• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı olmak istiyorummmm

Saka gibisin arkadasim yaa biraz acta magazin takip et bu saydiklarim seviyeli iliskileri olup evlenenler yillardirda birlikteler .. Ayrica sana sapkin yasami mi ornek al dedim ne kadar carpitmissin yaa usengecim demiyoda! Zaten onlar gibi olamazsin da olamam nasilsa diye yagli sacla da gezmez bi kadin heralde elinde ne varsa onu yap varolan malzemeni en iyi sekilde kullan dedik sana. Hala bahane uretiyo sen bu usengeclikle konuyu nasil actin oda mechul bide kokmuyorum deo kullaniyorum diyo dus alip iki hareket edince bile terliyo insan o kokunun uzerine deo sik yagli saclarla mukemmel uyum saglar:D neyse naparsan yap iyilikte yaramiyo yaa gaza gel diye unluleri ornek verdik yine suclu biz olduk .. Olan bana olmazda kocana yazik..

Son düzenleme:
Mezzo ve ruyacn arkadaslarim gayette vermek istedigim mesaji anlamislar ama tabi bakimsiz olmaya kilif bulcam diye konuyu saptiranlar anlayamaz .

bakımlı olmak içten gelen bir duygudur,
bişeyler yapmak için mutlaka zaman bulursun kendine,
saç yıkamakta ne var, 10 dk. yıka çık.
bakımlı olmak isteyen uykusundan kısar yine yapar bunları(arkadaşımdan biliyorum, sabah altıda kalkıp fönünü makyajını yapıp birde kocasına kahvaltı hazırlıyordu)

ben eskilerin tabiriyle üzerine ölü toprağı serilmiş derler ya, (hani bişey yapmaya mecalimiz olmaz) öyle bir durum sezdim. şimdi bile kalkıp bişeyler yapabilirsiniz. biraz zorla kendini, başlayınca gerisi gelir.

benimde kendimi bıraktığım zamanlar olmuştu, saçımı bile tarayacak isteğim yoktu (3 senede 2 çocuk doğurdum ondan dolayı)
liste yaptım kendime, bakımı zamana yaydım, zorladım kendimi. mesela 1. hafta saçlarıma özen göstereceğim. 2. hafta saç+tırnak vs. oyun haline getirdim. bir hafta beklememe gerek kalmadı kısa sürede hallettim. istekli olmak önemli, halinden memnun değilsen yaparsın.

Arkadaslar beni yanlis anlamissiniz ben illede o modeller kadar iyi olabiliriz demiyorum mesela google'a miranda kerr sokak stili yazinca kucaginda bebe on cm topuk guzel kiyafetler full makyaj sokakta yuruyo..yani bunuda mi para sayesinde yapiyo ? Sizde evdeki bi kombinizi giyip topuklulari cekip sacinizi makyajinizi yapip cikabilirsiniz bunun icin milyarder olmaya gerek yok onu demek istedim . Agda yapmak dus almak makyaj yapmak bunlar 40-50 bin alicak seyler mi Allah askina onlar harciyosa spor egitmenine masaja filan ayiriyorlardir o parayai onlar olmadanda guzel olabiliriz. Ben ogrenci halimle bursumla spor salonuna gidiyorum gayette fitim makyaj malzemelerimi her ay birer ikiser alarak tamamladim en iyilerinden..agdami kendim yapiyorum e daha neye gerek var ki arkadasin cocugu da yok gayette bunlari yapabilir bence ..

on santim topukla 1,5 yasindaki bir cocugun pesinden kosmayi yemegini yedirene kadar ustunun basinin ne hale geldigini altini degistirtmek istemeyen ve bu yuzden her turlu rezilligi cikaran bir cocukla cebellesirken kan ter icinde yuzundeki makyaji degil su kakanin saga sola bulasmamasi icin nasil bir manevra yapsam diye dusunmeni beklemiyorum tabii bende senin yaslarinda oldum bu soylediklerimi yasayan anlar zaten senden cocuklu bir insanin nasil bir hayati vardir yada neye ne kadar zaman ayirabilir bunlarida anlami bekleyemem ama boyle akillar vermekte komik oluyor icine girmedigin bir durum hakkinda yorum yapmak gereksiz bende bunu anlatmak istedim

