• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

olduu kıs kbul edermi bi erkek ben çalışayım sen oku demeyi::)okulun bitmesine 3 sene var demek askerlikte var sanırsam.okullunun son senesinde tahminim söz ya da nişan olur

cnm bi dahaki yaz söz düşünüoruz aslındda bnm bi arkadaşım 9 yıl sözlü kaldı çok imreniorum onlara

bizde sözlensek süper olur ama bizim beyefendiye anlatmak zor

hoşgeldin zehracımm

celnur ve zehra sizin için hafta sonu resimlerini koymamaı istermisiniz

h.b canım tabi koy resimleri bu arada sen 3 yıl var daha askerlk var diyince bende bur ahhhhhh ahhhhhh diyorum valla benimde 3 yıl var nerdeyse şuan asker seneye bu aularda burda sene yaz söz yapıcaz öbürsene niaşn sonra düğün tabi maddiyata bakıyor gelince iş bulması felan aaahhhhhhhh ahhhhhh

askerlik deme cnm yaramı deşme bide 5 ay askerlik beklicem ölme eşeğim ölme ya varya sanki 30 sene beklicekmişim gibi çıldırcağım ya allah sağlık versin tabi ama böle çeyiz hevesim varken evlenmek istiorum
senin sevgilin nereli cnm sizinde ben gibi 3 seneniz var uhh

beninki artvinli canım.seninkide sakaryalı anladıgım kadarıyla evet 3 yıl var daha 4 aylık asker yani evlenmemize bir 2-5 3 yıl var bendede çeyiz hevesi var canım biraz çeyiz yaptım o gösterdiklerim işte birazda birikmişim var araba almak isityorum aslında evleneceğim zamnda satarım beyaz eşyamı perdemi felan alırım diyorum.

Cnm bnmki aslen kastamonulu bende kastamonuluyum ama sakaryada yaşıolar

araba almak istiosan al tabe cnm ama satarken değerini kaybetmeyecek bi araba almalısın yoksa zararlı çıkarsın tatlım

Hımmm söyle ufak bir araba alamak isityoruu peugeto 206 felan canım sence uygun mu bir bayan için

Cnm bnmde pejo 207 im var ama pek tavsiye etmiorum şu sebepten dolayı pejo çok masraflı bi araba

en ufak parçası kırılsa bozulsa maliyeti çok yüksek oluo mesela bizim cam açma düğmemiz bozulmuştu yenisi 190 tl idi

yerli araba almakta her zaman fayda var pejo bayan için güzel bi marka ama çok masraflı

başka beğendiğin marka varmı cnm

başka barda bütceme uymuyıor onlarda canım ama hyundai getz de olabilir diyorum aklım yine 206 da hep ondan alamyı kafama koydugum için herhalde.bide değim gibi tek ben alıcam yaniailmin parası karışmıycak içine tabi kısmet yani.

cnm bnmde tek hevesim pejo idi görünüş olarak süper ama dediğin gibi hyundaı masraf olarak daha az masraflı bi araba yinede sen bilirsin cnm

bende ev bakıorum gültepe bölgesinde senin bildiğin satılık ev varmı cnm sizin oralarda

hıımmm
gültepe benim bölgem canım var birtane aklımda gültepe haşmet sokakda asansörlü yeni bina 90ile 100,00 tl arası satıyorlar güzelev krediye uygun gültepede tanıdıkların varmı tanış çıkarız balki.

cnm benm bütün sülalem gültepede oturuo :) bende 10 sene gültepede oturdum

cnm şu senin dediğin ev kaçıncı kat güselmi bizim acil ihtiyacımız var nasıl görebiliriz evi tam nerde tatlım haşmet sokak neresi

çeyiz listende doğrama tahtasını göremedim =)

benim çeyizde ilk aldığım şeydi de çok önemliydi parmaklarım için :)

zaten gültepede sinpolular.kastamonlular ordulular çoktur.benim sülalemde gültepede haşmet sokak dere sokagın bir üstühavuz meydanı varya oraya gelmeden evin içi güzelmiş ben görmedim.istersen sen bir bak kendinemi düşünüyorsun.

cnm biz ailecek oturcaz

senin tanıdığın mı satıo yani sahibinde mi satılık ben bi görişiim

valla orasını bilmiyorum sahibindenmi ama yoksa emlakcıdanmı evi bika yerden duydum satılıyormuş yeni bina diye güzel diye duydum.bi git bak istersen ben inşaatı görmedim babam görmüşo söyledi bana bide komşular güzel dedi.

tel yok canım.ama dur bakiyimbizim bi tanıdık onun arka sokagında oturuyor ona ulaşabilirsem ve
ririm sana.

Back