Bakımlı olmak

Ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama başarılı degilim zannimca. Temizlik konusunda kesinlikle katılıyorum. Ama renk eşitsizliği,siyah nokta nasıl gideriyorsunuz?

Siyah nokta temizlikten geçiyor zaten. Eğer siyah nokta oluşuyorsa cildiniz yeterince temizlemiyorsunuz ya da yanlış ürünler kullanıyorsunuz demektir. Renk eşitsizliği de günde üç litre su içerek 6-8 ayda düzelebilecek bir şey. Cilt bakımına gidip üç seansta elde edeceğiniz değişimi bu şekilde birkaç yılda elede edersiniz ama kalıcı olur. Dışardan müdahaleler yerine beslenme tarzınızı değiştirmeyi deneyin. Fast food, yağlı yiyecekler, paketli gıdalar hayatınızdan çıksın. Sigara içiyorsanız renk eşitsizliğinin en büyük sebebidir.

Evet, kendim yapıyorum ben. :) yazın Isparta gülünden yapmıştım, çok güzel olmuştu. Yakın bir ilde olsaydınız verirdim, elimde fazlaca var çünkü :) kendiniz organik bir şekilde yaparsanız çok güzel oluyor. Hatta o suya biraz vitamin ampül karıştırın ve buz kalıplarına dk durun. Her akşam ya da sabah cildinizde bir buz küpü gezdirirseniz gözenekleriniz kapanır, sıkılaşır ve cildiniz pürüzsüzleşir. :)
Çok teşekkür ederim umarım ben de bir gün yapabilirim:)

Siyah nokta temizlikten geçiyor zaten. Eğer siyah nokta oluşuyorsa cildiniz yeterince temizlemiyorsunuz ya da yanlış ürünler kullanıyorsunuz demektir. Renk eşitsizliği de günde üç litre su içerek 6-8 ayda düzelebilecek bir şey. Cilt bakımına gidip üç seansta elde edeceğiniz değişimi bu şekilde birkaç yılda elede edersiniz ama kalıcı olur. Dışardan müdahaleler yerine beslenme tarzınızı değiştirmeyi deneyin. Fast food, yağlı yiyecekler, paketli gıdalar hayatınızdan çıksın. Sigara içiyorsanız renk eşitsizliğinin en büyük sebebidir.
Suyun önemini bu kadar bilmiyordum. Sigara kullanmıyorum. Ama bir ürünü kullanmada devam konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yani hangisini kullanacağımı şaşırıyorum. Su onerinizi dikkate alacağım. Hatta ilk isim takip listesi oluşturmak kendime :) lakin fast food konusunda kaybediyorum. Bir fast food asigiyimdir. Kahvaltı , yemek olmasın fast food olsunculardanim :( önerileriniz için çok ama çok teşekkür ederim 🌷

Suyun önemini bu kadar bilmiyordum. Sigara kullanmıyorum. Ama bir ürünü kullanmada devam konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yani hangisini kullanacağımı şaşırıyorum. Su onerinizi dikkate alacağım. Hatta ilk isim takip listesi oluşturmak kendime :) lakin fast food konusunda kaybediyorum. Bir fast food asigiyimdir. Kahvaltı , yemek olmasın fast food olsunculardanim :KK43: önerileriniz için çok ama çok teşekkür ederim 🌷

Fastfood varsa sağlıklı cilt yoktur. Kendin sağlıklı olamazsın ki zaten cildin nasıl olsun? Fastfood direkt karaciğere zarar, cikt sağlığının bel kemiği de karaciğer. Biliyorum çok lezzetli, ben de seviyorum ama kesemiyorsan bile azalt. Ben her ay hamburger yerim mesela ama sadece ayda bir kez ve zincir hamburgerciler yerine butik hamburgercilerden yerim. Hem daha lezzetli, hem daha sağlıklı hem de hamburger işte. Zeytinyağı çok önemli cilt için mesela. Hem dışardan sürebilirsin hem zeytinyağlı yemeklerle cildini destekleyebilirsin.

