• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

bnmde var canm bnmle yaşıt ii anlaşıyoruzz ya seviindim bn öle olmasına arkadaş gibi geçinirz işte h.g yasmincim

oohh maşallah canlar Rabbim daim etsin muhabbetinizi..

hoşbulduk goncacım.. varya limangonun sıkı takipçileriyiz yahuuu

biz aşkımla çocukluğumuzdan beri tanışıos ama o bana çıkmadan önce 3 sene boyunca aşıkmış ben fark etmemişim sonra bi gün bana bi bakış attı ve ben fit oldum resmen aşık oldum o bakışaa kızlar

biz aşkımla çocukluğumuzdan beri tanışıos ama o bana çıkmadan önce 3 sene boyunca aşıkmış ben fark etmemişim sonra bi gün bana bi bakış attı ve ben fit oldum resmen aşık oldum o bakışaa kızlar

eskiden kızlar bi çubuk krakere kaçarmış yani bizim oralarda öle derler. ama elifim sen eniştemin bi bakışına gitmişin ayyy :lepi:

ya ben onu tanırdım ama hiç ilgimi çekmezdi konuşmazdım bile gördüğüm yerde ama kısmet iştee feci aşığım ona bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim en yakın arkadşımlla onun en yakın arkadalı evli tabi bunda 4 yıl önce o arkadşlarımızla evlendi bizde hatta şahitliğini yaptık ben arakdaşımla kocasını tanıştıdım kocasıda bizi tanıştırdı yani arkadşlarımız 3 yıl çıktılar 1 yıldır evliler biz halen devam....

Back