• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ya bnm almama çok var da torbalı zahmetli oluo dedi ablam sulu aldı onun ki çok ii fantomun aldı kapağınıaçıyosun sadece suyu döküyosun çalkalıyosn o kadr temzlemesi zahmetli değil yani

isyan etmek değil benmki ama bari sözlensek bile yetcek bana

ama önümüzde uzun süre oluncada ciddi bi şiler yapmakta zor

h.b canım yok önemli bişiy deil 4 sene önce diz kapağımdan ameliyat olmuştum bu sene biraz ağrı almaya başladı,bide istem dışı burkulma vardı bii gönüneyim dedim.bişiy yokmuş kıkırdak yumuşaması olmuş ilaç verdi okadr.buarada ikinizinde h.sonu iyi geçmiş çok sevindim kızlar

hee evet cnm malesef üniv okuo erkek arkadaşım o sebepten beklemek zorundayız ama ben beklemek istemiorum

elif bu işler 3 sene demekler olmaz merak etme bigün bi bakmışın herşey birdenbire oluvermiş hiç üzülme heran herşey olablilr hazırlıklı ol:)

söz düşünüoruz cnm ama önümüzde uzun zaman var aileler laf eder karışır ters çıkar hiç kaldıramam bnm ailem gıcıklık yapabilir yani o sebepten şimdi özgürüz hiç deilse rahat rahat görüşüoruz

o zaman hep tedirgin olcam ama bunaldım beklemekten çok

evlenen arkadaşlarıma o kadar özeniorum ki anlatamam genç yaşta evleniorlar çok hoşuma gidio hep bana soruolar sizin ne zaman die çok kötü oluorum sanki hiç evlenemicekmişim gibi

herşeyde bi hayır vardır demekten başka seçeneğimiz yok tatlım.bizim içinde belki bölesi iyidir bak bana 26 yaşıma girdiğimde evlencem kısmetse,ayrıca 2 sende çocuk istemiyorumoldum 28 9 ay 10 günde öle 29.yaşında anne olcam(tabi Allah kısmet ederse)bende genç evlenip genç anne olmayı isterdim

ya dioki tamam şimdi evlenelim ama ancak ailemle kalabiliriz.ben hem okuyup hem çalışmam malesef dio

kendi evi var ben çalışayım sen oku diorum onuda kabul etmio off

Back