• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

bende anlatayım. dernekten ortak bizi tanıyan bi ayşe ablamız vardı isimlerimiz benzediği için ve simalarımızda benzediği için yakıştırıyormuş kendince sonra yasinime demiş evlenmeyi düşünmüyonmu oda düşünüyorum ama şimdilik kaffama göre biri denk gelmedi abla demiş ayşe ablada uzaklığı problem etmezsen seni birine düşündüm demiş kim o felan filan abla anlatmış beni fotoğrafımı göstermiş abla kız da kabul ederse uzaklık problem olmaz derse gelirim tanışırız ona göre karara varırız demiş. velhasıl kelam geldi vee bi şimşeklerrr çarpmış ikimizdede sonraaa daaaa bi adım attık elhamdülillah Rabbime gayet güzel gidiyor

kızlar ben bugün 5,30 da çıkıcam işim var işimi halledip sosyete pazarına gitcem

bende anlatayım. dernekten ortak bizi tanıyan bi ayşe ablamız vardı isimlerimiz benzediği için ve simalarımızda benzediği için yakıştırıyormuş kendince sonra yasinime demiş evlenmeyi düşünmüyonmu oda düşünüyorum ama şimdilik kaffama göre biri denk gelmedi abla demiş ayşe ablada uzaklığı problem etmezsen seni birine düşündüm demiş kim o felan filan abla anlatmış beni fotoğrafımı göstermiş abla kız da kabul ederse uzaklık problem olmaz derse gelirim tanışırız ona göre karara varırız demiş. velhasıl kelam geldi vee bi şimşeklerrr çarpmış ikimizdede sonraaa daaaa bi adım attık elhamdülillah Rabbime gayet güzel gidiyor

allah bozmasın cnm

şu leventteki sosyete pazarınamı canım bende gidicem bitürlü gidemedim yaaaa

ben gaziosmanpaşada oturuorum ama leventte çalışıorum

ben geçen hafta gittim hayran kaldım bu haftada gezcem

zehram önceden 1. leventte çalışıyordum eski mekanım diyebilirim.

elifim sen bana yakınsın ya gıı bende bayrampaşa da çalışıyorum z.burnunda oturuyorum

hımmm anladım canım nezamn esmiyete dökmeyi düşünüyorsunuz sorması ayıptır..

zehracım nasip olursa haziranın 20 sinden sonra ailesi gelecek tanışmaya isteme söz nişanda temmuz ayında Mevlamdan bi mani olmazsa niyetimiz bu

zehracım nasip olursa haziranın 20 sinden sonra ailesi gelecek tanışmaya isteme söz nişanda temmuz ayında Mevlamdan bi mani olmazsa niyetimiz bu

hımmm. çok güzel canım tez zamnda bizimde başımıza inş böle güzel şeyler nekadardır birliktesiniz.

yok canım benimki askerde 1 yıl var gemesine gelince inşşşbizde söz düşünüyoruz.rabbim o günleri gösteriri inş

yok canım benimki askerde 1 yıl var gemesine gelince inşşşbizde söz düşünüyoruz.rabbim o günleri gösteriri inş

hadi inşallah canım.

askerlik mevzusu bizimde var nişan olacak diğer ay asker olacak Allahım yardım etsin beklemek çok zor benim durumum hep askerlik gibi

Back