• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

cumartesi telde tartıştık sonra aramadı henüz

bey efendi gururlu aramayabilir

ama ben onu yarın görcem kargo eline geçince sizce ne düşünür

bn olsam şok olur direk ağlarım:D ama simdi o erkek bi de gururlu almaz geri iade eder üzülür düşünür nasıl kandırcam die hemen mesaj atar suçu snn üstüne atar

qonca ben haklıyken asla ağlamam şu durumdada ağlayıp kendimi yıpratamam ki ben asla sevgilimi bu derece kırmam kendisini değersiz hissettirmem yani

eşyalar elince geçince zaten beni sevmiyormuş diyebilir..bahane arıyormuş ve bahanesini buldu der..sevse beni anlar der...erkekleri kızdırmak istiyorsak her tartışmada eşyaları falan göndermemek gerek böle yaparak onları özgür bırakmış oluruz..sadece trip yapcaksın aramıcaktın hatasını anlatmaya çalışmalıydın

kızlar bilmiorum doğru mu yanlış mı ama kendime göre en doğrusunu yaptım kendi kendime gururumu ayaklar altından kaldırmam lazım yoksa cidden bunalıma gircem

snn için en doğru olanı budur inşallah canım belki daha iilerine layıksın istediğin şey olmuyosa kesinlikle hayırlısı değildir senn için unutma

aslında gonca tek istediğim evde olup uyumak şu andada o kadar uykum varki kafam bi fena yani bide şu kadın döndü yaa off

sınav canm bunların hepsi sn kendi hayatına bak bu olayın sana kazandırdıklarına bak belki hayatının en büyük hatasını yapıcaktın güzel yönlerini görmeye bak unutmak için hep kötü şeyleri hatırla bnde snn durumuna gelmiştim bi kere nelerrr unutuluyo canm

cnm çok güzel ve zevkli seçim yapmışsın güle güle kullan ayrıca fiyatlar çok uygun geldi bana hem kalite hem ucuz zemuszemus

aşk şakıları yasak çikolata yasak kafa dağıt arkadaşlarınla git bi yere en sevdiğin yemeği ve içeceği yee iş en sevdiğin filme git kendin için yaşa

kızlar patron aldı beni karşısına dioki git muhasebeciden yaptıkların için özür dile bu şekilde dewam etmesini istemiorum dedi ben dilemeyeceğim kızlar işten çıkarmalarını göze aldım ama dilemeyeceğim

Back