Evet, kendim yapıyorum ben. :) yazın Isparta gülünden yapmıştım, çok güzel olmuştu. Yakın bir ilde olsaydınız verirdim, elimde fazlaca var çünkü :) kendiniz organik bir şekilde yaparsanız çok güzel oluyor. Hatta o suya biraz vitamin ampül karıştırın ve buz kalıplarına dk durun. Her akşam ya da sabah cildinizde bir buz küpü gezdirirseniz gözenekleriniz kapanır, sıkılaşır ve cildiniz pürüzsüzleşir. :)

Merhabalar :)

Sizin gibi bakımlı birini bulmuşken sorayım selilüt için ne yapabilirim ?

Merhabalar :)

Sizin gibi bakımlı birini bulmuşken sorayım selilüt için ne yapabilirim ?
Merhaba :)
Benim yok ama olan arkadaşım vücut için olan dermarollerlardan alıp selülit kremiyle kullanmıştı. Kızın cildi bebek gibi olmuştu. Dermaroller zaten bu işe yarıyor. Vücut üzerinde mikro delikler açarak kremleri bakım serumlarının daha fazla etki etmesini sağlıyor.

Suyun önemini bu kadar bilmiyordum. Sigara kullanmıyorum. Ama bir ürünü kullanmada devam konusunda sıkıntı yaşıyorum. Yani hangisini kullanacağımı şaşırıyorum. Su onerinizi dikkate alacağım. Hatta ilk isim takip listesi oluşturmak kendime :) lakin fast food konusunda kaybediyorum. Bir fast food asigiyimdir. Kahvaltı , yemek olmasın fast food olsunculardanim :KK43: önerileriniz için çok ama çok teşekkür ederim 🌷

Fast foodun vücuduma verdiği zararı düşününce çöp yemiş zehir yutmuş gibi hissediyorum

Sabah kalkınca ağzıma Bi kaşık hindistan cevizi yağı alıp 20 dakika çalkalıyorum daha sonra dil sıyırıcı ile dilimi temizliyorum sabahları sade su eğer cildim yağlı ise la roche posay ile yüz yıkama jeli ile yıkıyorum üstüne lavanta suyu sıkıp hyaluronik asit serumu üstüne nemlendirici üstüne 50 faktör güneş kremi(yaz/kış) günlük hiç makyaj yapmasam bile hafif allık bronzer göz altı kapatıcı rimel ve dudak nemlendirici. Akşam cilt makyajım varsa temizleme yağı(body Shop) ile masaj yaparak tüm makyajımı çıkarıyorum siyah noktalar için aha/bha tonik cosrx üstüne serumla nemlendirici, gözaltı için ordinary serum üstüne clinique nemlendirici . Yüz için Serum skinceuticals nemlendirici estee lauder. Haftada 2 kil maskesi cildim o hafta kuruysa nem maskesi göz altı nem maskesi haftada bir. Saçlarım için haftada 2 kez hindistan cevizi yağı diplerde dax supergro ve bakım yağları. Gece yatmadan önce tırnaklarıma tırnak bakım yağı kaş kirip bakım yağı(arifoğlu) aylık manikür pedikür kuaförde haftalık manikür pedikür ü evde yapıyorum onlae için de sally hanson kütikül giderici ayaklarım içinde mara quick manicure ayrıca sağlıklı beslenme ve spor

Merhaba :)
Benim yok ama olan arkadaşım vücut için olan dermarollerlardan alıp selülit kremiyle kullanmıştı. Kızın cildi bebek gibi olmuştu. Dermaroller zaten bu işe yarıyor. Vücut üzerinde mikro delikler açarak kremleri bakım serumlarının daha fazla etki etmesini sağlıyor.
Canım merhaba cilt için kullandığın Dermarollern markasını bana özelden yazabilir misin?