Canım bir gün eşin başka bir kadına bakarsa şaşırmıycaksın o zaman. Hemde daha yeni evlisin! hangi erkek ister yanında yıkanmayan, saçları yağlı yağlı gezen, bakımsız ve tüylü bir kadın?? (bu söylediklerim için kusura bakma ama silkelenip kendine gel diye söylüyorum)
*Walla evet derdimiz bitmiyor malesef ama sabah sadece gözüne bi kalem çekmek 2 dk'nı almaz.
*bir epilasyon cihazı edin ve tüyler yeni çıkmaya başlayınca hmen al, o zaman işin 10 dk da biter. ben epil7 aldım suyun altında çalışıyor, her 3-4 üne bir gezdiriorum şöyle, pırıl pırıl geziyorum.
*yatmadan önce duş almayı alışkanlık haline getir. (10dk sürüyor) çıkınca 10dk da saçını taraman ve kremlenmen olsa etti sana20 dk.
* kaşa da ayda bi kere gitsen yeter zaten.
*Ojeyle yemek yapmak dert değil, ben bşi yoğuracağımda, dolma yapacağımda falan eldiven kullanıyorum. Bimde çok uygun fiyata var onlardan edin.
*akşam oturup dizini seyrederken ojeni, asetonunu, törpünü, pamuğunu al yanına 10 dk'da oda biter.
*saça gelince bşi diyemicem sürekli topuz yada örgü yapıorm bende çünkü çok zaman alıyor.

ve bunarı alışkanlık haline geir, onlarsız asla dışarı çıkama, ben gözüme kapatıcımı kalemimi sürmden sokağa çıkmam, bakkala bile gitmem:))) bi gün yıkanmasam kaşınmaya başlıyorum gibi geliyo.. takıntı haline geldi, kokuyomuşum gibi geliyo. bende çalışan kadınım ama mecburuzz..
başlamak bitirmenin yarısıdır canım, kolay gelsin:16:

oje sürmek duş almak çok az vakit alan işlemler bunları kendine çok görme.yemek yaparken de eldiven giyersin olur biter.benim saçlarım uzun düz de değil duştan sonra kabarıyor her zaman düzleştirici yapamasam da güzelce topluyorum evde şık şıkırdım giyinmesem de tayt üzeri tunik falan yapıyorum eşofmanlarla dolaşmamak için. söylediğin şeyler çok basit aslında bakımlı olmak hergün kuaföre gitmeye gerek zaten öncelik temiz olmak. kaşa 20 günde bir gitmek yeter gidince bi de fön çektirirsin eşinin gözüne de hoş gelir.onun haricinde evde düzleştir.tırnaklar en zewklisi zaten tv izlerken yaparım ben.bu yaşta böyle olursan ilerde hiç toparlayamazsın durumu benden söylemesi

Benim kaşlarım 1 günde çıkıyor aldıktan sonra. :S :25:
Her gün cımbız elimdedir bu yüzden.
Çok özendim ayda 1, 20 günde 1 yeter diyenlere.:ssz:

Bazıları da iyice çıktıktan sonra aldırıyor kaş ve bıyığını.
Çok iğrenç bir görüntü o bence.
Çıktığı an uğraşıp almak gerekir.
Buna dikkat etmek lazım. En önemlisi kıldan,tüyden arınmış olmak ve misler gibi kokmak, temiz olmak.
Bu arada her sabah uyanır uyanmaz ilk iş koltukaltı için stick ya da roll on deodorant şarttır.

Gözaltı morluğu varsa o da kapatılmalı. Çok yorgun, kötü bir ifade oluyor aksi halde.

Her gün makyaj yapabilmek ise gerçekten maharet ister.
Keşke her gün onu da eksiksiz yapabilsem. :((
Makyajı öcü gibi görenlerden değilim.
Uğraşlarım devam ediyor bu konuda. İstekli olmak için makyaj videoları da izlemek lazım.

bence hergün bakımlı olmak zor çünkü ağda yaptıranlar tüylern uzamsını beklyr mecbur kaş bıyık alınacak boyuta gelme evresnde nokta nokta siyak siyah oluyr onuda cımbız almıyormalesf (birde yüzünde tüy olanlar var malef bende ogruptnm)ama elinden gelni yapacksın kendn için en az günde 1 saatı kendn için ayırmalısın ben çalışmyrm ondan rahatım hergün duş alırım deedorantsz gezmem tüylerimi aldgımda yani vücudum temzken mini elbiselerle makyajlı gezerm evde hep genelde ama tüylerm çıkınca eşofmanla gezerm genelde saçlarıma fön çekrm bazen dağınıkda olur hergn makyaj yapmam ama aynaya bakınca kendimi kötü hissedeck görüntüde eşimn yanında dolaşmam yani elimden geldğince bakımlı olmaya çalışırım en öenmlisi hergün yemek yapmama rağmen asla eşim bana sarıldgında ona yemek kokmam yemk yaparken eşarp takarım yinede üzerime saçıma koku sndyse hemn duş alırım saçlarım vücudum dişlerm asla kirli olmaz tüy dışında pekbir poblemim yok ama bakımlı olmak çokda kolay değil evlennce bakım şart oluyorrr :49:

kerastesin yağlanma karşıtı şampuanı var abime aldım oldukça etkili olduğunu söylüyor.

