Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

arkadaşım kendi doğrunu neden bana yedirmeye çalışıyosun bn böle düşünüyorum düşüncelerini sölemekte herkes özgür die biliyorum yanlış mı bu?

ben bişeyler yedirmenin peşinde değilim elifin moralinin bozulmasını istemedim tabiki insanlar kendi düşüncelerini söylemekte özgür burda zaten bunu yapıyoruz.kızın motive olması için daha olumlu konuşalım anlamında söyledim ama neyse anlamadın

ayyy eliff kızım hoşuna mı gidiyo acı çekmek sende güzel şeyler düşün acılı şarkılar dinleme

ay ben sizinle konuşurken bunalım oluorum tatlılarım nedense yani nyanlış anlamayın sakın siz barışın die ısrar edince aklıma hep o gelio işten çıkınca sinirleniom aklımdan gidiverio tabi bi müddett

ama biz en azindan dogru konusuyoruz bazi millet gibi amaaan salla gitsin demiyorz.ne demisler dost aci söyler .... dimi kuzuuuum.

kızlar size gördüğüm rüyayı anlatayım sanırım bi önceki gece gördüm turanı sarılmış yatıodum parfüm kokusunu duydum rüyamda bana sımsıkı sarılmıştı çok güseldi gerçek gibiydi

ahh be güzelm ahh keşke en basından konuşmaddan danıssaydın öfkeyle yapmasaydın bazı şeyleri

kızllar msj geldi
- pardon dersteydim elf abla ölesine sormuştum dedi
-bende abin nasıl iyi mi dedim

cvp bekliom

abisi tembihlemiştr kesinlkle böle demesini ya da abisini koruyo bak sana bişi diim bnm abimde sevgilisyle ayrılmıştı kız banamesaj attı abime söledm verdm telefonu abim çok kötüydü ağlıcak gibiydi nasıl dedi abin çok iyi yazdı geziyo işde ne yapsın üzülüyo mu yazdı valla bn üzüldüğünü görmedm arabayla çıktı demin falan yazdı hep

canm sn bişi yapma zamana bırak tamam mı çünkü kardeşide snn gibi düşünseydi yardımcı olurdu bnde küçüktüm o zmn ama şu anki yaşda olsaydım sana taktik verirdim sn akışına bırak

iyi bir adim attin sayilir msj da halini hatirini sormusun sevgilinin bravoooo sana eliiiiiiiif :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…