• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

yok pamuk helvacım ben sadece muhasebeci kadınla anlaşamıordum onunla tartışıoduk hep o sebepten çıkıp gitmek istiordum

o 8 senelik eleman onu çıkarmazlar die düşünüodum

ama dün çekip gitti ne oldu ne bitti bende bilmiorum

ben hiç gelmez die düşünüp kendimi alıştırmak istemiorum nedense % 100 gelecek die düşünorum

patron onu bırakmaz gibi gelio bana ne dersiniz kızlar

ben hiç gelmez die düşünüp kendimi alıştırmak istemiorum nedense % 100 gelecek die düşünorum

patron onu bırakmaz gibi gelio bana ne dersiniz kızlar

canim aniden mi isten cikip gitti???? Eger öylese ve 8 yillik elaman diyorsun geri gelme ihtimali yüksek...ama bellide olmaz canim.......

evet aniden patır kütür ayak seslerini duydum bi baktım şirketin anahtarlarını verio ve gitti şok yani

cnm cok zevklısın ben yenı evlenıyo olsam bu ve benzerı seyler alırdım ama 6 yıllık evlıyım o zamanlar vakıt yoktu para yoktu....aldım ama bu kadar guzel degıller....en cok da saatı begendım nerden aldın....bende ıstıyorum aynısından

cnm cok zevklısın ben yenı evlenıyo olsam bu ve benzerı seyler alırdım ama 6 yıllık evlıyım o zamanlar vakıt yoktu para yoktu....aldım ama bu kadar guzel degıller....en cok da saatı begendım nerden aldın....bende ıstıyorum aynısından

cnm mrb

öncelikle beğendiğin için çok teşekkür ediorum.Bütçem yettikçe bi şeyler alıorum

saati gitti gidiyordan aldım 24 tl idi çok şık duruor tavsiye ediorum

Back