Bakım konusunda çok şanssız hiçbir tarafı kendiliğinden düzgün olmayan her bir yanına bakmak zorumda olan biriyim hele saçlarım tam bir mesai neyse
bu bakım işiyle randevulaşmak gerekiyor mesela benim bi pazar sabahı banyom var ama atlamam grip olsam dahi atlamam ölmüyosam pazar sabahı topuk törpüleyip saç düzleştiriyorumdur.

Hayır o kadar abartmışsınızki gözünüzde artk onların kıskanıldığını düşünmeye başlanıyor ister istemez... :) tamam hepsi çok güzeller ama zaten o yaptıkları bakım sayesinde öyleler :) dediğim gibi bakımlı olmanın ünlü-ünsüz olmakla hiçbir alakası yoktur. Hizmetçileri varmş, bakıcıları varmş vs... bunlar bahane gösterilemez bana göre.. gösterilmemeli.

Öyle mi? Bahane mi?

Arkadasdim,lazer yaptirmak istiyorum cünkü üst bacak kismim cok hassas jilete ve epilatöre,ama maddi imkanim yok henüz. Onlar ise biliyoruz ki hepimizde 10 tane lazer aleti satin alip yanina birde onu uygulayan birine parasini verip düzenli sekilde kildan mildan kurtulabilme imkanina sahipler.

Tabiki bazi seyler bahane olamaz,mesela disleri düzenli fircalamak,tirnaklarini temiz tutmak oje sürmesek bile (bu arada bende oje ve yemegine göre takintiliyim :) )

Herseyde onlara masus degil.bizim kisitli güzel olma imkanimiz var eger dogustan sansli degilsek, iki kere iki dört, o kadarrrr 😁

kerastesin yağlanma karşıtı şampuanı var abime aldım oldukça etkili olduğunu söylüyor.

Bakım konusunda çok şanssız hiçbir tarafı kendiliğinden düzgün olmayan her bir yanına bakmak zorumda olan biriyim hele saçlarım tam bir mesai neyse
bu bakım işiyle randevulaşmak gerekiyor mesela benim bi pazar sabahı banyom var ama atlamam grip olsam dahi atlamam ölmüyosam pazar sabahı topuk törpüleyip saç düzleştiriyorumdur.

Yağlanma karşıtı şampuan tavsiyen için teşekkür ederim. Alıp deneyeceğim :)
Şuanda beş tane şampuan kullanıyorum. Gliss, syoss, clear, elseve, elidor.. Hiçbirinden yağlanma için bir çözüm görmedim. Saçlarım yıkandığım birkaç saat içinde süper, sonrasında yağlanmaya başlıyor. Ve yine banyo..
Burada da banyoma takanlar tüm mesajlarımı iyi okusunlar.. Asmışlar, idam etmişler beni ve benim gibi yardım isteyen insanları:) Ben bu tür insanlara cevap dahi vermem.. Ben bilmem kaç sayfa önce yazmışım ki "BEKARKEN HERGÜN -İSTİSNASIZ HERGÜN- BANYO YAPAN BİR İNSANDIM. EVLENDİKTEN SONRA YEMEKTİ TEMİZLİKTİ DERKEN HERGÜN DEĞİL, BİRGÜN YIKAYIP BİRGÜN YIKAMIYORUM. BİRGÜN YIKAYIP BİRGÜN YIKAMIYORUM!!!" DEDİM....... BEN SAÇLARIMI ÇABUK YAĞLANMAYA NASIL ALIŞTIRDIM ZANNEDİYORSUNUZ??
Ben bu konuyu kimseye hesap vermek için açmadım.. Ben "Bir derdim var" başlığı altındaki tüm konularda şunu görüyorum. Buradaki bazı anlayışsız(!) insanlar, konu sahiplerine yardımcı olmayı bir kenara bırak, yerin dibine sokuyorlar! NEDEN BÖYLESİN(!) DİYE.... İnsanların zaten bir derdi olmasa, tavsiyelere dertleşmeye ihtiyaçları olmasa bu bölüme konu açmazlar.....
Allaha şükür en azından benim konumda bana yardımcı olan, gerçek anlamda yol göstermeye çalışan arkadaşlar daha çoğunlukta. Allah razı olsun onlardan...

