• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

gonca allah sni ne etmesin resmimiz sende kaldı editle çabuk ben sildim seninkini silemiorum cnm sil birisi falan görür tanıdık mazallah

ayyy canim yaaa ikiniz de öyle masum cikmisiniz ki Allah yolunuzu ayirmasin ikinizde cok gencsiniz daha ögreneceyiniz cok sey var sen biraz cadiya benziyorsun ama kaydirigubbakcemile3 saka saka ama sevgilin daha bebek gibi iste dediyim de bu sen ögretcen ona yanlislarini dogrulari sen göstercen ona kadinlar erkeklerden bir adim önde düsünce akil zeka olsun o yüzden canim bak ayirmayin yollarinizi oldumu?

ya öle muhabbet falan et ilk sonra abin kargoyu görnce ne yaptı falan de

yok kiz karkoyu sormasin neden dersen sonra kardesi abisine söyleyince abiside der bak benim tavrimi merak etmis kendisini göklerde saniyor o da gururu incinmesin diye kiz kardesine ilettirir söyle ki hic birsey yapmadi gayet normal karsiladi diye.insan gibi hal hatir sorsun okadar.abisi merak eder neden aradi sordu bu simdi diye.daha iyi.:dance:

ayy tmm aynen öyle yap :lepi: haydi kizlar ya sizleri merak ettim herkez kendi resmini koysun ama edit yapmasin sileriz sonra laelaelaelaelae

kızlar annemler bi kaç hafta sonra hafta sonu tatile gidecekler tubiş e duyurayım belki turn elinde çiçeklerle gelir :D:D:D he he

peki ama gülmek yok :umursamaz: g0ncada koycek bana ne aklinialirimsmile bekleyin bi ok gelcek simdi

iyyy cok büyük cikyior yaaa resimler bilmiyorumkismile neyse söyleyin bakalim hangisi daha iyi kahkülmü yoksa kahkülsüz mü

Back