Canım merhaba cilt için kullandığın Dermarollern markasını bana özelden yazabilir misin?
Buradan yazayım abla, mesaj atan çok olmuş. :) Dr. PEN benimkisi. Trendyol'dan almıştım. 50 tl gibi bir fiyatı var.
IMG_20190910_192211.webp

Ben bana yeten bakımı yapıyorum onu paylaşayım.
Dünyanın sonu gelmediği müddetçe her sabah duş alırım. Şekil olsun diye değil yemin olsun elektrik gitsin soğuk suyla yıkandım yine de girdim o banyoya. Saç düzleştiricimvar kendisi elim kolum olur. Saçlarıma onunla şekil veririm.
Cildim ana dan miras yarası beresi çiziği morluğu yoktur. Her sabah ve akşam dalin sabunla yıkayıp sebamed nemlendiriciyle nemlendiririm bana en iyi bu markalar yaradı.
İki haftada bir manikür yaptırırım.
Kıyafete yatırım yaparım deneye yanıla ban yakışanları biliyorum her yeni sezon markaları takip eder birkaç parça alırım muhakkak. Birkaç ayda bir lazere gidiyorum yumurta gibi kalmak kolay değil.
Kaliteli bir parfümün olsun. Ucuz şeker kokusu alacaksa bir kadın hiç almasın marketlerde süper kolonyalar satılıyor onlardan kullansınlar daha iyi.
Yüze yakışan doğru makyajı bulmak gerek. Misal bana siyah değil kahve far yakışır. Ve muhakkak kahve farımla dolaşıyorumdur :KK48:
Her sabah bir saat yürüyorum her sabah bir bardak kefir içiyorum hergün bir kase yoğurt yiyorum hergün bir doz kollajen alıyorum.
Gülüyorum, olumluyorum, sevmediğim ve beni yoran insanları hayatımdan çıkarıyorum, basit şeylere basit kişilere takılmıyor gülüp geçiyorum.
Kitap okuyorum radyo tiyatrosu dinliyorum güzel müzikler buluyorum. Ay bakım denince ruh bakımına da girdim çıkamıyorum :KK50:

Sabah kalkınca ağzıma Bi kaşık hindistan cevizi yağı alıp 20 dakika çalkalıyorum daha sonra dil sıyırıcı ile dilimi temizliyorum sabahları sade su eğer cildim yağlı ise la roche posay ile yüz yıkama jeli ile yıkıyorum üstüne lavanta suyu sıkıp hyaluronik asit serumu üstüne nemlendirici üstüne 50 faktör güneş kremi(yaz/kış) günlük hiç makyaj yapmasam bile hafif allık bronzer göz altı kapatıcı rimel ve dudak nemlendirici. Akşam cilt makyajım varsa temizleme yağı(body Shop) ile masaj yaparak tüm makyajımı çıkarıyorum siyah noktalar için aha/bha tonik cosrx üstüne serumla nemlendirici, gözaltı için ordinary serum üstüne clinique nemlendirici . Yüz için Serum skinceuticals nemlendirici estee lauder. Haftada 2 kil maskesi cildim o hafta kuruysa nem maskesi göz altı nem maskesi haftada bir. Saçlarım için haftada 2 kez hindistan cevizi yağı diplerde dax supergro ve bakım yağları. Gece yatmadan önce tırnaklarıma tırnak bakım yağı kaş kirip bakım yağı(arifoğlu) aylık manikür pedikür kuaförde haftalık manikür pedikür ü evde yapıyorum onlae için de sally hanson kütikül giderici ayaklarım içinde mara quick manicure ayrıca sağlıklı beslenme ve spor
Harikasiniz valla. En bakimli hatun:)

Spor için salona mı gidiyorsunuz yoksa evde kendiniz mi

Hergün duş,günde en az 2 kere ağız bakımı( sigara kullanıyorsan diş beyazlatma vs) kıl tüy uzama sürene göre tüm vücut temizliği yaptırmalısın düzenli olarak. Ellerin ve ayakların düzenli olarak bakıma girmeli min 20 günde max 30 günde manikür pedikür,kalıcı oje yaptırıp sürekli oje sür,çıkar işiyle uğraşmayabilirsin. Her sabah duşunu aldıktan sonra vücudunu hem güzel nemlendiren hemde hoş kokan bir losyonla nemlendirip saçlarına mutlaka şekil vermelisin. Makyaj işi tamamen kişisel.. istersen doğal,istersen abartı ama hafifte olsa mutlaka olmalı.. temiz kıyafetler ve mis gibi bir parfümle bence artık bakımlısın:)
Bırsey sormak istiyorum bu saçları nasıl şekil verebiliriz bende kızım için yapmak istiyorum hiç yapamıyorum

