eşiniz ne diyor bu duruma, evli insanların daha bakımlı olması gerekir diye biliyodum ben, insanı bakımlı gösteren saçı cildi elleri gözleri dudakları ve giysisi. öje sürmüyorum demişsiniz tırnaklarınızı uzatmadan da sürebilirsiniz şahsen ben ten rengi, frenc ve parlatıcı öjeli elleri daha hoş buluyorum
Duş çok önemli benim için,yaz kış hergün duş alırım,benimde saçlarım yağlıdır...duş sonrası vücut losyonlarımı sürerim,parfümümü sıkarım,saçlarımı fönlerim ve ojelerimi sürerim..evlenmeden önce nasılsam evlendikten sonra da aynı bende..bakımlı olmak önemli,önce kendin için yapacaksın..insan kendine geliyor ve kendini daha iyi hissediyorsunönce kendine saygı duymalısın güzelim..onun bunun için değil KENDİN için yapmalısın.
bende aynı dertten muzdaribim. umarım guzel fıkırler cıkar.....
sanırım ınsanın ıcınden gelmesı gerekıyor.
bekarken yapıyordum bende.
benım içimden gelmıyor.
saçlarım kabarık. düzleştirsem bile hemen bozulur. çalışmadıgım ıcın de fön falan çektırmeyı gereksız göruyorum.
ne olacak bu halim
Aslında evde olduğun için işlerini çabucak görüp kendine vakit ayırabilirsin...
Zaten konuyu açmadan önce aynaya baktım, ve akabinde danışmak istedim. Çünkü bu görüntü ben değilim. Ben böyle değildim ki...
Ben gözlerime makyaj yapmadan asla dışarı çıkmazdım, hele ki eşimin yanına...
Gözlerim şimdi çok sönük
işte sorun bu.içimden gelmıyor......sanırım kendıme saygımı yıtırıyorum....
ne için yapacam dıyorum. full evde oldugumdan.
Canım bu yazdıklarını okuyunca aklıma hemen"depresyon" geldi..depresyonamı girdin acaba?
şöyle halledebilirsin, eşlerimizi muhakkak ki çok seviyoruz, hele bize diyorlarya her halinle güzelsin,saçın yağlansa takmıyorlar, yada her dışarı çıkacagında rahat giyin ya rahatına bak boşver diyorlar,bakım yaparken ammaaann ugraşıyon gel güzelsin diolar ya vs vs vs çoğaltılabılır... sakın takmayın , tabiki de doğru sölüyorlar, benim eşimde hep rahat olmamı ister, ama az bi süslenince özel özel bakım kremleri kullannca vs vs ler yapınca da hemen gözleri parlıyor.. eşlerimiz tüm bakımı bizden görsün sokaklardakilerden değil. bunu düşünün.. ha tabi işin özü herşeyi kendiniz için yapın. ama kendim güdülenemiyom diyorsanız eşinizin hakkıdır temiz bakımlı kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?