• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımlı olmak istiyorummmm

bunun vakitle işle vs alakası yok, içinden gelmesi lazım. çocuklu kadınlar var maşallah makyajlı fönlü falan ne güzel. açıkçası ben bi rimel bile sürmemiş kadınları bakımsız görüyorum. yani bakımlı olmak makyaj değil tabi ama bence önemli. kadınız, kadınlığın en zevkli yanlarını kullanmak varken.. ev işlerini düzene koy, şöyle al çantanı bi alışveriş merkezine at kendini, yenilen biraz. yemek yapıyorsun diye oje sürmeme kısmını hiç anlamadım, eldiven falan takabilirsin..

Oje ile yemek yapmasına yaparım ama sonrasında çöpe dökerim. Ne yerim ne de eşime yediririm onu :)
Eldiven benim işim değil. Benim ne zorum var evdeyken oje sürmeye. Düğünde bayramda sürüyorum zaten :)

Ojeyle yapılan yemek neden yenmıyormus bunu anlamıs degılım acıkcası zehır falanmı var ıcınde . ayrıca oje dokulen bısey degılkı yemege gıtsın . Benım nısanlımda bana makyaj yapma dogal daha guzelsın dıyor ama ben yınede yapıyorum cunku bence makyaj yapmak = bakımlı olmak demektır . Saclarını hergun yıkamak zorunda degılsın kuru sampuanlar var onlardan kullan kurulamadan saclardakı yagı alır . Makyaj derken farlar fondotenler kullanmana gerek yok cıldın guzelse eyelıner rımel ruj ıstersende allık tamam surmesı 5 dakıka cıkarması 5 dakıka . Oje surmen sart degıl ayrıca tırnakların bakımlı olsun yeter ellerıne nemlendırıcı surmen 2 dakıka kocanla sohbet ederken bıle yapabılırsın bunu . Bakımlı olmak demek saatlerce kendıne vakıt ayırmak demek degılkı arkadasım onu yapman gereken zamanlarda olur ama hergun hergun degıl ben yuz bakım rutınım ıcın her aksam 20 dakıka her sabahda 10 dakıka ayrıyorum yetıyor . Ayrıca emın ol bacakların ve vucudun benım kadar beyaz degıldır peynır gıbı bı tenım var neden gıymıyorsun elbıse bacak spreylerı var onları kullanabılırsın ben kullanmıyorum cunku memnnum tenımden degısık duruyor . Ucuz malzemelerle kısa surede bakımlı olabılırsın cok rahat bı sekılde

Son düzenleme:
Bakim kesinlikle insanin icinden gelmesi lazim.
Dus almadan asla disari cikamam
Dustan sonra saclarima sekil veririm make up yaparim biraz
Deoderanimi sikarim ve hazirim..
Bu cok zor birsey deyil.
Tirnaklarimi hep geceleri yaparim .
Hergun ojemi tazelerim ,
Hele birde yaz simdi hergun baska bir renk..
Saclarim sari oldundan her hafta parlatma ve ayda bir dip boyasi sart.
Bence insan icinden geldikten sonra daha fazlasini bile yapar.
Ojeyle yemek yapmakta ne var anliyamadim. Ama sizin kisisel gorusinuz birsey diyemem tabiki.

benim problemim de aynı. ama ben eskiden de çok süslenen biri değildim.şuan özel günler dışında birşey yapmıyorum. o da düğün felan. eşim de beğenir aslında ama. maddi durumum da var aldığım şeyleri kendime yakıştıramıyorum çok fazla 7 kilo felan verdim biraz daha fazla var ama makyaj oje hariç cilt bakımı kıyafet konusunda neler yapabilirim. ben genelde evde çok rahat şeyler giyiyorum:S

benim problemim de aynı. ama ben eskiden de çok süslenen biri değildim.şuan özel günler dışında birşey yapmıyorum. o da düğün felan. eşim de beğenir aslında ama. maddi durumum da var aldığım şeyleri kendime yakıştıramıyorum çok fazla 7 kilo felan verdim biraz daha fazla var ama makyaj oje hariç cilt bakımı kıyafet konusunda neler yapabilirim. ben genelde evde çok rahat şeyler giyiyorum:S

