• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

nelerrr unutuluyoooo beee canm neler neler bn zaten geçenlerde bi söz okudum ondan sonra düşüncelerim değişti bnm istediğin birşey olmuyosa ya olmaması gerektiği için ya da ondan daha iyilerini hakettiğin için olmuyodur

herşey nasip kısmet herşeyde vardır bi hayır mesela bnmiki yılönce kardeşim trafik kazasında vefat etti o zmn bile belki bnm kardeşim yaşasydı kötü bi evlilk yapcaktı mutsuz olcaktı vardır bunda bi hayr melek oldu ne güzel die avuttum aileme moral verdim

aynen öle cnm bu dünya yalan dünya insanlar yalancı sahtekar düzenbaz yani bazen en yakınım dediğin sırtından vuruo bnm başıma bu konuda öyle bi şi geldi ki duysan şok olursun erkeklere güven yok anamm

anammm muhabbet erkeklere güvenmeye gelmişş ne oldu kızlar bugün bişiy var sizde zati her erkeği aynı kefeye koymayın istinalar kaideyi bozmaz biizimkiler istisna:)

ya ne bileym bi iki kere güven sarssa güvenmezsn de allah şşükür hiç yamuğu olmadı ya ondan tam güvenmiyorum da diyemiyorum ama yani iş yernde kızlar var düşünmüyo değilim arada böle iğneli laflar soruyorum geleym mi diyorum yok dio neden falan araştırıyorum genelde patron oluo yalanına da rastlamadım tatlm ama sürekli giderm iş yerine tanırım ordakileri yani biri nişanlı biri bundan büyük zaten:D

cnm ben güvenmiorum malesef erkeklere yani % 100 güvenmiorum

bi kız geçecek bizimkilerin karşısında striptiz yapcak bizimkiler duracak hee buna kim inanıo kızlar :D

bende turandan hiç güvenim sarsılmadı ama eski çıktığım çok büyük kötülük yapmıştı bana iftira attı

kız ben sana güvenmemi diom :) güven ama güvendiğini belli etme % 100 olmasın

cnm ben güvenmiorum malesef erkeklere yani % 100 güvenmiorum

bi kız geçecek bizimkilerin karşısında striptiz yapcak bizimkiler duracak hee buna kim inanıo kızlar :D

kızz bnmki utangaç ellemz hee tersler bi kere köyden arkadaşlar gezmeye çıkmışlar eski garaj vardı orda da o.... vardı hep gece gitmiş bunlar bayramlık paralarıyla bi kadınla anlaşmışlar bizim ki hiç kenara geçmiş musti ayarladık olum hadi demiş o da banane oğlum günah demiş beklemiş dışarda onları:D

kızz bnmki utangaç ellemz hee tersler bi kere köyden arkadaşlar gezmeye çıkmışlar eski garaj vardı orda da o.... vardı hep gece gitmiş bunlar bayramlık paralarıyla bi kadınla anlaşmışlar bizim ki hiç kenara geçmiş musti ayarladık olum hadi demiş o da banane oğlum günah demiş beklemiş dışarda onları:D

alkisalkisalkis

pozitif olun kızlar sevdiğiniz erkeği elimiizde ancak bizler tutabiiliriz..bizim kadın milleti evlenene kadr bakımlar bapıyor güzelleşiyor çıkıyorlar karşılarına evleniiyorlar eee sonra amann boşver diyolar öönce kilo alıyorlar soonra bakımsızlaşmaya başlıyorlar.eğer bi kadın evlenmeden önce neyse evlendikten sonrada devam ederse erkeği eve bağlar bunlara rağmen erkek yine aldatıyorsa on bişy dşyemem sütü bozukmuş derim

elifcim insanın geçmişinde ilişki yönünden ne kadr kötü şey yaşıyosa o ona pozitif olarak dönüyo olgunlaşıyo yaptığı hataları yapmıyo bn önceden herşeye tamam derdim ki bozulmasın ilişkim şimdi gerektiğinde ağırlığımı koyuyorum sağlam biilişkim oldu şükür hele bi yee giderken haberrvermesnnn allllahhhhh:D

Back