Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

eylemonur mrb cnm

tabiki sohbetimize katılabilirsin bizimde cnmız sıkılıo sohbet edioss

tatlım

ayyy gell şekermmmm:) musti erkeklerle konuşmama sinir oluyo bn sıcak kanlıyım böle kimseden kötülük beklemem bi ara görümceme hediye alıyoruz adamla böle konuşmaya daldım ama işte hediye yapalım mı falan gibisinden ayy bu nasıl kızdı neden o kadr konuşuomuşm kıskanmışönceden onu giyme bunu giyme diyodu bn alıştırdım bak bn ne giydiğimi bilen bi insanım açık saçık giyinmem falan yavaş yavaş alıştı göre göre hanisn uygununu bilirsn diyo bikini olayı var yazlığımız var bizim şort giy bari altına dedi sonra gögsüm gözükünce kızıyo cumartesi böle hafif üstten gözüküomuş ama çok az maşallah bnmkiler biraz büyüktr sonra yürüyen merdivenden iniyoruz sarılıyo bana sıkı sıkı bnde dedm ayy çok özlemiş mğersem gögüs kısmını kapatıyomuş yukardan görmesnler die

asla açık giyinmemi istemez asla!! onun dışında da pek karışmaz ama çok makyajdan hoşlanmıyor...bide fastfood yasak:)) kendisi çok düzenli ve sağlıklı beslenirde :)))

canım çeyiz hazırlığı ne kadar heyecanlı ne kadar zevklidir bilirim
gule gule kullanmayı nasip etsin allahım

hrr o düdlrnmr azıcık süslendim diyorum neden dio ayy kendimi mutlu hissediyorum diyorum bi yere giderken özellkle kmseyle fazla konuşma der bnm muhabbetm iyidr sölemesi ayıpmisafirlkte oğluna isteyen oluo söledm kıskansın die ondan yasakD: amannnnn konuşurum gene bn çenem düşük bnm

kızlar bnmde 1 tane bile erkek arkadaşım yok hepsini saha dışı bıraktı malum şahış

kıskançlıkta üstüne yok

dekolte falan asla yasak

ama alıştım artıkk

bnmde onun yapmasını istemediğim tek şey sigara iğrenç kokuo bıktık artık ama bırkamıo çok denedi olmuo

bnm zaten çok erkek arkadaşım yoktu olanla da kavga etti hattımı değiştirdi eskilerden arayanmesaj atan olunca ertesi gün başka hat aldı o hattı da kendi aldı kırdı sadece kızları ekledm öle

sigarası yok alkolu yok bn ayran bağımlısıyım onu da yaptım paso ayran içiyoruz biz

ben hiç düşünmedim hesap açmayı...onun var ama kız eklemesi yasakk

sizin koyduğumuz yasaklar yokmu

beni de kıskansın benim de hoşuma gidiyor ama benim sevgilim pek belli etmez...arada söyler...facebooka gelince ilk zamanlarda eski sevgilim arkadaş olarka eklemiş beni bende salak kafam kabul etmiştim...sonra tutuşup aradım canım ben eşşeğim böyle böyle oldu dedim...baya bi sinirlenmişti sildirdi bana o cocuğu :) sonrada facebookumu gizledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…