Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

günaydın canm onun için girdim he neden aramadı acep sn arama ama aradın mı die boşver onun aramasını bekle

kadın aramazsa beni ya turanı aramayı unuttuysa yada turan kötü bi şi sölediyse kadın beni üzmemek için sölemiosaa

kızlar biraz önce tugbaya msj attım

oda okula gidiorum die msj attı bende hemen aradım

ama biliorum aradığımı asla abisine sölemez ondan eminim

sordum turan nasıl die kötü dedi bende ne oldu dedim eşyalarını gönderişin çok zoruna gitmiş çok üzgün dedi ama diomuş ki elif haklı uyuya kalarak çok kötü yaptım diomuş

ama ben o kadarda üüzgün olduğuna inanmıorum üzgün olsa pişman olsa zaten arardıı

heh suçunu anlaması spr canm çok sevndim vallahi sn deseydn ya madem suçlu olduğunu biliyo neden hiçbirşey yapmıyo kurtarmak için

yavrum erkeklerin gururu işte gurur yapıyor karşı taraf haklı olsa bile.bekle biraz gör aşkta gururu olmayacagını ögrensin.

kızlar bende aynı soruyu tubaya sordum

madem pişman nie aramıo dedim

dioki sen ona beni bi daha arama demişsin ondan

hee evet zaten her sözümü dinler ya kendisi dedim

resmen gurur yapıoo resmen

kızlar turan bugün babasıyla ve halasıyla köye gidiomuş bzim köye bizim anılarımızla dolu köyee (

günaydın kızlar daha yeni geldim

evet biz barıştıkk

ve bunu her şekilde her yerde haykırasım var çok mutluyummm detaylar az sonraa 5 dk işim var kızlarr hemen döneceğimm

şimdik şöle oldu cuma akşamı turanlar köye gidiodu yaa

allahın işi işte o gece bizim de akrabanın cenazesi çıktı ve köye gitmek zorunda kaldım

köyde karşılaştık ama ben hiç pas vermedim o hep baktı bana sonra msj atmış konuşalım die

özür üstüne özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…