Arkadaslar beni yanlis anlamissiniz ben illede o modeller kadar iyi olabiliriz demiyorum mesela google'a miranda kerr sokak stili yazinca kucaginda bebe on cm topuk guzel kiyafetler full makyaj sokakta yuruyo..yani bunuda mi para sayesinde yapiyo ? Sizde evdeki bi kombinizi giyip topuklulari cekip sacinizi makyajinizi yapip cikabilirsiniz bunun icin milyarder olmaya gerek yok onu demek istedim . Agda yapmak dus almak makyaj yapmak bunlar 40-50 bin alicak seyler mi Allah askina onlar harciyosa spor egitmenine masaja filan ayiriyorlardir o parayai onlar olmadanda guzel olabiliriz. Ben ogrenci halimle bursumla spor salonuna gidiyorum gayette fitim makyaj malzemelerimi her ay birer ikiser alarak tamamladim en iyilerinden..agdami kendim yapiyorum e daha neye gerek var ki arkadasin cocugu da yok gayette bunlari yapabilir bence ..
Hayır o kadar abartmışsınızki gözünüzde artk onların kıskanıldığını düşünmeye başlanıyor ister istemez... :) tamam hepsi çok güzeller ama zaten o yaptıkları bakım sayesinde öyleler :) dediğim gibi bakımlı olmanın ünlü-ünsüz olmakla hiçbir alakası yoktur. Hizmetçileri varmş, bakıcıları varmş vs... bunlar bahane gösterilemez bana göre.. gösterilmemeli.
kerastesin yağlanma karşıtı şampuanı var abime aldım oldukça etkili olduğunu söylüyor.
Bakım konusunda çok şanssız hiçbir tarafı kendiliğinden düzgün olmayan her bir yanına bakmak zorumda olan biriyim hele saçlarım tam bir mesai neyse
bu bakım işiyle randevulaşmak gerekiyor mesela benim bi pazar sabahı banyom var ama atlamam grip olsam dahi atlamam ölmüyosam pazar sabahı topuk törpüleyip saç düzleştiriyorumdur.
Yağlanma karşıtı şampuan tavsiyen için teşekkür ederim. Alıp deneyeceğim :)
Şuanda beş tane şampuan kullanıyorum. Gliss, syoss, clear, elseve, elidor.. Hiçbirinden yağlanma için bir çözüm görmedim. Saçlarım yıkandığım birkaç saat içinde süper, sonrasında yağlanmaya başlıyor. Ve yine banyo..
Burada da banyoma takanlar tüm mesajlarımı iyi okusunlar.. Asmışlar, idam etmişler beni ve benim gibi yardım isteyen insanları:) Ben bu tür insanlara cevap dahi vermem.. Ben bilmem kaç sayfa önce yazmışım ki "BEKARKEN HERGÜN -İSTİSNASIZ HERGÜN- BANYO YAPAN BİR İNSANDIM. EVLENDİKTEN SONRA YEMEKTİ TEMİZLİKTİ DERKEN HERGÜN DEĞİL, BİRGÜN YIKAYIP BİRGÜN YIKAMIYORUM. BİRGÜN YIKAYIP BİRGÜN YIKAMIYORUM!!!" DEDİM....... BEN SAÇLARIMI ÇABUK YAĞLANMAYA NASIL ALIŞTIRDIM ZANNEDİYORSUNUZ??
Ben bu konuyu kimseye hesap vermek için açmadım.. Ben "Bir derdim var" başlığı altındaki tüm konularda şunu görüyorum. Buradaki bazı anlayışsız(!) insanlar, konu sahiplerine yardımcı olmayı bir kenara bırak, yerin dibine sokuyorlar! NEDEN BÖYLESİN(!) DİYE.... İnsanların zaten bir derdi olmasa, tavsiyelere dertleşmeye ihtiyaçları olmasa bu bölüme konu açmazlar.....
Allaha şükür en azından benim konumda bana yardımcı olan, gerçek anlamda yol göstermeye çalışan arkadaşlar daha çoğunlukta. Allah razı olsun onlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?