• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

kızlar beni çok sinrilendirdi cumartesi sabah 7.30 da adapazarından istanbula gelecek arabaya binecekti ( halen söylerken bile ellerim titrior )
uyuya kaldı öküz aradım aradım duymadı da ben beşiktaşa gittim belki süpriz yapar uyudum numarasıyla gelir die bekledim saat 11 oldu ne ses ne soluk gerçekten uyuya kalmış saat 13.30 da uyandı

benim halimi düşünün salak gibi bekledim durdum

uyanınca bide tereyağ gibi üste çıkmaya çalışıo uyuya kaldım ama büyütme die bende topladım pılını pırtını parasını hediyelerini kargoya verceeğim bu gün bana değer verip umursamayanla işim olmaz artık çok kırıldım çok

elifim öfkeeyle kalkan zararla oturur...önce bi sakin ol..tamam onu savunmucam ama insanlık halidir bu uyuyakalma..sana hak veriyorum çok kötü olmuşundur...bu uyuyakalmayı bende yaptım ayrıca sözlümde yaptı..hatta birbirimize çok kızmıştık ama konuşunca normal dedik

cnm bana göre değer vermediği anlamına gelio çünkü ben onunla buluşcağım zaman saati bile kurmadan kendi kendime kalkıorum heyecandan ama o beni takmıo 13.30 a kadar uyuyo 9 da kalksa 10 da kalksa neyse hiç sorumluluk bilmeden uyuyo onun ii bi derse ihtiyacı var çok kırdı beni çok

ben çok dakik bi insanımdır sevgilim yada başkası eğer bi buluşmam varsa 1 hafta önceden herşeyimi planlarım sorun çıkmasın die bana yaptığını kaldıramıorum

o sanıo ki sinirim geçcek ama bu sinirim geçmicek hiç bi zaman parçalamak istiorum onu

ya resmen beni takmamak yani başka hiç bi şi değil umursamadan uyumak bu

bu arada kargo geldi verdim eşyalarını gitti

cumartesi akşam msj atmış ara konuşalım die bende aradım bana dioki özür dilerim uyuya kaldım sadece büyütme lütfen
dedim yürü git sen ne bana nede aileme yakışmıosun dedim
kapattım
peşinden msj attım senden ne köy olur nede kasaba die :))
hayırlısı olsun yazmış o kadar

elif slm canım uzun süre gelemdim geldiysemde slm verip çıkmak zorunda kaldım tekrat mrblar senin adına çok üzüldüm sevgilin gerçekten çok bekletmiş seni nasıl dutmamış o telefonu bende aynı senn gibiydim birşey konuşuduysa yapılır.çünki ben ona kandimi odaklarım herşeyimi ayarlarım olmadıgı zamnda çıkdırım senin gibi

goncacım mrb

beşiktaşta onu beklerken düşünme fırsatım oldu ve öyle karar verdim eşyalarını göndermeye istemiorum bana değer vermeyenin hayatımda işi yok

zehracım mrb

ya bu tamamen terbiyesizlik sen 7.30 da arabaya bineceksin biraz sorumluluk alman gerek salak salak uyuyo ya
hee bide bana dioki insan bi annemi arar beni uyandırsın die oldu istersen kıyafetinide kadın giydirsin sen boşuna yaşama yanee

bence çok fevri davranıyorsun elifim öncelikle sakin olmaya çalış...bunca yılın hiç mi hatırı yok bu kaadar kolay olmamalı

evet kaç kere ayrıldık barıştık bu tabi alıştı elifin siniri geçince geri döner die dönmeyeceğim sürünsün inşallah bütün bana aldığı herşeyi yüzüğümüze varana kadar geri yolladım ne aşdıysa hepsini yarın ulaşır elinee

aynen canm trip yap ama ona bişi demem he bi de turanın yerine koy hemen eşyaları gönderdi bahane arar gibi bitti dedi demek ki o kadr da sevmiyomuş der

celnurcum

fevri davranıorum belki ama böle davranmassam iice gururum çiğnenmiş olcak sanki ben erkeğim o kız öle davranmaya başladı bıktım sorumsuzlaşmasından

Back