• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

evet canım senn durumunda zor valla allah sabır versin gerçkten.asker beklemek hep zor hemde guru verici canım senin git askere daha iyi anlarsın.

ayyy gittiniz ama bnde anlatayım bnm böle bütün arkadaşlarımın uzun ilişkisi yüzükleri vardı bn bi türlü ayarı tutturamıyodum sonra dudu die bi arkadaşım var oturuyoduk evlernde başladık ikimz yaaşöle birini istiyorum falan filan keşke böle olsa gibisnden hayallermzden bahsettk sonra dur dedi rehberime bakaym ayy saçmalama be dedm baktı bulamadı sonra dur ya tekrar bakaym dedi ayyyy mustafaaaa dedm km be o dedm onların büroda staj yapıyodu dudu başladı övmeye şöle ii böle ii falan ya nasıl olcak kzım derken bu mustiye mesaj attı sana birini ayarlıcam die mstimde aradı ne saçmalıyosun dudu sn ya dedi ya olum çok ii anlaşırsınız aynı snn kafandan kız falan feşmekan mustinin arkadaşıyla konuşmuştum yani görüşmüştük dudu o bn işde sölemiş çok ii çok sempatik kız die bu hala çekingen utangaç yani sonra işde telefon numarasını vereym sn bi konuş falan o da nurinin zoruyla ya bi dene ne kaybedersn falan demiş almış numaramı bnde haber aldım dududan almş numaramı falan anam 1 saat oldu 2oldu 3oldu ses yok dudu ver numarayı dedm sabırsız insaım zaten aşka açım herneyse bn yazdım nabr nasılsın gonca bn 2/3 mesajdan sonra tyık yok msj mı gelmedi dedm yok yaa bnmööle muhabbetm pek ii değildir ne sorucağımı bilemedm yazmış tamam bi süreliğine bn sorayım sn cvpla dedm öle3 gün konuştuk ama hep bn başlatıyorum konuşmayı çekngen ya dudu da tanıyo soruyorum çekngen ondan bekleme yani sn 1 ay onun yazmasını sn başlat gocunma falan tak ertesi gün sabahdan günaydın mesajı sonra buluşma günü geldi çattı nasıl heyecanlıım ama çok fena erkenden gittim dudulara saçları kıvırcık yaptım falan bu salak azıcık düzelteym die saçlarıtardı kabartı ayyy nasıl üzüldüm gözlerm doldu erteleylm gitmem bn böel falan sonra baktım kapıda böle kurdale var takaym dedm bi taktımm ayyy nasıl güzel oldu krepeli gibi durdu saç tamam dedi spr oldu çıktık yola ellerm titriyo bekliyoruz kent meydanı avm de karşıdan göründü böle baktı bana güldü eğdi başını nuriye baktı pis pis sırıtıyo bnde güldüm iş attım başladık muhabbete ama nasıl güzel muhabbet ediyoruz kaç yaşındasın dedm(dudu bana 21 falan demişti) 22.5 demez mi yuhhhh dedm:D(o anı hiç unutmaz) ondan sonra işte akşam olmadan bn gideym dedm ama o an hiç gözleri bnden ayırmıyo gözümn içine bakıyo çok hoşuma gitmişti gözümn içine içine bakması sonra metronun önüne bıraktılar bni tokalaştık öle yılışk erkek gibi hemen öpeym falan olmadı sadece tokalaştık ayy elleri hala akllımda o kadr yumuşaktı ki anlatamam sonra dudu dedikikonuşmaya devam edin hani bekleme hemen çıkma teklf etmesini hani utangaçzatn dedi eve gidiyorum azkalmş nerdesn dedi az kaldı eve dedm gidince yemepğini ye dedm erkenden dönmek szorunda kaldık yemek yiyelm demişti BOŞVER YEMEĞı BNMLE ÇIKAR MISIN DEDıııı:D bnde çok erken dedim hoşlanıyorum bn sadece dedm bnde dedi tamam tekrar sor dedm sordu evet dedm tamam canm hadi eve gidince haber ver dedi:D:D:D ayyyy çok uzun anlatttımmm:D

evet canım vaya uzun anlatmışsın hadi bakalım hayırlısı ozamnnnnn

evet canım senn durumunda zor valla allah sabır versin gerçkten.asker beklemek hep zor hemde guru verici canım senin git askere daha iyi anlarsın.

