• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ya canim gercekten canim cok s1k1n böyle aglamakli aglamakli isyerimde calismaya calisiyorum....

zorluklar yasiyorum iste sevgilimle........

cnm hangi birimiz yaşamıoruz ki seni anlayabiliorum

bende sen gibi ya sevgilimle ya işimle sorun yaşıorum şimdi sevgilimle aram ii ama işimle ilgili huzursuzum

hiç bi şi düzgün gitmio hayatta siz kavga mı ettiniz

pamuk helva noldu cnm hayrola anlat hemen

canim biliyorsun ben yurtdisinda o türkiyede yasiyor suanda calisiyor insallah austosta istemeye gelicekler. gelicekleri yol 9 10 saatlik isten izin alamam bir seferinde gelirim söz keseriz diyor anlayacagin herseyi 3 günde halletmet istiyor bende nasil olacak inan bilmiyorum...

birde bunun üstüne beni sinir ediyor......

aslında cnm siz sorununuza çözüm bulamadığınız için birbirinizi kırıorsunuz

şu durumda iki tarafta kendine göre haklı fakat çözüm yok o sebpten tartışma çıkıo

ben onu anlamaya calisiyorum ama o beni almak istemiyor hersey kendi istedigi gibi olsun isitiyor......

ya birde bunlarin üstüne beni sinir ediyor bende soguyorum ondan böyle sanki bilmiyorum belki yazda yüzük meselesini verdigi stresten oluyordu offfff bilmiyorum yaaaaa

aslında cnm siz sorununuza çözüm bulamadığınız için birbirinizi kırıorsunuz

şu durumda iki tarafta kendine göre haklı fakat çözüm yok o sebpten tartışma çıkıo

evet canim cok haklisin...ama ben orta yolu bulmaya calisiyorum ama o beni sinir ediyor bu siralar gerci ona sorsak benim icin cok naz yapiyor mizmizlaniyor der...sanirim dedigim gibi söz ve nisan meselesinin stresinden oluyor

canim ya gercekten ne yapacagimi bilmiyorum yaaa tanisma isteme söz hepsi 3 günde nasil olur ya hani yani ben onu anliyorum isten uzun süre izin almasi zor ama neticede aileler daha hic tanismiyor bile yani onlarda kendine göre taniyip görüp kararlarini verecekler o bir sefer gelip herseyi 3 günde halletmek istiyor.... ne yapicam ben yaaa????

cnm seninki biraz aceleci ama ailen için zor bir durum kabul etmeyebilirler sonrada sorun çıkar yine üzülen sen olursun bence sevgilini ikna etmeye çalış bi seferde olmaz die

cnm seninki biraz aceleci ama ailen için zor bir durum kabul etmeyebilirler sonrada sorun çıkar yine üzülen sen olursun bence sevgilini ikna etmeye çalış bi seferde olmaz die

canim bende iste ona bunu anlatmaya calisiyorum ama anlamiyor iste yok bi geldiginde en az 5 gün izin almasi gerekirmis sonra geldigindede 5 gün izin almasi gerekirmis ve böyle bölüm bölüm izin vermezlermis falan filan anlatip duruyor benim ailem isi zorlastiriyormus...ya hani onalrda demiyorlarki vermiycez diye sadece uygun olan önce tanismaya gelip aradan 5 6 gün sonra tekrar alisveris icin söz icin gelecekler....

ya ben napiiym söylermisin tatlim bana biz yanlis mi yapiyoruz....isi zora sürüyormusuz falan kendi istedigi olsun isityor...

bende diyorum ya onlar neticede daha ilk defa taniyacaklar seni ve aileni onlarda kendilerine göre düsünüp tasinacaklar bir kac gün...yani kizlarini bilmekdikleri bir aileyede gelin vermezler öyle sirf ben istiyorum diye düsünüp tanisacaklar...

kızlar bizim sürekli tartıştığımız muhasebeci ne hikmetse dün çekti gitti ben işi bırakıorum demiş ve gitti hiç bi şi anlamadım sizce geri gelecek mi

Back