Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

okudum okudum goncam:)kız elif seni dövcemm..kardeşi msj atmış senin yazdığına bakklava:

is isten gecti artik napcen yazmis bikere :sinifsinif: cadi iste nolcek simdi olayi yumsatmaya calisiyoruz biz yani arkadasimizi bilemem kaydirigubbakcemile2

siz turanı tanımıosunuz barışmaya çalıştığımı bi süşünürse bana etmediği kalmaz süründürmeye çalışır beni onda inat var hepden geri çekilir barışmak istesede istemio gibi davranırr

ayyy nerdesin sen arkadasim senin hakkinda konusuyoruz sen ucdun gittin yoksa telde sevgilinle mi konusuyorsun acep heeee boshayallersmile

hee sevgilimle konuşuomm :)) kızım işteyim ben arada müşterilerim arıo malesef iyi günde kötü günde onlarla ilgilenmek zorundaym :))

kiziiiim saka takildik sende,iyi sen bilirsin ozaman en iyisini,biz söyleyeceklerimizi söyledik baska ne denir ki dimi.

aynen bizi elif gönderdi bi hesap varmış deriz ne hesabı bee der saçını başını yolarız tırmıklarız

harbi elifcim o kadr şey söyledk hiç üzerine tartışmadın bile barışmak istiyo musun sn yapıcı ol çaktırmadan bişiler yap illa turan görcek die bişi öğrencek die bişi yok ortak arkadaşına yemn ettir sölemesn onunla konui falan

cnm arkadaşlarımın hepsi sakın turana doğru bir adım atma onun gelmesini bekle seni çok üzüo sorumsuzluk yapıo bekle biraz düzelsin diolar :))

ben barışmak istiorum tabikiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…