• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ben burdayım celnur senin dediğin yeşil ovaya yakın gültepe başka yerde o başka gültepe yani

kızlar kaybaoldu vallaa cuma günü daha hareketliydi.. tabiii herkes sevgilisiyle buluşcaktı heyecanlıydı çeneleri düşmüştüü..şimdi ayrıldılar eee bide haftanın ilk günü duruldular :):)

kız geldim ben bugün pazartesi malum işler yoğun ama ben takip eidorum yine diğerleri hiç yok ortada :(

ay varya bnm zaten pc başında oturmaktan omuzlarım kopuo nasıl ağrıo bi bilsenizz ölüorum

ayy yavrular canm sıkılıyoo ya bi derdim var köşesini okudum azıcık moralim bozuluo onları okuyunca bnm böle sanki bnmde başıma gelcekmiş gibi aldatılmalar eşleri sevgililerinin başka birileriyle olduğunu öğrenmeler:( korkuyorum bazen yaöle biri değil şükür de ne bileyymm:(

valla goncacım ben asla erkeklere güvenmiorum bu isterse babam olsun isterse sevgilim olsun

çünkü kadınlar erkekleri baştan çıkarabilio çok kolay

bende okudum bir derdim var ı kadının en yakın arkadaşı kocasına striptiz yapmış

ya öle bi devirde yaşıoruz ki tüm iğrençlikler var

hee bende sevgilime tabiki güveniorum ama % 100 değil maleseff

heh işte bndeşimdi okudum onları erkek kısmısı biraz düşkün şeyine malesef ya güveniyorum da bazen diyorum ya gözü kayıyosa ya şöleyse ya böleyse ağlıyorum bazen çünkü bn birini sevmiştim aşkımın doruk noktasında bırakmıştı çok üzülmüştüm mustiyi ondan daha çok seviyorum ama bölebişi olursa çok daha kötü olur

kendisi çok güven veriyo hatta bnden daha çok seviyo kendisi de diyo zaten bn daha çok seviyorum die çünkü onun ilk ciddi ilişkisi yani ilk sevdiği bnm

Back