• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

bütük erkekler aynııı yaa:D bazen böle kavga etmek istiyorum tamam sevgilm dio alttan alıo ya neden böle yaptın özür dilerm dio susuyo bn alevlendiriyorum:D

çok sinirliyim dio bnmki ama hiç görmedm o kadr sinirlendiğini demek ki bana gelncee fssssssssssss:D

ben turanın çok sinirli halini gördüm feci bi şi oluo tanıyamıorum onu :) ama bana karşı değil başkasına sinirlenince

bnde gördüm ama öle lafta değil tavrda anam mustinin bi arkadaşı var sevgilisyle kavga ettm bn karşılaştık bi yerde kız artist artis bakıyo bana falan nasıl sinrlendi bakamaz öle falan yürüyoruzsnrden beni unuttu arıyo arkadaşını saydırıyo o km de bnm sevgilime öle bakyo falan bni unuttuu ama:D kızdım bnde baya tavır yaptım zaten özür dilemeye alıştırdım herşeye özür diliyo:D

benimkide dışardan asabi ve fırtınlar koparan bir erkek gibi gözkür.amahiç fırtınlar kopardıgını görmedim ben :DDDD küçük yavru kedicik gibidir.

ayyy bazenn bnde saçma seyler yapıyolar yani maçtan ölmüş yorgunluktan sesi kısılmış hala maça gitcem dio kendi takımı olmasın allahm yaa sanane almanyayla amerikanın maçından:D

bana soruyosan bende yok canım görümce bu arada yarın sarevin ürünleri giriyormuş limangoda kampanyaya.

Back