• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ya ben biliorum şöle 2-3 ay geçsin turan bana yana yana döner şimdi böbürleniodur elif dayanamaz döner die ama allah bana sabır verio o dönene kadar dönmicemm

dayan canm biz varız burda burnu sürtsün azıcık sn attın şmdi adım bişiler dedn undan sonra bişi yazma tuğba yazarsa da normal cevaplar ver

face ve msn sinin şifresini değiştimediğine göre gelişme var.adım atıcakta seni bekliyor sanırım

kız o yorum atan bnm kuzenim nie kıskansın onu :)) zaten onu facemdende sildim he hee

zehracım senin facen varmı ekliim seni

yaaa benden bundan sonra yorum yapamayacam yani cocuk sifrelerini degistirmemis bile sen degistirmisin yazik ne diiiim ben.

çocuk kendi atmış yorumu ne diebilir ki abla erkek kısmı böle şey görünce kıskanır aşkı alevlenir bnm eski çıktığım mesaj atmıştı mustafa ilk kızdı sonra sahip çıktı hemen

çocuk kendi atmış yorumu ne diebilir ki abla erkek kısmı böle şey görünce kıskanır aşkı alevlenir bnm eski çıktığım mesaj atmıştı mustafa ilk kızdı sonra sahip çıktı hemen

kiz kuzeniymis sonradan gördüm edtledim hemen laelaelaelaelae neyse

Back