Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ya gelmedi bebeğim ya çıldırcam he herşei beklemekten bunaldım :)

koca bekle nevresim bekle bekle bekleeeeeeeeee

günaydın kızlar;
bende geldim...
annem bana şarjlı süpürge almış fakirden...fakir alın evinizi şımartın diyip duruyorum ikide bir mikemmel bir süpürge :)

ben çeyiz meyiz almıom artık :)

sinirliim kızlar

alıp duruom sanki yarın evlencek gibi 3 sene var daha hee

ahhhhh.ahhhh bende bişeyler almak isitorum ama bor gıtlkata 2 ay hiç bişey alamam artık.

zehracım boşver alma seninde sevgilin askerde

ben gibi evlenmenede daha var borç yapıp sıkma cnm kendini

bnmde kredi kartım bu ay gelir 250

evet canım bende kendimi öyle avutuyoruum daha senler var allah izin verip ben çalıştıkça kendime daha neler neler alırım demi canımay içimi ferahlattın valla

günaydın kızlar;
bende geldim...
annem bana şarjlı süpürge almış fakirden...fakir alın evinizi şımartın diyip duruyorum ikide bir mikemmel bir süpürge :)

canım bende geçen ay almıştım şarjlı süpürge beimkinden acaba seinki çok güçlü çekiyor.
bundan aldımbaşak eksiğim yokmu gibi

Eklentiler

• $untitled.JPG
    16,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
yavossss çeyiz listende karaca çeyiz set demişsin ya o 3 lü karaca çeyiz setmi bende almak sitiyorumda ilerde tabi birde ütüyü 2 defa yazmışsın ütün iki tanemi var yoksa canım..

cnm bi ütüm var ama o biraz dandika gibi bi tane daha alcam

karacanın 3 lü çeyiz setini almıştık 1 sene önce falan yemek takımı tencere takımı ve çatal bıçak takımı cnm

valla benimde pc başında oturmaktan boynum ve omuzlarım agrıyor.sabahları kalkınca heryerim agrıyor

bizim menüyüsöylüyorum hemen:
Mercimek Çorbası

Sebzeli musakka

Bulgur pilavı

ıçecek

kız ne güsel bizde ticket var herkes kendi ne isterse onu yiyio ama ben dışardan yemeği sevmiorum evden getiriorum ticket cebime kalıo

bnmde bugün

etli yaprak sarma dolması

çilek

yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…