Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ay ne gelişme olcakk :) cnm yaa

aynen ne arıoo ne soruoo heralde de artık hiç aramayacak gururlu bey efendi

günaydın millet

uff bugünde evde olup uyumak vardı yaa off anamm off

kızlar turandan halen ses seda yok sanırım herşey bitti artık

birde bugün okul notlarına baktım internetten

hepsi 80 in üstünde olan notları hep 45 in altına düşmüş çok üzüldüm yaa

tabi cnm kahroldu da o sebepten mi aramıoo

gıcık oluorum kızlar ya geleceğini etkileyecek notlara bakın yaa hadi beni boşverdi sildi hayatından ama notları onları nasıl önemsemez

onu bir sevgili olmanın dışında bir erkek olarak çok örnek gösteriodum dersleri yaşam tarjı görüşleri olgun fikirleri ile şimdi şu duruma bakın yahuu

:))))) doĞrudur canım.dÜn naptın ben kardeŞımı aldım sınemaya gıttım yemek yedık 20:30da geldım eve

cnm bizde teyzemlerdeydik saat 3 ten sonra kardeşimle taksim e gittik dolaştık çok yorulmuşuz saat 7 de eve geldik bide ordan ailecek bauhaus a gittik 10 da geldik 11 de yattım ama şimdi deli gibi uykum var yaa

kızlar turanın halasının kızı var 30 yaşlarında ve turan ondan acayip çekinio çünkü kız biraz otoriter bir tip

neyse bizi turan tanıştırmış sonra biz turanla ayrıldığımız zaman ben onlara oturmaya gitmiştim.olan biten herşei anlattım ve bana dediki
Turan benim kuzenim olabilir ama sakın sen arama onun aramasını bekle dedi

neyse biraz önce kızı aradım

turanı arayacak cumartesi elifle bize gelin dicek ayrıldığımızı bilmiomuş gibi çünkü turan gidip ona anlatacağımı hiç mi hiç tahmin etmez

neyse akşam arayacak bakalım turan ne dicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…