Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

valla elif ne yapmak istiyorsun sevgi fedakarlık ister illa o arıcak diye bişiy yok gurur çok saçma bence

hııı anladımm bu kız arkadaşlarında destek görmüş ondan bu kadar rahat davranıyor senii senii:)

bazen arkadaslar da yaniltabilir canim insanlari gurur evet cok sacma sana illa git yapis bogazina ayaklarina kapan demiyoruz yani cok siddetli davranma diyoruz okadar,gelen msj da cok ters bir cvp yazdin yani daha fazla batmasin olay birdahaki adimlarini dikkatli at derim iliskiniz ufacik sey yüzünden daha büyük zararlar görebilir.

kızlar inanın turanı çok ii tanısanız dersinizki sakın arama onun dönmesini bekle

mesela turanın abla dediği kuzeni var 32 yaşlarında halasının kızı olayı oda bilio tbi sadece bu olayı değilde biraz öncesi sorumsuzluklarıda değerlendirip arama senin gibi anlayışlı kız bulamaz bu sebepten tepene çıkıo bekle biraz dio

3 senedir kavgalarımızda hep ben alttan alıorum hep ben arıorum oda bu sebepten elif kırılmaz elif gidemez elif gitsede döner diip pişkinlik yapıoo

ozaman sabret bekle canim ne diyiiiim baska birsey de denmez ki artik ayrilma lafini acmadan önce sadece küsseydin naz yapsaydin o tarz seyler daha iyi olurdu bekle bakalim

keşkee enn başında böle tavrlı davransaydın alışmış bi insanı huyundan çevirmek zor şu anki durum aynı yanlış kaynamış bi ayağı kırıp doğrusunu yapma gibi ama çokk canın yancakkk

öncelikle herkese slm arkadaşlar elifcim birz bekle zamana bırak bakalım neler oluyor. bir gör derim acele etme sen haklısın bunu untma canım

saol zehracım bende sen gibi düşünüorum o sebepten ararsam gururumu ayaklar altına alırım

kızlar beyin olarak rahatm fakat boyun kaslarım çok ağrıo dayanamıorum resmen kasıldı vucudumm

buket ablam sn evlisin nasıl gidiyo evlilk

nasil gitsin canim benim Allaha sükür biz iyiyiz bizim kendi aramizda sorunlarimiz yok ama hep aile tarafindan sorunlarimiz var arada kalan biz oluyoruz yani iliskimizi kesdik arayip sormuyoruz kimseyi kendi halimizde yasayip gidiyoruz ölye canim ya

o kadar çeyiz yaptım hepsini turanla evlendiğimi düşünerek almıştım eve gidince hepsini çöpe atcam off

saçmalama tatlım yaa birine ver bari tanıdığn yazık günah o kadr emekler para ziyan olmasın sevdiğin bi arkadaşına ver en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…