Ya evde tabiki rahat şeyler giyicez. Ben evde eşimle galatasaray maçını izlerken forma eşofmandan başka ne giyebilirim =))) Lig başladı mı bizim evde eşim beşiktaş ben galatasaray formalarımızı giyeriz :)
Fazla abartmanın lüzumu yok bana göre :)

Saçlarımızın bakımlı olması güzel kokmamız ve hafif makyajımız yeterlidir =)

Ama saclarim yagliykende ise gidebiliyorum demissiniz.
Bizden yardim istediginize eminmisiniz?
Yada yapmaniz gereken seyleri biliyor ve yapmiyorsunuz.Anlamadim...

canım merhaba bende 21 yaşındayım evliyim evlenmeden önce çok süslüydüm bakımlıydım mutlaka ojemi sürerdim benim de saçlarım yağlı ve kıvırcık hergün yıkardım evlendikten sonra da bakımlılığım devam ediyor tabiki de yine hergün banyo yapıyorum saçlarımı yapıyorum ojeyi sadece hastalandığım zamanlar sürebiliyorum :1::1::1::1::1: ama sürmesem de ellerimi ihmal etmem çünkü bütün gün suda oldukları için bakım istiyorlar bak yemek yaparken beyaz eldivenlerden takabilirsin bulaşık yıkarken falan mesela kalk sabah önce duşunu al güzelce saçlarını yap parfümünü sık makyajını yap bak nasıl mutlu oluyorsun o zaman hep yapmak isticeksin bence hmeen başla buna topla kendini :16::16::16::16::16:

Slm....
Beyaz eldivenleri kullanabiliyor musunuz? Çünkü ben kullandıktan sonra ellerim plastik gibi kokuyor rahatsız oluyorum... :(

Dinimizde temizlik imanın yarısı sayılmıs...bunun içine eşlere karsı bakımlı olmayıda dahil edebiliriz..yanlız sunu diyim ben bakımlıyım ojemi surerim sacımı yaptırırım eşim için diyenlere sunu soyleyim her zaman bakımlınında bakımlısı guzelinde guzeli vardır...oyle olsa dunya starları aldatılmaz....bu demek degilki kendinizi salıverin...bir eşte Allah korkusu yoksa dunya guzeli olsanız eve baglayamazsınız...ben kendim için herzaman birşeyler yapmayı seviyorum...sacımı felan yaptırmam ojeyi zaten hiç sevmiyorum...evimi cok temiz tutuyorum..eşim gelince mutlaka yemek kokar diye yada ter ustumu degiştirirm..calışan bir bayanım...iş kıyafetim ayrı evdeki iş yaptıgım kıyafetim ayrı..aksamada degişirim mutlaka..ter kokmamaya ozen gosteririm...cok sukur eşim Allahtan zinadan cok korkan bir insan..ama hakkıyla korkanlardan..oyuzden onu guzellimle bakımımla eve baglamaya calışmıyorum...zaten benden degil gunahından korktugu için bunlara yanasmaz...tabbi Allah nefsimize uydurmasın..buda duamız zaten..

Youtube da makyaj videolarina bak. Acayip istah aciyo anam. Insanin bakim yaptikca yapasi geliyooorr!!!
Daha yeni evlisin kuzum. Bakim cok onemli cok. Once bakim sonra is guc yemek. Ben sabah kalkar kalkmaz ilk isim hooop banyoya. Banyomu yaparim. Nemlendiricimi surerim fis fis parfum. Muzigimi acarim. makyaj sacimi tirnaklarimi yapar oyle evden cikarim. Temizligimi herzaman aksam yaparim. Hemen sipsak sil supur.. Sabah esimle zaman gecirmeyi seviyorum. Temizlige harcamak istemiyorum zamanimi.

