Ya hepinize teşekkür ederimparfum ve deodorant benim için problemli bunun yerine dus alıp gün içinde kıyafet değiştirmeye çalışıyorum. Hassas bir bünyeye sahibim malesef
yumuşatıcı dahi alerjik reaksiyon verebiliyor ve bu beni deli ediyor
. En en önemlisi cildim. Çok beyazım ama aşırı kizariyorum. Misal geçen hafta iki üç saat disardaydim yüzüm kipkirmizi. Şimdi şöyle bir şeyi merak ediyorum? Cilt bakımı yapan yerler ne kadar güvenilir? Cildim için bir cildiye dr na gozuktum devletteydi ( bunu belirtmemin sebebi çok az bir sürede muayne etti ) cildimin hassas olduğunu ve bunu engellenemeyecegini söyledi. Acaba başka başka drlara gitsem mi özel ? Yoksa hepsinde sonuç aynı mı olur? Cilt bakımı için nereleri onerirsiniz İstanbul - izmit ?
Size bu konuda belirli bir yer veya kişi öneremem, size çok uzağım.
Fakat söyleyebileceğim başka bir şey var.
Cilt bakımı, bakım ürünleri vs çok masraflı şeyler. Lütfen cilt tipinizi, cildinizin neye ihtiyacı olduğunu bilmeden yapmayın/ almayın.
İşinize yaramayacak ürünlere para harcayıp çöpe atmak yerine, araştırın ve güvenilir bir cilt doktoru, kozmetik uzmanı bulun.
Cilt Tipinizi, varsa alerjilerinizi, sizin için uygun olan ve olmayan ürün içeriklerini öğrenmek çok daha önemli.
Mesela bir fondöten eczanede satılıyor veya dermatolog önerisi diye size iyi gelmek zorunda değil .
Özellikle de deodorant konusunda araştırın, boşlamayın. Gerektiğinde hangi içerikler ile sorunsuz bi şekilde deodorant kullanabileceğinizi bile söyler iyi bir cildiyeci. Özel karışım yaptırılabilir eczanede.
Diyeceklerim bu kadar, diğerlerini arkadaşlar söylemiş zaten.
Bol şans