muhakkak öyledir canım da işte sürekli ayrı olduğum için bakalım aynı mı olacak farklılık olacakmı göreceğim inşallah

illaki farkı olur canım il zamanlar pek görüşemiyosun görüşsende balki 1 dk balki 2 dk bazen haftalarca sesini duyamıyorsun telde sonra yavaş yavaş düzeliyor.tabi

illaki farkı olur canım il zamanlar pek görüşemiyosun görüşsende balki 1 dk balki 2 dk bazen haftalarca sesini duyamıyorsun telde sonra yavaş yavaş düzeliyor.tabi

neyse ben o günleri düşünmüyüm :gitme: durup durup ağlayasım geliyor niyeyse

evet şimdiden düşünme canım bu arada senin çeyizleri göremedim.yoksa benmimi gözümden kaçtı canım.

celnur burdasın kıs tabee bütün gün yoktun şimdi okuyon geriden geriden

Son düzenleme:
ne kaynatmışın bee oku oku bitmiyyiiii:):)bügün aşkımlaydık bütün gün daha yeni geldim açtım hemen pc yi:)yoruldum be oumaktan

bende anlatayım. dernekten ortak bizi tanıyan bi ayşe ablamız vardı isimlerimiz benzediği için ve simalarımızda benzediği için yakıştırıyormuş kendince sonra yasinime demiş evlenmeyi düşünmüyonmu oda düşünüyorum ama şimdilik kaffama göre biri denk gelmedi abla demiş ayşe ablada uzaklığı problem etmezsen seni birine düşündüm demiş kim o felan filan abla anlatmış beni fotoğrafımı göstermiş abla kız da kabul ederse uzaklık problem olmaz derse gelirim tanışırız ona göre karara varırız demiş. velhasıl kelam geldi vee bi şimşeklerrr çarpmış ikimizdede sonraaa daaaa bi adım attık elhamdülillah Rabbime gayet güzel gidiyor

yasicim bugün yoktum...15 dkkdır geriden okumaya çalışiıyorum:)bu tanışma faslı komiğime gitti. bizde buna benzer bi şekilde tanışmıştık bundan 6 sene evveldi:)ortak bi tanıdığımız vardı ayşe abla diye..ayşe abla ablamla konuşuyordu bu kızın burda canı sıkıldı(orasıda yazlık yer tabi kimse yoktu)neyse aşkım geldi ben tabi ilk an etkilendim çaktırmadım:)sonra ayşe abla demiş bu kız çok iyi biri ama uzaklık sorun olmazsa bi konuşun anlaşırsanız devam ederiniz falan demiş.zaten ben onu o beni tanıdıkça sevdik birbirimizi:)

yasicim bugün yoktum...15 dkkdır geriden okumaya çalışiıyorum:)bu tanışma faslı komiğime gitti. bizde buna benzer bi şekilde tanışmıştık bundan 6 sene evveldi:)ortak bi tanıdığımız vardı ayşe abla diye..ayşe abla ablamla konuşuyordu bu kızın burda canı sıkıldı(orasıda yazlık yer tabi kimse yoktu)neyse aşkım geldi ben tabi ilk an etkilendim çaktırmadım:)sonra ayşe abla demiş bu kız çok iyi biri ama uzaklık sorun olmazsa bi konuşun anlaşırsanız devam ederiniz falan demiş.zaten ben onu o beni tanıdıkça sevdik birbirimizi:)

hadi bakalım hayırlısı celnurcum....

Back