Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

cnm bnm fikrimi sorarsan bu aralar biraz sıkışıksın bence dahada sıkma kendini bi feraha çıkınca alırsın

Evet canım halısın bıde bende Şans yok baksana 1 ay Önce arÇelıkten 1600 tl ye lcd tv aldık hıÇ bır hedıye alamadık.nekadar Şansızım ya bu kadarıda olmaz ama ÜzÜlmÜyorum hep baŞıma gelen bı durum ÇÜnkı

cnm kısmet değilmiş boşver üzülme biliosun olmayınca olmuoo iştee

havada bugün feci esio hee püfür püfür iice bunaldım benn

bendede sabahtan beri bir baş agrısı sorma gözümü açamıyorum gözlerime vuruyor agrısı

zehra heralde bizim içimizin bunaltısı yüzümüze vücudumuzu falan vuruoo

cumartesi beşiktaşa gittim ohh herkes el ele kol kola ay içimi onlarda bunalttı

valla bende pazar gittim kursa kayıt için dediğn gibi millet açılmış sacılmış elle kol kola cafeler tıkabasa dolu dediğin gibi insanlar cıvıl cıvıl dı bende de surat beş karış dolaştım valla.

aynen zehra ya

bide biz turanla hep beşiktaşa giderdik ben onu motor iskelesinin orda beklerdimm şimdi içim bi garip oldu gelcekmiş gibi ama gelmedii

doğrudur canım bende şimdi albümlere bakıyordum ah ah diyorum bende görürümüyüm böyle günler diyorum kendi kendime.

allah uzun ömür verirse görürsün tabiki cnm sonuçta kalpleriniz bir bu bile süper bi şey birde bana baq sadece elimde resimler kaldı o kadarr

günaydın kızlar
bursaspor şampiyon oldu ya dün kupa töreni vardı mustiyle gittik stada beraber bağırdın tezavrat falan harikaydı yaa dünün gazetesini aldık bileklk aldık saklıcaz hep onları

ne güsel gonca sevdiğinle süper bi gün geçirmişsin sevindim senin adınaa

( ama ben mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…