Biraz komik gelebilir ya da kötü ama fikirlere çok ihtiyacım var. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Çok cok bakımlı olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bunları öğrenemedim nasıl öğrenebilirim? Bakımlı olan insanlara ozeniyorum sizce nereden baslayabilirim?
Bakımlı olmaktan kastiniz nedir? Süslü olmamda o mizaç meselesi ama bence bakımlı olmak biraz temiz olmakla ilintili . Yani temiz kokmak ,duş almak , diş bakımına özen göstermek, cilt yapiniza göre nemlendirici kullanmak vs vs ben şahsen süslü bi insan değilim ama kişisel temizligime dikkat ederim , bacaklarımı ince çekilmiş tuzla piling yaparım çünkü kuru ve eğer yapmazsam pütür pütür oluyo, cildim kürü , nemlendirici surerim , her duştan sonra bebe yağı surerim vücuduma , kesinlikle kıllı tüylü gezmem vs vs ancak pek fazla makyaj yapmam , takı takmam .

Biraz komik gelebilir ya da kötü ama fikirlere çok ihtiyacım var. Nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Çok cok bakımlı olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Bunları öğrenemedim nasıl öğrenebilirim? Bakımlı olan insanlara ozeniyorum sizce nereden baslayabilirim?
Bakımlı olmaktan kastiniz nedir? Süslü olmamda o mizaç meselesi ama bence bakımlı olmak biraz temiz olmakla ilintili . Yani temiz kokmak ,duş almak , diş bakımına özen göstermek, cilt yapiniza göre nemlendirici kullanmak vs vs ben şahsen süslü bi insan değilim ama kişisel temizligime dikkat ederim , bacaklarımı ince çekilmiş tuzla piling yaparım çünkü kuru ve eğer yapmazsam pütür pütür oluyo, cildim kürü , nemlendirici surerim , her duştan sonra bebe yağı surerim vücuduma , kesinlikle kıllı tüylü gezmem vs vs ancak pek fazla makyaj yapmam , takı takmam .

Sağlıklı beslenmek ve spor herşey bence. Sporunu yapıyosan ve un, tuz, şekerden uzaksan cildin pürüzsüz oluyor zaten. Vücudunun duruşu düzeldikçe, aynada kendini fit gördükçe dış dünyada kıyafetlerine daha fazla özeniyosun.
''Hemen alıyım çıkıyım'' kombinlerimiz var ya hani onları dolabından temizlediğinde gerçekten güzel giyinmek için vakit ayırıyosun.
Bunun haricinde bi nemlendirici, kendini güzel hissettiren hafif bi makyaj, güzel bi parfüm yetiyor zaten.

Lazer gerçekten insanı çok bebeksi ve temiz hissettiriyor.

Cilt bakımı yaptırmak ilk etaplarda iyi ama sonraları benim biraz gözeneklerimi belirginleştirmeye başladı bıraktım. O yüzden artık kimyasallara bulaşmıyorum. Sadece temizleme sütü kullanıyorum.
Maskemi kendim yapıyorum. (Evde aloe vera yetiştiriyorum onunla doğal karışımlar hazırlıyorum ya da kil maskesi)

Saçlarım için hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok iyi geliyo onu deneyebilirsin, yumuşacık yapıyor.
Kirpikler için argan.
Bi de spor hocam tavsiye etmişti spordan sonra turunç yağları (limon/kayısı/portakal) insan vücudunu sıkılaştırıyormuş :KK16:

Bakım sırlarını okumak güzelmiş bi iki şey listeme aldım deneyeceğim özellikle dermaroller (denemeyi bayadır istiyodum) ve gül suyu yapımı teşekkürler :eek::KK16:

Back
X