Ay hayat hikayemi yaziciim boyle giderse. Kisacasi canim. Ya allah ya bismillah deyip sana ne kolay geliyosa onu yap ama bakimini herzaman yap. 1 rimel 1 ruj bide allik walla 3 dakikani almaz.

kesinlikle katılıyorum.bende uzun zamandır o videoları izliyorum.hatta takip ettiğim birkaç makyaj bloğu var.arkadaşım sende onları izleyebilirsin. makyaj ile ilgili güzel tüyolarda veriyorlar...

Dinimizde temizlik imanın yarısı sayılmıs...bunun içine eşlere karsı bakımlı olmayıda dahil edebiliriz..yanlız sunu diyim ben bakımlıyım ojemi surerim sacımı yaptırırım eşim için diyenlere sunu soyleyim her zaman bakımlınında bakımlısı guzelinde guzeli vardır...oyle olsa dunya starları aldatılmaz....bu demek degilki kendinizi salıverin...bir eşte Allah korkusu yoksa dunya guzeli olsanız eve baglayamazsınız...ben kendim için herzaman birşeyler yapmayı seviyorum...sacımı felan yaptırmam ojeyi zaten hiç sevmiyorum...evimi cok temiz tutuyorum..eşim gelince mutlaka yemek kokar diye yada ter ustumu degiştirirm..calışan bir bayanım...iş kıyafetim ayrı evdeki iş yaptıgım kıyafetim ayrı..aksamada degişirim mutlaka..ter kokmamaya ozen gosteririm...cok sukur eşim Allahtan zinadan cok korkan bir insan..ama hakkıyla korkanlardan..oyuzden onu guzellimle bakımımla eve baglamaya calışmıyorum...zaten benden degil gunahından korktugu için bunlara yanasmaz...tabbi Allah nefsimize uydurmasın..buda duamız zaten..

Ellerine sağlık desem yeridir. Çok güzel anlatmışsın BENİ :)
Benim senden tek farkım hamile olmayışım, düşüncelerimizde ve yaşantımızda başka bir farklılık yok :)

bende cocuklugumdan berı tırnak yeme hastalıgı var, bu yuzden takma tırnak kullanıyorum, kuaforde de kendın de yapabılırsın, her gun dus, mutlaka vucut losyonu deo parfum, saclara sekıl vermek onemlı. beyaz ten ıle de gıyebılırsın etegını, unutma kendını sevmen onemlı, abartı kacmayacak zarıf takılar kullanabılırsın.. hafıf makyaj vs vs

Yalniz su ojeyle yemek yapamama olayinda bi mantik goremedim sonucta oje dokunuldugu herseye bulasip mikrop biraksaydi suyla cikarabilirdik ojeyi .. Kirilmayin ama acik konusucam saclarini hergun yikamaya bile usenen birinin oje surmek gibi dikkat gerektiren ugrastiran bi bakimi yapabilcegini sanmiyorum bence yemek isin bahanesi insan istediginde eldiven kullanir yada yemek yaptiktan sonra surulur bisey bulunur.. Ben henuz evli degilim konusmak kolay diyebilirsiniz ama bakimin yogunlukla alakasi yok nasil yemek yapmak hayati bi konuysa agda yapmak gunluk dus almakta oyledir zaten bakim temizlikle baslar.. Ben sevgilimden yeni ayrildim kotu bi ruh. halindeyim evden cikmiyorum ama yinede sacimi yapiyorum lipstick suruyorum agda yapiyorum filan sirf kendimi iyi hissetmek icin..hele evli olsam daha cok bakardim kendime bakin miranda kerr,heidi klum ,adriana lima bunlar unlu modeller ama hem modellik yapiyolar hemde sokakta full makyaj topukluyla kucaklarinda cocukla geziyolar ben sasiriyorum dogrusu onlarda insan bizde .. Bizde yapabiliriz yeterki bahane uretmeyelim.

