Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ben hiç yasak koymadım koyacak yasak bulamıorum ki kıskanç değilim ne yapiimm

sınıırsız kız arkadaşı olabilir

nerden tanıştıklarını biliiim yeter

peky ya siz

ben eski sevgilimi eklesem cinayet çıkar heheheheesempatiksalakcinni

yüzüğü biz bakmamışız heyecandan biraz dar almışız sıkıyo biraz sevmiyo takmayı ama dışarı çıktığında mutlaka taktırıyorumm sonra erkenden eve gidince uyuması yasak bnmle ilgilencek sessiz durmak yasak sürekli bnden konu açmamı beklemek yasak sabah akşam mesajlaşıyoruz bnm çenem düşük o daii dinleyici sürekli bn açıom konuları o da hazıra konuyo bi de ilk karşılaştığımızda ne giydiğimi unutması yasak 10 ayda zor ezberlettm beebiri sorcak trezl etcek bni

bende çok kıskanç deilimdir saçarına jöle sürmesini yasakladım:)napayım sevmiyorum jöleyi

ayyy bazen bn süsleniyorum kıskanıyo saçları seyrek sürüyo tarıyo ayyy çok komik oluyoo

bende çok unutkanım çoğu şei hatırlamam kızar bana :) bide ben ondan büyüğüm ya dalga geçer yaşlandın diee

elifcm en başta koycaktın yasakları alışmış çocuk şimdi olmaz ki düzenini bozmak

kız gonca bende ondan yasakladım ya zaten saçın yok diyorun niye sürüyon şunu:)iyice kel kalcan diyon elif sanada bulalım yasak güzel oluyor kız

18 yaşıma onunla girdim ya bn büyüttüm seni elime doğdn der bnde dalgageçerm kart die 23yaşında tasun

bende sevgilimden bir yaş küçüğüm oda bana der büyüklerinin söznü dinle diye...dün yine ukalalık yapıyordu büyüklerinin söznü dinle dicene abinin sözünü dinle dedi manyak :))))

ayyy eylemcim öle artistlik olunca tamam abi de bi kaçkere abi de bak bakalm dio mu bi daha

kızlar ya yemek yapmayı biliyo musunuz?benim en büyük derdim bu bu aralar...işten ayrılalı bir ay oldu bi kaç yemek ögretti annem ama unuttum hepsini...sevgilim yemek yapmayı öğrenmeden almıcam seni diyoo (

yemek kitabı al kız çeyizine yapa yapa öğretiyo insan arada büroda yapıyoruzz ayy çok güzel tavuk çorbası yapıyorum kız bn bi onu biliom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…