• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

o bi kaç kere ayrılma barışmada bozuyo ilişkileri canm sen şu an ders vermek istiyosun herhalde ver dersinin herşey hayırlısı olsun canm snn için ama herşeyde bi hayır vardır unutma

goncacım

inşallah bahane aradığımı düşünür o zaman benden çok üzülür ohh

Öyle bi kırıldım ki kızlar çok cnm yanıo ben tam 5 saat bekledim bi umut süpriz yapar gelir die ama msj ı geldi ben uyandım die

aynen kızlar ayrılıp barışştıkça nasıl olsa elif yumuşuo die düşünüo ama bu sefer yumuşamayacağımı anlasın

eşyalarını keşke hemen yollamasaydıın biraz beklesseydin...sonra yollardın sanki dünden razıymışssın gibi olcan sonra haklıyken haksız duruma düşcen

celnurcum

boşver dünden razı gibi görsün kendi yaptığına baksın o beni hiç takmıo gibi görünüo burdan hatta ben yokmuşum gibi

evet onsuz yapabilcen mi sinirlisin belki ama sinirin geçince ne olcak yine aynı şeyleri söyleyebilcen mi peki

bu kilit soruydu herhalde bn cevabımı aldım canm tamam çok sinirlenmiş olabilirsn ama tavır yapabilirdn bu kadar ağır tepki göstermeseydn keşke

kızlar onsuz yapabilecekmisin derken mesela şu an ona çok ihtiyacım var yanımda olmasını çok isterim ama zaten hayatımda da olsa yanımda olmuo fırsatı varken bile yanımda olmuo uyuyo ben onu özlesem ne olacakki

yok be goncamik ne sorunumuz olcak sorun olsa anlatırdım size

ortada hiç bi şi yok sorumsuzluğundan yapıo bey efendi

sorumsuz diyosunda elif hangi erkek sorumluluk almak isterki..bi erkeği çekiğ çeviren kadındır..onlar anca 30 yaşına gelince az çok sorumluluk almaya başlıyorlar(tabi istisnalar kaideyi bozmaz)

kızlar zor olduğunu biliorum özellikle ezan okunduğunda onu hep içimde hissediorum nedense canımda acıor acıyacakta ama sorumsuzlukları kalbimi daha çok acıtıoo malesef

celnurcum

sorumsuz derken demek istediğim sevgilisiyle buluşacağı saatte bile kalkamıo bey efendi arıorum onuda duymuo ben daha ne yapayım ki

Back