• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

kızlar sabaha göre daha iyiyim iş çıkış saati yaklaştıkça daha ii oluorum çünkü burda otururken hep düşünüorum durmadan o daha zor oluooo

Kızlar günaydın

bugün itibari ile turan bütün şifrelerini değiştirmiş msn face falan şimdi girmei denedim olmuooo malesef :((

evet ama o hemen değiştirseydi tmm dicektim ama üzerinden bir hafta geçti değiştirdi sizce niee kızlarr

DÜŞÜndÜ taŞındı napıyımda bıŞeylerı bellı edeyımdedı face msn Şıfresını deĞıŞtırıyım dedı.elıf kesın aÇıp bakıyordur dedı

Hayır cıddıymıŞ gÖrÜnÜp onun adım admayacaĞını bak ben bukadar cıddıyım sen dÖnmeden dÖnmem demek ıstedeĞını

canım maşallah hepsi çok güzel bazılar benimkinin aynısı hepsi çok kullanışlı ve çok hoş ama süpürgeyi keşke sulu alsaydın toz yapmıo hiç bide duvar saatine bayıldım nerden nekadara aldın

Arada kÜÇÜk ÇıĞlıklar ıyı gelıyor canım ben yaparım arasıra ama ses Çıkarmadan:)sende yap

bekleyıp gÖrmekten baŞka care yok canım sabret bu arada elektırklı sÜpÜgen arÇelıkte buay 1 300 tl alıŞverıŞ yapana hedıye olan sÜpÜrgelerden galıba nasıl kullandınmı hıÇ bende ısıtyorum aslında kendıme ÇamaŞır makınesı alsan yanında hedıye onu verırler ama kampanya bu ay sonuna kadarmıŞ

cnm elektrik süpürgesinden teyzemede aldık çok süper kullanışlı tozu çok ii çekio ve çok paratik eğer düşüosan alabiliorsan al derim cnm

Back