılıskı yaşamak vs bu konularda fıkrı ne?.
Hayat gorusu?
Alkol alıyor mu?
Bana şuan sor okulundaki kaç kişi muhafazakar kaç kişi seküler?
Seceresıne kadar çıkarırım.
Bu çok basit bır sey.