Son düzenleme:
Yalniz su ojeyle yemek yapamama olayinda bi mantik goremedim sonucta oje dokunuldugu herseye bulasip mikrop biraksaydi suyla cikarabilirdik ojeyi .. Kirilmayin ama acik konusucam saclarini hergun yikamaya bile usenen birinin oje surmek gibi dikkat gerektiren ugrastiran bi bakimi yapabilcegini sanmiyorum bence yemek isin bahanesi insan istediginde eldiven kullanir yada yemek yaptiktan sonra surulur bisey bulunur.. Ben henuz evli degilim konusmak kolay diyebilirsiniz ama bakimin yogunlukla alakasi yok nasil yemek yapmak hayati bi konuysa agda yapmak gunluk dus almakta oyledir zaten bakim temizlikle baslar.. Ben sevgilimden yeni ayrildim kotu bi ruh. halindeyim evden cikmiyorum ama yinede sacimi yapiyorum lipstick suruyorum agda yapiyorum filan sirf kendimi iyi hissetmek icin..hele evli olsam daha cok bakardim kendime bakin miranda kerr,heidi klum ,adriana lima bunlar unlu modeller ama hem modellik yapiyolar hemde sokakta full makyaj topukluyla kucaklarinda cocukla geziyolar ben sasiriyorum dogrusu onlarda insan bizde .. Bizde yapabiliriz yeterki bahane uretmeyelim.

Iyi güzelde hersey,ünlülerin statüleri farkli!

Ben ayda 40-50 bine veya daha fazla para verip bakim vs yaptiram,ooohooo

Onlarin kac tane hizmetcileri ve cocuk bakicisi ve özel spor egitmenleri var.

Ünlülerle hic kiyaslanamayiz :)

Tek ortak yönümüzdür ölüm belkide...

şimdiden böyle yapmayın ama ne güzel bakım yapacak bol bol boş vaktiniz var ojenizi südünüzmü kurutabilecek zamanınız var lekesiz temiz ütüsü yerinde giyip öylece üstünüzde durabilecek giysileriniz var .. çocuk var şimdi peşinden koşmak lazım yırtmaçsız olsun yakası açılmasın aman spor ayakkabı olsun küpelerinize asılan ve kulağınızı yırtma eşiğine getiren taktığına sürdüğünüze pişman eden bir çocuğunuz yok:) şimdi yapın bunları çocuk olduktan sonra bir çoğuna hasret kalacaksınız çocuğu olduğu halde bunları yapabilen kadınlara hayranlıkla bakıyorum orası ayrı ben hiç beceremedim bakım iyidir hiçbirşey yapmıyrsanız mutlaka duşunuzu alın ve ağdanızı yaptırın
elifey arkadaşım çok abartmışsın ama o kadınlarla bizleri bir tutmak gerçekten çok abartı:) yani şimdi sıradan bir ev hanımıyla heidi klum bir tutmak!!?? onlar o çocukları aksesuar gibi yanlarında taşıyorlar

Arkadaslar beni yanlis anlamissiniz ben illede o modeller kadar iyi olabiliriz demiyorum mesela google'a miranda kerr sokak stili yazinca kucaginda bebe on cm topuk guzel kiyafetler full makyaj sokakta yuruyo..yani bunuda mi para sayesinde yapiyo ? Sizde evdeki bi kombinizi giyip topuklulari cekip sacinizi makyajinizi yapip cikabilirsiniz bunun icin milyarder olmaya gerek yok onu demek istedim . Agda yapmak dus almak makyaj yapmak bunlar 40-50 bin alicak seyler mi Allah askina onlar harciyosa spor egitmenine masaja filan ayiriyorlardir o parayai onlar olmadanda guzel olabiliriz. Ben ogrenci halimle bursumla spor salonuna gidiyorum gayette fitim makyaj malzemelerimi her ay birer ikiser alarak tamamladim en iyilerinden..agdami kendim yapiyorum e daha neye gerek var ki arkadasin cocugu da yok gayette bunlari yapabilir bence ..

