Vay be evin içinde kot pantolonla dolaşanlar mı dersin kocasının karşısında asla eşofman giymeyenler mi günde birden fazla duş alanlar mı günde 3 4 kere üst baş değiştirenler mi. Bir günü 30 saat mi yaşıyorsunuz? Başka işleriniz olmuyor mu?
Benim 4 yıllık ilişkim var zaman zaman aynı evde kalıyoruz. Öldürseniz evin içinde kot giymem. Sevgilim olsun olmasın fark etmez. Kocişçiler çokmuş burda
2 günde bir duş alırım saçlarım zaten gür her gün duş almak ölüm. Epilasyona dikkat etmeye çalışırım ama her an da sıfır kıllı olamıyorum, illa ki çıkıyorlar bi süre uzamalarını bekliyorum. İnsan kıllı bi canlı.
Tırnak bakımıma özen gösteriyorum. Elleri tırnakları güzel ve bakımlı olan kadın direkt bakımlı gözüküyor zaten. Onun dışında evin içinde makyaj yapmam. Olabildiğince makyaj yapmamaya çalışırım. Cildim bu yüzden güzel, zaten melezlere benziyorum
insanlar beni makyajsız da gördükleri için sık sık, makyaj yaptığımda aşırı iltifata maruz kalıyorum ve makyajsız halim de beğeniliyor
Sevgilinizin eşinizin yanında sürekli makyajlı mini etekli çoraplı topuklu ayakkabıyla vs durursanız adam bu halinize alışır. Sonra tabi eşofman giyemezsiniz saçınızı dağınık bırakamazsınız. Ara sıra yapılır değişiklik olur. Çok çok sık olmadığı için de yaptığınız zamanlarda daha kıymetli olur daha göz alıcı olur. Ama her gün karşıma davete gidecekmiş gibi çıkan kadının o halleri bi sure sonra benim ilgimi çekmezdi şahsen
her şey tadında güzel ölçüyü ayarlamak lazım.
Bence bakımlı kadın bembeyaz ve sıcacık gülümseyen, elleri güzel, hafif doğal makyajlı, fazla gosterişten uzak giyinen, giydiğini yakıştıran, çok kıllı olmayan kadındır:)