Yağlanma karşıtı şampuan tavsiyen için teşekkür ederim. Alıp deneyeceğim :)
Şuanda beş tane şampuan kullanıyorum. Gliss, syoss, clear, elseve, elidor.. Hiçbirinden yağlanma için bir çözüm görmedim. Saçlarım yıkandığım birkaç saat içinde süper, sonrasında yağlanmaya başlıyor. Ve yine banyo..
Burada da banyoma takanlar tüm mesajlarımı iyi okusunlar.. Asmışlar, idam etmişler beni ve benim gibi yardım isteyen insanları:) Ben bu tür insanlara cevap dahi vermem.. Ben bilmem kaç sayfa önce yazmışım ki "BEKARKEN HERGÜN -İSTİSNASIZ HERGÜN- BANYO YAPAN BİR İNSANDIM. EVLENDİKTEN SONRA YEMEKTİ TEMİZLİKTİ DERKEN HERGÜN DEĞİL, BİRGÜN YIKAYIP BİRGÜN YIKAMIYORUM. BİRGÜN YIKAYIP BİRGÜN YIKAMIYORUM!!!" DEDİM....... BEN SAÇLARIMI ÇABUK YAĞLANMAYA NASIL ALIŞTIRDIM ZANNEDİYORSUNUZ??
Ben bu konuyu kimseye hesap vermek için açmadım.. Ben "Bir derdim var" başlığı altındaki tüm konularda şunu görüyorum. Buradaki bazı anlayışsız(!) insanlar, konu sahiplerine yardımcı olmayı bir kenara bırak, yerin dibine sokuyorlar! NEDEN BÖYLESİN(!) DİYE.... İnsanların zaten bir derdi olmasa, tavsiyelere dertleşmeye ihtiyaçları olmasa bu bölüme konu açmazlar.....
Allaha şükür en azından benim konumda bana yardımcı olan, gerçek anlamda yol göstermeye çalışan arkadaşlar daha çoğunlukta. Allah razı olsun onlardan...

şampuan konusunda fikir vermek istedim bende de dökülme sorunu var ve piyasa şampuanlarından hiç fayda görmedim şu an revigen kullanıyorum daha 1 hafta oldu dökülme için bi fayda gördüm demek için çok erken ama saçı daha rahat şekle soktuğunu söyleyebilirim

bakımlı olmak çok zor değil çok parada gerektirmiyor ben biraz ucuzcuyum sanırım :) ben akşamdan duşumu yaparım ojelerimi duştan önce çıkartırım vucut temızlığı önemlidir benım için olmazsa olmaz die bilirim duştan sonra bi parfüm elime yüzüme gül suyu torpimi yapar ojemı sürerim sabahta kalktığımda saçlarımı köpüklerim yada düz olcaksa akşamdan yaparım yüzüme bi nemlendirici rikit rimel.:52: alık fondeten kapatıcı pudra mudra sürmem ihtiyacımda yok zaten . sabahta evden çıkarken bi kot bi tşört hırkalar veya çeketlerle hoş bı konbin topuklu ayakkabı yada cici bi babet tamam. he bu arada tşörtlerim en fazla 20 tl pantolanlarımda eşimin çalıştığı yerden 15-20 tl bitti ama kızlar şunu biliyorum zayıf kızlar daha şanslı yazın 5 tl ye bile tşört bua bilirsiniz hemde çok şık bide bnm ayaklarım 41 num ayakkabı bulamıyorum ama az alıyorum mesela butun yaz 2 çift ama temız kullanıyorum eskitmiyorum bır suru ayakkabım oluyor. bu arada evliyim bir kızım var ve çalışıyorum. he bişey daha bakımlı olun ki kocanızın gözü bakımlı kadınlara kaymasın sonra kocişler atta haberiniz olsun cicişlerim

Bakımlı olmak dünyanın en kolay işi :))
Çalıştığım dönemde çok fazla bakımlıydım şimdi biraz saldım kabul ediyorum. Eğer yardımcı olacaksa sana yaptıklarımdan bahsedeyim;
En çok cilt ve saç bakımına özen gösteririm. Saçlarım için aktardan aldığım bitkisel yağları kullanırım ve bir tane de içinde argan yağı olan saç bakım serumum var tek kozmetik olarak. Özellikle bu yağlar saçları o kadar yumuşak ve parlak yapıyor ki ve kırıklara birebir :)
Cildim için bir tek tonik ve losyon kullanıyorum ama gül suyuyla temizlemeyi de asla ihmal etmem. Arada evde yapılabilen doğal cilt bakım kürlerinden falan yapıyorum çok iyi geliyor.
Sonra yazın bronz olmak çok önemli ya solaryum yada bronzlaştırıcı krem kullanmalısın.
Saçların boyaysa boyanı düzenli yap. Akmış bir renk ve dipler kötü bir görüntüdür her zaman. Saç şekli önemli dalgalı yada düz her gün birini yapmalısın bence.
Giyim kuşam insanın kendi zevkine kalmış bir şey ben spor tarzı pek sevmiyorum siz de kendi tarzınıza göre bir giyim şekilide uydurdunuz mu işte şık ve bakımlısınız :))

Back
X