Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

hayırlı sabahlarrrrrr kızlarrrrrr yoğun bir tempodan sonra gelebildim vee arkadaşlarr Allahtan bi mani olmazsa sevdiğim bu hafta sonu geliyorrr akannehir opuyorumnanaktan

hayırlı sabahlarrrrrr kızlarrrrrr yoğun bir tempodan sonra gelebildim vee arkadaşlarr Allahtan bi mani olmazsa sevdiğim bu hafta sonu geliyorrr akannehir opuyorumnanaktan

gözün aydin canim....ah ah darisi benim basima....senağlama

allah razı olsun güzellerim...

pamuk helvam inan 6 aydır görmüyorumm öyle özledimki.. Mevlam sizede en yakın zamanda hayırlısı ile nasip etsin canım benimm

kızlar çok heyecanlıyım yarın çok büyük ve kurumsal bi firmaya iş görüşmesine gideceğim.

celnurcum hoşgeldin

yasemincim seninde gözün aysın çok sevindim senin adına

pamuk helva merhaba cnm senin sevgilin nerdeee

elifim Allah razı olsun kavuşuyorum balıma inşşallahhhhh.. elifcim Allah hayırlı uğurlu etsin umarım güzel geçer hadi hayırlısı

allah razı olsun güzellerim...

pamuk helvam inan 6 aydır görmüyorumm öyle özledimki.. Mevlam sizede en yakın zamanda hayırlısı ile nasip etsin canım benimm

canim bende tam 8 aydir görmüyorum bi 3 ay daha göremiyecegim malesef yani hazirana kadar....

Canim sevgilim türkiyede yasiyor ben yurtdisinda...bu arada hayirlisi olsun canim...

Son düzenleme:
pamuk_helvam inşallah 3 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım inşallah

sagol tatlim....ne kadar zor beklemek sabretmek....bilmiyorum belki bana öyle geliyor sanki kavusmamiz yaklastikca beklemek cok cok daha zor gibi,

inan varya canım seni benden daha iyi anlayan olmazz. ahh ahhh Mevlam hasretliğimizi hayırla sonlandırsın. haklısın varya 3 gün kaldı geçmiyorr günler uzadı resmen

kızlar çok zor bir durum uzak ilişki yaşamak biz de 1.5 saat mesafedeyiz bazen 1 hafta bazen 2 haftada bir görüşüoruz ben hep dert yanardım sanırım şükür etmem lazım benim

kızlar çok zor bir durum uzak ilişki yaşamak biz de 1.5 saat mesafedeyiz bazen 1 hafta bazen 2 haftada bir görüşüoruz ben hep dert yanardım sanırım şükür etmem lazım benim

evet canim gercekten cok ama cok zor uzaktan bir iliskiyi yürütmek cünkü ister istemez arada ufakta olsa sorunlar cikiyor...sevgilinin kokusuna, yüzüne, varligina hasret kaliyorsun istediginde söyle disari cikip gezemiyorsun...off cok zor ama yakinda insallah biticek hasret tadini cikaririz artik 3 ay sonra.........:icecream:

moralim çok bozuk bu arada işlerim hafta başından beri kötü gidiyor.başıma gelmedikaksilik kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…