Iyi güzelde hersey,ünlülerin statüleri farkli!

Ben ayda 40-50 bine veya daha fazla para verip bakim vs yaptiram,ooohooo

Onlarin kac tane hizmetcileri ve cocuk bakicisi ve özel spor egitmenleri var.

Ünlülerle hic kiyaslanamayiz :)

Tek ortak yönümüzdür ölüm belkide...

Kesinlikle haklısın. Ben bunların bizlerle kıyaslanmasını bir kenara bırak onları ve o sapkın yaşam tarzlarını asla örnek almam.. Onların o topuklularla kucaklarında taşıdığı çocukların babalarının kim olduğunu topuklu ve bakımlı anneleri bile bilmiyor.

Kesinlikle haklısın. Ben bunların bizlerle kıyaslanmasını bir kenara bırak onları ve o sapkın yaşam tarzlarını asla örnek almam.. Onların o topuklularla kucaklarında taşıdığı çocukların babalarının kim olduğunu topuklu ve bakımlı anneleri bile bilmiyor.

lütfen ünlüleri gözünüzde çok fazla büyütmeyin... onlar da insan nihayetinde.. ve evli olan top modeller (her ne kdr iç çamaşırı modellği yapsalar da) çocukları kimbilir kimlerden demek çok yanlış...

çoğu zaten evli ve bizim gördüğümüz kadarıyla mutlu evlilikleri,çocukları da var. Kıskanmayalım. Sadece örnek alalım diye söylemiş arkadaş. Ben de örnek alıyorum zaten onları.. ilerde de inşallah onlar gibi bakımlı bir anne olmak istiyorum...

lütfen ünlüleri gözünüzde çok fazla büyütmeyin... onlar da insan nihayetinde.. ve evli olan top modeller (her ne kdr iç çamaşırı modellği yapsalar da) çocukları kimbilir kimlerden demek çok yanlış...

çoğu zaten evli ve bizim gördüğümüz kadarıyla mutlu evlilikleri,çocukları da var. Kıskanmayalım. Sadece örnek alalım diye söylemiş arkadaş. Ben de örnek alıyorum zaten onları.. ilerde de inşallah onlar gibi bakımlı bir anne olmak istiyorum...

Ben ve burada benim gibi düşünen tüm bayanlar onları çok kıskanıyoruz gerçekten:) gocunmasan iyiydi. Neyse, genelde polemiğe girmem. İyi akşamlar:)

Ben ve burada benim gibi düşünen tüm bayanlar onları çok kıskanıyoruz gerçekten:) gocunmasan iyiydi. Neyse, genelde polemiğe girmem. İyi akşamlar:)

Hayır o kadar abartmışsınızki gözünüzde artk onların kıskanıldığını düşünmeye başlanıyor ister istemez... :) tamam hepsi çok güzeller ama zaten o yaptıkları bakım sayesinde öyleler :) dediğim gibi bakımlı olmanın ünlü-ünsüz olmakla hiçbir alakası yoktur. Hizmetçileri varmş, bakıcıları varmş vs... bunlar bahane gösterilemez bana göre.. gösterilmemeli.

Son düzenleme:
o kadınları bende çok beğeniyorum güzeller gerçekten ama o güzellikte kalmak için bir sürü şey yapıyorlar bi yerde okumuştum özel bakımlara giriyorlarmış aynı kiloda kalmak için diyet yapıyorlarmış selülit olmasın diye özel cihazlarla bakım falan yaptırıyorlarmış yani onlar o güzellik için kampa giriyorlar tabiki onların yaptırdığı bakımı yaptıramayız ama kendimizce bakımımızı yapabiliriz diye düşünüyorum

Back
X