Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

kız bende bilmiyordum internettenn tarif ala alaa öğrendimm...önce yazdım kenara güzel olursa tarif defterinee yazdım böle böle çoğaldı defterr

ayyy öncelikk çeyizler sonra yemek sevgilinizi kendinize bağladığınız anı hatırlıyomusunuz bakaym yani bu zmn bana daha çok bağlandı diyebilir misinz?

ben yemek yapmayı biliorum cnm süper beşamel soslu et yemekleri yaparım

ama bnm sevgilim yemek yapmayı benden ii bilio çünkü babasının restorant ı var bi fırında sütlaç yapıoo ki offfffffffffff

biz birbirimizi tanıyalı okadr uzun zaman oldukiii artık alıştık birbirimize bana askerde bağlandı ama:)bunu bana sıkça sölerr orda çoğu çocuğu sevgilisi terk etmişş ondan yani

bnmkinide bana aşık eden esmer saçlarımmış asla boyatmama izin vermez kestirtmez bile

ama yaa bakıyorum bir internet sayfasında başka yapıyor digerinde başka biri salça koyuyor diğeri un falan hepsi birbirine karıştı anlıcan :)))

beyazlar çıkınca napcan kuzum:)valla bende ırsii beyaz saçlar var boyatcam mecbur

ama yaa bakıyorum bir internet sayfasında başka yapıyor digerinde başka biri salça koyuyor diğeri un falan hepsi birbirine karıştı anlıcan :)))

canım onu zamanla keşfetcen acele etmee sana hangisi kolay geliyorsa ondna başla ddaha öğrenirsin

benim sevgilimde ben azari şarkıları çok severim...beraber dinlerken ben şarkıyı mırıldanmıştım iğrenç sesimle ne alakaysa o zaman aşık oldum sana der...küçük bir kız çocugu gibi masumdun der...ama her geçen gün daha da bağlanıyor çünkü onun için yapabileceğim herşeyi yaparım...canı sıkkındı askerde şuanda geçen hafta bastım gittim yanına...çok sevindi ama :))

kızlar yarın yine burda soru cevap yapalım

gelmemezlik yapmayın yoklama alcam baq bugün ykyy ve pinky yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…