Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

hayırdır ablacım ailevi olarak neler oldu ki

biz simdi bu yaz 4 sene olcak evleneli ama evlenirken bile sorunlarimiz oldu ilk basda onun ailesi istedi beni yani hersey sen sakrakdi ben almanyadan geldim tr ye,sonra para yüzünden istemediler dügünü iptal ettiler esimle birde dügün salonu aramak zorunda kaldik mevsim yaz herkez tuttmus salonlari zor yer bulduk.,meger annemlere bize araba al ev al falan hepsini de oglumun üzerine yapin falan mevzusu gecmis,neyse bu sefer benim ailem yapdi dügünü esimin tarafini cagirmadik evlendik esim iki sene konusmadi ailesiyle sonra nolduysa oldu barisdik konusduk falan buna benim ailem kizdi duyunca,onlarda bizi ayirmaya calisdi sonra iki ay önce biz balikesire gittik esimin ailesinin yanina kavga cikdi insan gibi evlenseymisiz laflari ettiler bize sanki bizim sucumuz kadin bana tokat atti ben aldim cantami cikdim evden esim bagirip cagirdi ayyy rezalet yani detailara girmedim cünki roman olurdu bu kaba versionu.öyle iste kimseyle ugrascak gücüm yok esimle mutluyuz ama 4 sene icinde hep kendi ailelerimiz bizi hep ayirmaya calisdi yani bu bizi yedi bitirdi sorunlar yüzünden bebis bile yapadik,annemler bize ev düzmüslerdi mobilyasindan tut herseyine kadar bizi kandirip hepsini aldilar bizden simdi sifirdan baslamk zorunda kaldik anca düzüyüoruz evimizi.o yüzden elif arkadasimiza kiziyorum icden insanlarin ne dertleri var bi düsünse bencillik etmese sadece gururnu birak mutlu olmaya baksa ne var ki.

gonca bence birini ver nedemek bu kız evlenmiycekmi hiç yuva kurmuycakmı neden birine versinki onun helal parasıyla anlının akıyla aldıgı çeyizi bu işer kısmet işi elifcim sende çeyizimi çöpe atıcam felan deme olmaz öle şey lütfen

bn kötü niyetle birine ver demedm ki kendisi dio onu hayal ederek aldım atcam diince atma dedm kötü niyetmden değil yani aksine atcağına ihtiyacı olan birine iyilik yap demek istedm

geçmiş olsnn ablacm inşallah herşey yoluna girer bebişinzde olurrrr inşallahhhhhh

bn kötü niyetle birine ver demedm ki kendisi dio onu hayal ederek aldım atcam diince atma dedm kötü niyetmden değil yani aksine atcağına ihtiyacı olan birine iyilik yap demek istedm

öyle ama birine ver demek olmaz öle.

sagol canim goncam insallah,
zehra ama benimde aklimdan gecmedi degil insan bazen o sekilde de düsünebilyior atcaksa hic atmasin versin sevaba girsin manasinda denilir.
tabi ki de atmasin ne diye atiyor onu demesi bile yanlis yani atilirmi hic.

kızlar

cumartesi yaklaşıo sanki çıkıp gelcekmiş gibi bi his var yada kendi kendimi gaza getiriorum ama istiorum ki sorunlarımızı düzeltmek için gelsin oturup konuşmak istesin ama nerde kabalık yapacak illaa

tatlım orası öle tabiki ama elifin bi sinirle söylediğinin farkındayız.şimdi onu sevabına birine ver demek onu üzebilir.moral vermeye çalışıyoruz sonuçta kıza ama dimi hayatım.

kızlar tugbaya msj attım sen neden sordun cnm abımle barıstınız mı dıe dedım bakım ne dıcek

o başkası dediğin sana gerektiğin fazla degerverip onun kedini hak ettiğini düşünüyorsan tabiki yatarsın o nevresimin üstünde e oldu olucak oda seninle yaşamayı düşündüğü evi satsın .

ayy canim ne ince düsüncelisin sen öyle

arkadaşım kendi doğrunu neden bana yedirmeye çalışıyosun bn böle düşünüyorum düşüncelerini sölemekte herkes özgür die biliyorum yanlış mı bu?

o başkası dediğin sana gerektiğin fazla degerverip onun kedini hak ettiğini düşünüyorsan tabiki yatarsın o nevresimin üstünde e oldu olucak oda seninle yaşamayı düşündüğü evi satsın .

hem ne biliosun değer verdiğini belki ayrıldın sevgilinden aniden bi karar verdn inadına evlendin çok gördm öle ben

elifcim gelişmelerden haberder et canım .inş düzelir olumlu düşünelim olumlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…